Nya familjemedlemmar

Storebror har skaffat sig låtsaskompisar. Tre stycken till och med. Vet inte om det är normalt för en sex och ett halvt åring... Känns som det borde vara avklarat i den här åldern, men han kom väl plötsligt på att han hade missat det och bestämde sig för att prova :-)

Hur som helst... De heter Johan, Per och Emilia, är typ 4 decimeter höga och vill gärna sova "skafötters" med oss i sängen på kvällen. I går var de lite bråkiga när vi skulle sova så vi fick säga till dem med strängaste rösten att de skulle ligga stilla och inte väsnas så hemskt. Vi ville ju inte att de skulle väcka Lillebror. Och idag hade de plötsligt tagit sig in i kylskåpet och käkat plättar med grädde och sylt. Busungar!

Den stora frågan just nu är om de ska få hänga med till Mallorca på lördag. Han har inte riktigt bestämt sig ännu, Storebror. De kan ju vara bra att ha om det inte finns några andra barn där som man kan leka med. Men å andra sidan är de ju rätt så bråkiga också så det kan ju bli besvärligt att ha med dem på planet. Och tänk om de kommer bort. De kan ju ingen spanska...

Spännande fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0