Heson på gym

Jodåtack, förkylningen känns mycket bättre idag, så min huskur gav resultat. Och det var tur det, för idag var det dags för ett premiärpass på mitt nya gym. Jag gjorde såklart succé! Man är ju en rutinerad gymbesökare med full koll på läget.

Jag började med att glömma min sport-bh hemma, men hittade däremot ett par använda trosor i ena byxbenet. Övervägde ett ögonblick att försöka klämma in överkroppen i dem, men insåg att det nog inte var en särskilt bra idé. Hade kunnat bli ruggigt pinsamt om någon kom in i omklädningsrummet medans jag försökte, så.... Näe. Det fick vara.

Sedan tränade vi på där litegrann. Instruktören som var med talade om hur man skulle göra och var det skulle kännas. "Gör du så här så känns det ganska tungt, men om du håller här så blir det lättare". Det blev det inte alls. Jag tror han ljög. Det var jobbigt hela tiden.

Så var det dags att duscha. Efter lite trixande kom jag på hur duschen fungerade. Det blev bara liiite blött i omklädningsrummet när duschmunstycket vände sig och sprutade upp i taket. Nästan inte blött alls...hehe...
 
Hade lite bråttom att klä på mig. Byxorna gick bra. Tröjan också. Men strumporna var lite besvärliga att få på. Konstigt... jag har väl inga strumpor med döskallar...? I storlek 35... Mäh!! Men är man bara tillräckligt bestämd så går det att tränga in ett par 39:or i ett par barnstrumpor. Och på köpet så roar man sin omgivning också (i det här fallet ett par damer i 55-års åldern, varav den ena för övrigt hade varit i Jordanien förra veckan och dansat ökendans med infödingar. Jooråsåatte!).

Jaha, då var det nästan klart. Skulle bara fylla i några papper, få mitt medelmskort, en t-shirt och så betala kalaset. Men plånboken... den hade jag visst glömt. Men jag kom ihåg att ta med mig Pappan och Farfar och de hade sina plånböcker med sig. Det var ju en himla tur. Nu har Your Voice satsat ordentligt på personalvård ett halvår framåt och det är ju aldrig fel.

:-)

P.S Lillemor: Nu ska jag bättra mig på att rapportera på funbeat också :-) D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0