Tacofrossa

Fredagkväll på Thelbacken.
Två hungriga barn som vill ha tacos.
En superhungrig mamma som egentligen tycker att tacos innebär för mycket hackande av grönsaker, men som inte har tillräckligt många hjärnceller igång för att kunna hitta på något bättre alternativ.
De åker till ICA för att handla. Storebror har glömt att gå på toaletten innan och kan således inte stå stilla. Mamman kan således inte koncentrera sig särskilt bra på själva shoppandet. Lillebror pratar oavbrutet om sin nya "Beyblade" som kom med posten idag. Mamman shoppar alldeles för mycket tacoskal, tortillabröd, dipsåser och annat krafs.
Hem till Thelbacken. Alla kastar sig över påsen med nachochips för att undvika den omedelbara och fasansfulla akuta svältdöden. Mamman hackar grönsaker. Lillebror leker med sin Bayblade. Storebror kollar skateboardfilmer på YouTube. Mamman hackar ännu mer grönsaker.

Klockan är nästan 20.00 innan det ÄNTLIGEN är dags att äta. Nachochipsen är nästan slut. Lillebror petar i sig ett halvt tacoskal. Lillebror äter nästan en hel tortilla. Mamman äter först en tortilla och kompletterar med ett tacoskal mest för att det hela blev så fånigt annars.

Helgens matlista är dock spikad och klar:
Lördag lunch: tacos
Lördag middag: tacos
Söndag lunch: tacos
Söndag middag:ehh... eventuellt tacos

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0