Om 20 år

Att diskutera hur livet kommer att se ut om 20 år är ganska intressant, särskilt om man gör det med en 6-åring och en 10-åring. 20 år för dem är liksom så långt att det inte ens går att föreställa sig.
Vi konstaterade att om 20 år kommer Storebror att vara 30 år gammal och Lillebror fyller 27. Pappan och jag är på vårt femtiosjunde och kungen är nog död. Kusin Ebbot är 20 och ett halvt, men frågan är om han fortfarande är yngst i släkten då?
Jag gissar på att han förmodligen inte är det.
"Farbror Ande har ju inga barn ännu, men om 20 år har han säkert det."
Storebror är dock lite skeptisk.
"Men... han måste ju få en tjej först och hur ska han få det? Han är ju inge´snygg! Åtminstone inte från de håll jag har sett honom."

:-)

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Signe tycker i allafall att Andreas är lik han den där norska killen som vann melodifestivalen förra året och som är med i Lets dance nu. Och han är ju typ en flickidol så det borde inte alls vara några problem för Andreas att träffa en tjej. Däremot är det ju jobbigt att vara kändis med groupisar och allt så det kan ju vara bra för honom att vänta tills han träffar någon han verkligen gillar och som inte bara vill ha honom för pengarna och kändisskapet.....eller?

2011-03-23 @ 07:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0