Visst låter det bra!?

Pappan och jag jobbar hemifrån i två veckor, med start idag. Så att grabbarna ska få ett ordentligt långt sommarlov. Låter bra va!?! Så här i slutet av dag ett, kan jag meddela att det inte gick riktigt enligt planerna. Fast man kan ju fråga sig vem vi försökte lura med den här idén. Klart som korvspat att man inte får sitta ostört och jobba när man har två barn hemma som ännu inte har varvat ner från skola/dagis-rutinerna. Men tanken var god, eller hur :-)
Fast det kommer nog ge sig. Bara allt har lugnat ner sig lite och vi har fått lite semesterrutiner så ska det nog gå bra. Måste nog styra upp jobbandet lite också så vi jobbar halva dagarna var medans den andra roddar med barnen eller nåt sånt. Det är för övrigt riktigt trevligt att sitta ute på altanen och jobba. Då gör det inget att man inte är hel-ledig trots allt. Kanske skulle be resten av företaget att komma hit också... Tycker lite synd om dem som måste sitta inomhus när vi lyxar oss här på altanen :-)


Kommentarer
Postat av: Heidi

Ojoj hoppas det slutar bra dedär, annars får vi hoppa in som barnvakt någon dag nu när Patrik har semester. Fast Anton och Alicia kommer inte hit förrens på fredag... Kram...

2008-06-23 @ 22:55:12
URL: http://www.hblogg/heidi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0