Lördagsmys

Mamman tänkte att familjen skulle ta en tur ner på stan och titta efter lite snygga kläder till grabbarna, kanske fika lite, köpa lördagsgodis och bara mysa en stund.
Joråsåatte...
Storebror var bara tvungen att slå lite på sin Lillebror först. Och Lillebror skulle bara grina färdigt. Men så kom Storebror på att han nog måste putta lite på Lillebror så att han slog huvudet i en stolpe. Lillebror måste bara grina en skvätt till. Sedan så kom vi iväg.
Jättemysigt var det. Verkligen.
Fast Mamman gjorde fel hela tiden. Jag menar - hur tänkte hon när hon först valde att gå till JC där det bara finns kläder till Storebror? Mycket dumt. Stackars Lillebror hade ju INGENTING att göra inne på den affären. Ja, förutom att grina en skvätt och gnussa sig mot golvet vid kassan förstås. Och varför gick vi till KappAhl, där det enda klädesplagg som Lillebror ville ha var en Blixten McQueen-pyjamas i storlek 86/92 om Mamman ändå inte tänkte låta honom köpa den? Såna struntdetaljer som att den var tre storlekar för liten bryr sig bara mammor om. Typiskt!! Grina grina. Storebror var hela tiden mycket hjälpsam och gjorde allt för att hålla den mysiga stämningen på topp. Till exempel puttades han lite med Lillebror i rulltrappan vilket var mycket uppskattat. Sedan fällde han krokben på honom bland pyjamaserna på KappAhl, skvätte lite vatten på honom på Gågatan, mm. Eftersom Mamman gillade den trevliga stämningen så mycket bestämde hon att den lilla utflykten skulle avslutas med ett besök på korvkiosken. Väl där var det såklart jättelång kö och fanns inga lediga bord. Mamman föreslog ta-med-hem-alternativet. Storebror höll med. Lillebror grinade.
Mamman och Storebror struntade i Lillebror och köpte med sig mat. Lillebror grinade eftersom han inte fick titta efter vilken leksak det var i Fun Boxen så han kunde byta den om det var något han inte ville ha. Men Mamman hade redan rattat bilen nästan hela vägen hem och var inte så sugen på att åka tillbaka för att byta leksaken...

Suck!!!
Visst hade vi mysigt :-)

Nu bär det av till Farmorn och Farfarn för lite julgodis-fixande samt byggande av Pepparkakshus. Om jag bara kan hitta mallen...

Ha en skön lördagkväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0