Vårkänslor

Vi har just fikat på altanen. I solen och värmen! Otroligt vad lite glas på en veranda kan göra skillnad! Det var säkert 25 grader varmt där inne. Innan vi glasade in var det ett enda stort blåshål (finns det verkligen ett sånt ord?)där man kunde sitta endast om det var totalt vindstilla. Men nu är det såååå trevligt. Lite sommar-feeling såhär i mars :-)

Brorsorna klättrade ner i lådan där vi förvarar stolsdynor och började leka med sina legogubbar. Bättre lekstuga än en stolsdyns-förvaringslåda i plast får man leta efter. Världsbäst! Ni anar inte vad roligt man kan ha där i :-) Har och för sig inte provat själv, men det verkar som om en helt ny värld öppnar sig när man kliver ner i den där lådan och man kan sitta i TIMMAR! Men det kan ju hända att det är någon form av åldersgräns på det där....tyvärr...Ej för barn över 15 år, eller nå´t. Men jag blir glad bara av att brorsorna gillar den så det är ju liksom bra för mig också.

Följande konversation utspelade sig i lådan:

Kalle (lillebror): Emil, Lauukskajwauker haaj ett gjönt latertvärd!
Emil (storebror), är tyst
Kalle: Emil, Lauukskajwauker haaj ett gjönt latertvärd!
Fortfarande inget svar från Storebror.
Kalle: Eeeeemil, Lauukskajwauker haaj ett gjönt latertvärd!
Emil: JAAA. Du behöver inte tjata sådär om det!!
Kalle: Men du pjatar ju inte ju!!

...näe och om man inte pratar tillbaka när någon pratar med en så får man finna sig i att få frågan upprepad tills man svarar. Åtminstone om man har en lillebror som Kalle  och när det rör sådana viktiga saker som vilken färg Luke Skywalker har på sitt lasersvärd :-) Sedan kan man ju undra om man ska ha sådana kunskaper när man inte ens har fyllt 3, men det är en annan historia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0