Nymålat, lite vårsol och krasslig Lillebror

Idag har jag haft semester. Från mitt vanliga jobb. Men jag har minsann inte legat på sofflocket. Näe då! Efter frukost åkte målarkläderna på. Slipade alla spackelfläckar i sovrummet och målade allt. Så nu börjar man nästa kunna ana hur slutresultatet kommer att bli. Det är bara själva pricken över i:et som inte har kommit ännu. Vi beställde nämligen en superfin fototapet i går!! Har letat efter den på nätet för att kunna lägga ut en bild, men inte lyckats hitta den. Typiskt! Får ta en en bild när den är på plats så ni får se. Kommer att bli superfint!!! Och bara den är på plats så ska golvet läggas, så nu kan jag nästan börja ana slutet på denna röra! Längtar efter att få handla nya gardiner och annat. Slutfinishen är ju roligast :-)

Lillebror såg lite hängig ut i morse, men vi kollade febern och när han hade käkat frukost piggnade han till. När han satte igång att sjunga "ÅÅååh åhh, in the laaaajn å fajjöööööör" för full halls på toaletten tog vi beslutet att det nog inte var någon fara på taket ändå. Dagis fick det bli, men vid lunch ringde fröken Elisabeth. Feber och lite hosta. Stackarn! Så här i efterhand skulle han såklart ha varit hemma... Suck... Ibland är det svårt att vara förälder.
Nu ligger han här i Pappans säng, alldeles rödblommig och varm som en kamin. Hoppas att det ger sig tills i morgon.

Tog en liten promenad till båten efter middagen. Solen sken och det var 7 grader varmt. Fiskmåsarna skränade och det luktade hav. Hääärligt!! SNART är det nog vår på riktigt!

Go kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0