Kändisar på Thelbacken

Helgen har bjudit på allehanda aktiviteter och det har kommit och gått en hel bunt med kända och mindre kända personer på Thelbacken. I fredags hade vi huset fullt av kusiner och Michael Jackson-kopior. I lördags var Stålmannen och Indiana Jones på besök, samt även en Farmor och en Farfar som bland annat bjöds på misslyckad hollandaisesås samt en risotto som jag jonglerade runt med så det skvätte över hela köket. Idag hade Indiana Jones bjudit över Spindelmannen på lite lunch och ett helt gäng cyklande killar i nio-årsåldern tittade föbi och käkade upp resterna från gårdagens festlighet.
Mellan alla matlagningar har här städats och putsats och fejats, både ute och inne. Vi fick väldigt fin hjälp att tvätta bilen av Storebror, Lillebror och kompis Elsa. En bunke med diskmedel, vatten och varsin tvättsvamp och bilen gick från heldammig till mer randig på bara några minuter! Himla käckt :-)

I morgon väntar nya äventyr. Familjen K ska nämligen cykla till skola/dagis/jobb för första gången i år. Det är mycket spännande. Kommer vi att orka kliva upp tjugo minuter tidigare än vanligt? Kommer vi att hinna fram i tid? Ska Lillebrors cykelstyre hålla sig på plats hela vägen till dagis? Kan Storebror ta sig till och från skolan utan att få punktering? Orkar vi cykla uppför hela Knektslättsbacken? Frågorna är många. Svaren kommer i morgon!

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0