Revolt-rapport och uppiggande besök på blomsteraffär

Det blev inte mycket till revolt i morse. Fast inte som vanligt ändå. Lillebror slog nämligen upp sina blå klockan kvart över tre i natt. Det var rätt ljust ute, så frågan "Är det morgon nu?" var väl rätt så befogad, men inte uppskattad av Mamman som av erfarenhet vet hur svårt han kan ha att somna om när han väl har vaknat till. Oavsett vad klockan är. Men med lite nytt vatten i hans vattenflaskan så gick det faktiskt bra. Han somnade om rätt kvickt. Det gjorde dock inte jag. Det tog en bra stund, så när klockan väl ringde så blev det de vanliga fem snoozningarna och resten av morgonköret... ja ni vet... Hopplöst!


Förmiddagen segade sig fram och på lunchen var både Pappan och jag riktigt less. Bara pratade om tråkiga saker, ojjade oss över allt vi har att göra på jobbet, allt som ska göras på huset och i trädgården, det dåliga vädret, osv osv. Det var ingen HEJD på eländet! Då kom vi på att vi skulle passa på att åka ner till blomsteraffären och inhandla några fina pinnar (låter inte klokt, jag vet... köpa pinnar... med de blev jättefina i den nyiköpta jätte-krukan från IKEA som står i sovrummet. Kanske kommer en bild senare!) Sagt och gjort. 25 kronor styck kostade de och när blomsteraffärs-tanten knutit ett fint snöre runt dem så lämnar hon dem till en kille som står en bit bort från kassan och säger lite käckt:
"Jaha, det blir väl du som får bära de här?!"
"Öh.. näe, det får nog han därborta göra" säger han och pekar på Pappan som av någon anledning har smygit iväg en bit bort.
Pappan ser förvånad ut och säger
"Va?!" samtidigt som han snubblar på en vattenkanna som står på golvet. Vattnet rinner ut över golvet, in under ett skåp och där står han mitt i och fattar ingenting! Hahahaha!!!

Situationen reddes ut. Vi fnissade lite, betalade och gick därifrån med våra pinnar fint ihopknutna med ett grönt snöre med rosett och Pappan med blöta skor :-) Hihi... Tänk vad några pinnar och en vattenkanna kan liva upp tillvaron :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0