Matstafetten 2012

En liten resumé av årets Matstafett, kanske? (Så här trevligt hade vi det förra året)

Skulle göra snygga parmesankorgar till förrätt. Det gick... inte bra. Det blev parmesanflarn istället. Funkade lika bra, men blev kanske inte fullt så snyggt.

Skulle göra choklad och kokos-doppade jordgubbar till välkomst-bubblet. Det gick... inte bra det heller. Den förb***ade chokladen smälte en aning och grynade ihop sig till en klump på 20 sekunder. Men naturella jordgubbar är ju också gott.

För övrigt var det mest "kända" människor på varje ställe, vilket såklart var trevligt, men ändå lite snopet eftersom halva grejjen är att man ska träffa nytt folk. Bland annat så dök expediten från presentaffären där jag jonglerade med ljuslyktor för ett tag sedan, upp. Det var... eh... kanske lite pinsamt för hon kom minsann precis ihåg mig. Typiskt...

Eftersom vi hade planerat för en hyfsat pigg söndag (det var det här med häckplanteringen, ni vet) kom vi på den briljanta idén att inte ta med oss plånboken för att på så sätt inte falla för frestelsen att hänga i baren på efterfesten. Det var ju i sig en mycket bra idé, men att det kostade pengar i garderoben hade vi inte tänkt på. Fick låna ihop lite slantar så löste det sig också. Och vattnet, som var gratis i baren, var väldigt gott.

På det stora hela en mycket trevlig kväll!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0