Skatekillen

Storebror har höga tankar om sin stackars Mamma och höll fullkomligen på att tjata hål i huvudet på henne i fredags eftermiddag.
"Mamma, kan inte vi bygga en skateboardpark! Snäääälla!"
Visserligen är Mamman inte helt ohändig, men att sno ihop en hel skateboardpark på en fredagseftermiddag. Eh...näe. Inte ens på fjorton fredagseftermiddagar tror jag. Kanske ett litet hopp, eller en miniramp, men en hel park....Ojoj...
Däremot är Mamman ganska klipsk, så hon kom på den briljanta idén att kolla om det var öppet på den nya skateboardhallen i stan. Det var det. Så då fick hon överta tjatningen. Tjatja, tjata, tjata för att få med sig Storebror dit för att åtminstone kolla läget.
När vi kom fram vägrade han kliva ur bilen, så Mamman och Lillebror fick gå in spana. När vi kom tillbaka med detaljerad information om hur det hela fungerade så följde han med in, men åka det skulle han inte. Nej nej. Fast när det visade sig att vi var helt ensamma och han fick ha hela plejset för sig själv så ändrade han sig. Och det var nog ett av de bättre beslut han har tagit i sitt lilla liv.
Gissar att vi kommer att få spendera många timmar här framöver

:-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0