Knaprig brasa

...jo just det ja. I söndags gjorde vi en brasa i kakelugnen. Lillebror tyckte det var supermysigt när det "knaprade", dvs när det knastrade och sprätte i veden :-)

Kommentarer
Postat av: Heidi

Måste börja med att tacka den här bloggen för "Kom ihåg mig?-knappen" Så lämpligt att slippa skriva i namn, epost och URL varje gång! :D

Sen ska jag tacka dig för din superlånga kommentar! :) Såna där tassar till sängen har jag hört talas om, låter superlämpligt eftersom han helst vill att det skall vibrera eller gunga lite när han skall sova. Så det borde vi prova. Det andra tipset om att sova en tupplur eller sova för natten låter också vettigt, så har vi det i stort sätt, men skall nog bli lite hårdare på det! :) Men det är ju så svårt när man är trött på natten och inte orkar bråka med honom :) I morgon skall vi på BVC då ska jag fråga om 5-minutersmetoden, har läst en de om det förrut om jag inte missminner mig! Dagen annars idag har varit bra till och från. Han har börjat med ett nytt nöje, att skrika EFTER han har fått mat, hittils har han varit hur nöjd som helst när han fått mat i magen. Slutar aldrig förvåna en, vad kommer härnäst liksom? Men jag antar att det är så att ha barn så det är bara att vänja sig, vi har ju ett par, eller ganska många år framför oss :)

Han får en puss nästa gång han vaknar och skriker efter mat, får se om det hjälper :)

Kram till er, ni får gärna kika upp igen när skrikarn lugnat ner sig och blivit social istället för skrikig :)

2008-02-20 @ 22:09:03
URL: http://blogg.helsingeweb.se/heidi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0