Onsdag

Ohh vilken härlig dag :-) Först var Lillebror jätteledsen och ville inte gå till dagis. Eller åtminstone så ville han ha tillbaka lappen med sitt telefonnummer som han gett till kompis Leo som för ett par dagar sedan helt slutat vara snäll och nu bara var dum. Och så ville han inte ha youghurt med vanilj-och sommarbärsmak. Och inte vinteroverallen heller. Vantar? Näeeee!!!
Sedan glömde Storebror sina täckbyxor hemma, så jag fick ta en extra sväng hem efter det att barnen var lämnade på dagis och skola. Men först måste vi tanka. Men... var är Shellkortet? Brukar alltid ligga på ett speciellt ställe i bilen. Men icke. Borta!!! Släppa av Pappan på jobbet, åka hem och ringa Shell. Spärra kortet, beställa nytt. Hämta Storebrors täckbyxor. Åka till skolan. Men var är mina vantar nu då? Iskallt i bilen. Hem och leta. Inga vantar. Tillbaka till Shell. Inga vantar. Hem och hämta ett par andra vantar.
Planeringsdag på jobbet hela dagen. Slut i hjärnan.
Hämtar barnen. Hittar vantarna i bakluckan. Bjuda mormor och morfar, som ska vara barnvakt, på mat. Men hoppsan - hehe... jag hade visst glömt att handla. Blev ingen tomatsoppa som planerat, utan färdig pytt i panna och stekt ägg. Förser barnen och mormorn och morfarn med mat. Åker och handlar lite frukostgrejjer. Hem igen. Iväg tilll O´Learys med jobbet för lite middag och lite öl. Gott i gott och en mycket trevlig avslutning på en hektisk dag.
Phu! Det är roligt nästan jämt!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0