Planerat och klart!

Vissa människor kanske tycker att månaden maj är väldigt långt borta och har ännu inte alls ägnat en tanke åt vad de ska göra då. Men här i huset har vi framförhållning. I tell you.

Först har vi ju StarWars-dagen den 4 maj. (Jag förutsätter självklart att alla har koll på denna högtidsdag som kommer sig av det StarWarska uttrycket "May the force be with you", som lite förvrängt blir "May the 4:th...." dvs fjärde Maj! Finurligt så det förslår!) Då har Lillebror bestämt att vi ska ägna hela dagen åt alla StarWars-aktiviteter vi kan komma på. Det blir tvspel, lego-byggen och annat. Vilken happening det kommer och bli!

Den 10:onde maj är det sexårskalas hela dagen och förmodligen kombineras det med ett 59-årskalas också.(Lillebror och Morfarn fyller nämligen år på samma dag.)

Sedan har vi några ännu oplanerade dagar där i mitten av månaden innan vi är framme vid höjdpunkten som infaller den 23:e maj. Faktiskt kan det vara att detta inte bara är höjdpunkten på maj, utan rent av på hela 2010! Joråsåatte.....! Stockholm, Cirkus och Wilco. Det är STORT!

Planerat och klart!

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0