På hotell

Har man bokat ett "Executive room" så vill det till att man utnyttjar det ordentligt. Det är ju inte varje dag man får bo i sådan lyx. Helt nytt och med supercool inredning. Visserligen verkade det inte som om någon hade bott i just vårt rum på länge, för det luktade lite mystiskt ur avloppet i badrummet. Sådär som det luktar när man inte har spolat i vattenkranen på ett tag, ni vet. Och förresten så var det ett himla arbete att ta sig in i själva badrummet, för skjutdörren passade inte riktigt vilket gjorde att man fick ta i med bägge händerna och skjuta på allt vad man orkade för att få upp en glipa lagom stor för att kunna klämma sig in. Men väl inne så var det riktigt flashigt. Särskilt duschen gillade jag. Fast det var lite svårt att förstå hur den funkade, och det coola duschmunstycket hade inte så många hål vilket gjorde att det var lite dålig fart på vattnet. Men det var snyggt, det var det. Och så var det ju det här med lyset också. Taklamporna fick vi igång utan vidare och det inbyggda lyset i nattygsborden var ingen match att förstå sig på. Men golvlampan och skrivbordslampan däremot gick vi bet på. Det var någon specialmockajäng man skulle skruva... eller kanske trycka på... eller om man skulle dansa för den eller berätta roliga historier eller nåt annat... jag vet inte...vi gav upp. Tvn funkade i alla fall och den använde vi flitigt. Och sängen likaså. Ja, alltså det blev ju så eftersom man var tvungen att ligga i den när man tittade på tv... (vad tänkte ni?! )
I alla fall... när man nu ändå bor på ett sånt fint hotell så kan man ju bara inte ge sig ut på stan och leta rätt på restauranger som vi först hade tänkt. Nääee. Det vore ju dumt att gå allt för långt från det fina hotellrummet. Vi gick till hotellrestaurangen istället och käkade trerätters samt drack ett riktigt gott vin. Sedan tänkte vi att vi skulle leta rätt på någon bar eller så, men då kom vi att tänka på att vi hade ett sånt fint rum och det ju vore synd att låta det stå tomt medans vi drog omkring på stan i kylan. Näe, vi promenerade till närmaste seveneleven, köpte en påse smågodis och gick sedan snabbt hem till sängen och tvn igen.
Ok... vi var jäkligt tråkiga, men faktum är att efter en lång och hård arbetsdag kändes det som värsta lyxen att bara få ligga i sängen och zappa på tvn hela kvällen. Och vi tog faktiskt ett glas vin i hotellbaren också när vi kom hem från den lilla promenaden, så vi fick lite krogliv också. Pyttelite var det, men ändå

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0