Härliga hemma

I lördags packade vi ihop våra ica-kassar och for hem till Thelbacken. SÅÅÅÅ skönt att vara hemma! Har verkligen saknat min säng, och att ha något att pyssla med på kvällarna, och att sitta ute på altanen och mysa sent på kvällen, och att vara ute på gräsmattan, hänga tvätt på torkställningen, med mera, med mera!
Tack snälla svärisarna för att vi har fått bo hos er så länge, men jag tror nog att ni också tycker att det är rätt skönt att få vara lite för er själva nu :-)

I helgen har vi för övrigt mest bara poat på hemma. Har tvättat säkert 7 maskiner med allt från filtar, gardiner och mattor till vinterkläder och annat smått och gott. Grävt lite i rabatterna, skurat och fejat överallt och pappan har byggt (och morfarn också) en trappa från altanen ner till gräsmattan. Är inte riktigt klar ännu - själva trappstegen fattas - men det kommer att bli jättebra. Skönt att kunna ta sig ner direkt från altanen igen.

I söndags fyllde kusin Signe 3 år så då var det stort kalas med Pippi-tårta och ballonger. Hon fick bland annat en fin röd cykel "som kan stå alldeles själv och vissla" (stödhjul och ringklocka)! Det ni :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0