Heson i blåsväder

Idag trodde jag att jag utan problem skulle kunna bära en kartong kopieringspapper, två lådor med kakor, någon "sätta-ihop-papper-på-ett-smart-sätt"-grej som jag fick gratis i affären, bilnycklar, plånbok, samt ett kvitto, från bilen och in på kontoret. Ok, kanske inte helt genomtänkt, (kaffesugen, kissnödig och lat. Dålig kombination) men det hade kanske funkat om det inte vore för två saker:

1. Bakluckan på bilen skulle stängas med allt detta i famnen.
2. Det blåste i det närmaste storm.

Ja ni kan ju tänka er själva. Kvittot flög förstås iväg. Var tvungen att ta ett snabbt beslut: förklara för revisorn varför det fattas underlag i bokföringen, eller släppa papper/kakor/sätta-ihop-grej och jaga det förbaskade kvittot över parkeringen innan det blåste ner i Söderhamnsån. Jag valde kvittot och vi har nu en något knölig kartong kopieringspapper, samt två lådor kaksmulor vi kan festa på till kaffet i morgon!

Och som om inte det vore nog så var jag bara centimetrar ifrån att få en blomkruka och ett fönster i huvudet bara för det här rackarns blåsvädret också! Fast det var i och för sig innan den här lilla incidenten. Men ändå!

Spännande dag idag!

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0