Sooooov!!!

Åkej. Vi ska med ett flygplan inom en relativt snar framtid. Flygplan till charterställen har en tendens att lyfta micket micket tidigt på morgonen och då är det rätt så bra om man är på plats, om man säger. Där har vi ett problem. Halva familjen har nämligen allvarliga svårigheter med att somna och har så haft den senaste veckan. Ja, alltså de första dagarna tyckte väl ingen att det var ett egentligt problem, utan snarare både lite mysigt och helt ok. Men nu har vi liksom kommit på det här med flygplanet. För somnar man sent är man såklart väldigt trött ända fram på förmiddagen och det kan bli jobbigt när man ska passa den tidiga tiden.

Gårdagens gå-och-lägga-sig-taktik* visade sig vara urusel. Totalt värdelös. Endast 1 av 3 barn sov innan klockan var 01:00 och det är my god alldeles för dålig statistik. I och för sig var det ett inlånat barn som drog ner statistiken, så om jag bara räknar mina egna funkade det på 1 av 2 vilket ju bättrar på siffrorna en aning. Fast det hjälper ju inte. Vill ju gärna ha full pott för maximal utdelning.

Idag provade vi en ny taktik som faktiskt började redan i morse. Väckning med frukost på sängen klockan halv nio, trots gnäll och tandagnisslan. Full fart hela dagen och läggning när gäspningarna blev för många. Det var för ungefär en och en halv timme sedan. Ett av barnen snarkar för fullt. Det andra ligger och vrider sig i sängen. Själv är jag så trött att ögonen går i kors.

Tur att vi har några dagar till på oss...

:-)

*)Gå och lägga sig betydligt senare än vardags-vanligt, men ändå bra mycket tidigare än övriga jullovskvällar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0