Veckans badhusbesök

Veckans badhusbesök är avklarat och som vanligt var det rätt så händelserikt:

- Lillebror råkade kasta sina alldeles nyinköpta simglasögon på tjejen i kassan.
- KusinOtto fastnade med ena foten innanför min bikini-bh vilket gjorde att bh:n inte riktigt täckte det den var tänkt att täcka när KusinOtto väl hade trasslat ut foten.
- En väldigt hårig man satt på trappan till den lilla bassängen och Lillebror måste förstås simma förbi, väääldigt nära, och ropa till mig som står några meter bort: "Mamma, varför har den här pappan så mycket hår på ryggen?".
- MosterMia skulle provåka den största och läskigaste vattenruschbanan för att visa Storebror att det minsann inte var något farligt. Väl där uppe råkade hon peta ur ena linsen, så det blev inget åk. (Fast vi misstänker starkt att hon helt enkelt blev skraj och behövde en bra ursäkt för att slippa. Hehe!)
- En utvecklingsstörd (heter det så, eller...?) dam klev in i Lillebrors dusch medans han fortfarande duschade. Hennes sällskap berättade att hon ville duscha kallt och det finns bara två duschar där man kan ställa in värmen varav Lillebror stod i den ena. Så hon klev på helt enkelt. Lillebror själv såg aningens fundersam ut, men kom - tack och lov- av sig och höll inne med kommentarerna.
- Storebror grejjade ett simmärke!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0