Det har brunnit hos Farmorn!

Ja, alltså inte brunnit som i "hon har blivit skogstokig", utan det har helt enkelt brunnit. Eld ni vet. Fast egentligen var det inte riktigt hos Farmorn, utan hos Farmorns granne, men det är ju nära nog. Och dessutom var det Farmorn själv som larmade brandkåren så hon var ju faktiskt lite inblandad trots allt. Grannens hus har alltså brunnit upp. Eller ner om man hellre vill se det så. Borta är det i alla fall och förmodligen fruktansvärt hemskt för de stackars grannarna.

Hur som helst så funderade Lillebror lite på hur det nu skulle bli för de som bodde i huset som det tydligen inte är mycket kvar av. Till exempel undrade han lite var de ska bo nu, för det är ju för kallt för att tälta. Och hur ska de få tag i en snickare som kan bygga ett nytt hus? För telefonen har väl också brunnit upp och då kan de ju inte ringa någon snickare! Det säger ju sig självt, eller hur?! Fast vi kom, efter lite tankearbete, på att de nog kan få gå hem till Farmorn och Farfarn och låna deras telefon om de behöver. Och så finns det ju mobiler. Så det löser sig förmodligen ;-)

Ja herregud så läskigt med eldsvåda. Ska nog ta en runda och kolla batterierna i brandvarnarna innan jag lägger mig ikväll.  Gör det ni också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0