Länge sedan...

... jag skrev något här nu. Har haft fullt upp. I fredags var det konferensresa med jobbet till Södra Berget i Sundsvall. Vi hade lite konferens, badade bubbelpool, bastu, hade ölprovning, käkade supergod mat och drack MASSOR av drinkar i  karaeokebaren :-) Sov typ 4 timmar i min hotellsäng. Käkade lite frukost och hoppade i bubbelpoolen en stund igen. Direkt från Sundsvall hem till mamma som fyllde år. God mat och tårta där också.

I söndags var det storhandling och så tittade vi på Pappan när han spelade innebandymatch.

I måndags var vi lediga och tog oss en tur till Järvzoo, grabbarna och jag, kusin Signe och Syster Yster. Inget vidare utflyktsväder egentligen, men vi hade mysigt ändå. Lillebror och Signe knatade på duktigt med småbenen och orkade gå nästan hela vägen alldeles själva. Sista 100 meterna ramlade Lillebror ihop i en hög av ren utmattning, så då lastade vi upp dem bland väskorna på en liten vagn som vi hade lånat och genast blev det mycket roligare igen :-) Såg älgar, lodjur, vargar, järvar (eller "jädrar" som Lillebror säger!), ugglor, rävar, mm mm. Riktigt trevligt var det!

I lördags avled fisken.... Det fick bli samma procedur som med den andra (men vi körde en plastkopp den här gången) - Tack och hej och adjö och sedan begravning i komposten. Nu får vi vara fisklös tills vi kommer hem från NewYork.

Nu måste jag jobba lite.

Adjöss!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Äntligen ett nytt blogginlägg :o) Har ju väntat måååånga dagar... haha. Men förstår att ni har haft fullt upp, blir ju lätt så med småkids. Alicia och Anton är nere hos deras mamma i sthlm så gissa om det har varit lugnt här hemma, bara lillfisen i magen som härjat runt :D

2007-10-31 @ 11:59:27
URL: http://blogg.helsingeweb.se/heidi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0