NU är jag tillbaka :-)

Oj, oj, OJ vilken internetabstinens man kan få av att inte ha tillgång till nätet på 6 långa veckor :-)  Jag har ägnat min första arbetsdag åt att surfa, surfa och surfa. Inte helt bra kanske med tanke på högen med jobb som väntar, men va´17. MÅSTE bara få kolla runt på alla bloggar jag brukar läsa och inte minst läsa lite på diverse olika bröllopssajter för NU är det INTE långt kvar till dagen B som i Bröllop! Jisses vad vi har mycket att fixa med och att planera! Tur att vi har många snälla föräldrar, syskon och kompisar som hjälper till :-)

Hur som helst... sommaren och semestern har varit.... annorlunda... men superskön! Har inte badat en enda gång, inte varit till stranden ens. Låter ju förskräckligt, men ser man det från den ljusa sidan så är vi inte heller urtrötta på att käka sandiga matsäcks-mackor/plättar/sallader, packa badkläder, osv och det är ju...bra... tror jag :-)  Semester brukar i vanliga fall betyda packa packa packa packa om och packa igen. Men det klart... åtminstone EN dag på stranden hade ju inte varit helt fel... I tisdags hade vi helt klart den bästa eftermidddagen på hela sommaren. I gassande sol låg vi uppankrade med båten mellan två öar en hel eftermiddag. Barnen var uthyrda så det var bara Daniel och jag, svettig sallad och mackor med kantarellost och en bra bok. GULD!!

Måste försöka göra åtminstone något litet vettigt idag, men först kommer här några oförglömliga kommentarer från semesterbarnen:

Lillebror blev förtjust i piltavlan ute i stugan: "Mamma ska vi kasta pilbåge"?

En dag ville Lillebror spela på sin "munspelare" :-)

Lillebror är ensam på övervåningen och kommer springandes ner för trappan med andan i halsen
"Mamma, mamma! Du måste komma! Hela skrivaren har ramlat ner!"
Mamman föreställer sig hur hela den stora färgskrivaren till datorn ligger i spillror nedanför hyllan som den i vanliga fall står på och skyndar sig uppför trappan med Lillebror i hasorna. Men uppe i lekrummet ser allt ut som vanligt, förutom att tangentbordet till datorn ligger på golvet :-) Självklart är det ju tangentbordet som är skrivaren - barn är så klartänkta ibland!

Lillebror och Kusin Signe sitter i soffan hos mormor och morfar i stugan och leker. Plötsligt säger Signe förskräckt till Lillebror: "Men Kalle du får ju inte köra! Du är ju pappa och har druckit öl!"

Några dagar senare sitter Signe och leker framför tv:n när Robert Gustavsson säger till Anders Lundin "Svälj hamburgaren så jag hör vad du säger". Signe tittar upp och säger förvånat: "Han sa "svälj.... Vi bor ju i Svälje" - Inte så lätt när man inte kan säga R :-)

Nej, som sagt... Måste väl få lite gjort här också. Får skriva mer i morgon. Har för övrigt inte fått ordning på varken telefon, internet eller tv hemma ännu, så det blir till att surfa och blogga på arbetstid :-) För det GÅR ju bara inte utan, eller hur!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0