Fintendo

Är man Lillebror så får man ofta höra att man är för liten för alla möjliga saker. Som att spela tv-spel till exempel. Men nu för tiden är faktiskt inte Lillebror så himla liten längre vilket visade sig för några kvällar sedan:

Vi har lånat Farbror Linus Nintendo Wii ett tag. Eller "Fintendo" som Lillebror säger :-)
Storebror sov hos en kompis, Pappan spelade med Collinis och Mamman och Lillebror hade tråkigt. Tills Mamman föreslog en tv-spelskväll. Lillebror var lite skeptisk först, men när Mamman lovade att inte skvallra för Storebror att vi hade lånat spelet en stund, så kunde han tänka sig att prova en gång i alla fall. Och vad hände? Han spelade som om han aldrig gjort annat! Han är nu mer kungen av Thelbacken på att spela bowling och golf på Nintendo Wii!! INGEN i familjen har lyckats vinna en endaste match mot honom hittills! Inte ens Storebror som annars klarar det mesta när det gäller spel.
Jorosörrösåatt! Så kan det gå :-)

Till och med Storebror är imponerad. När han och två kompisar spelade för några dagar sedan fick Lillebror visa hur man skulle göra och Storebror berättade mycket stolt att "Kalle ääääger på tvspel och han är bara fyra år!!"
:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0