Lärdomar i slutet och början

Dåligt sätt att avsluta ett år:
Halka omkull på en snöig och isig parkering, ta emot sig med armbågen och sedan vara hemskarns nära att svimma i lunchrestaurangen. Detta provade Pappans mormor och jag är övertygad om att det inte är något hon vill rekommendera.

Om möjligt ännu sämre sätt att börja ett nytt år:
Kräkas över sin säng, sin lillebror och lite på golvet. Och sedan fortsätta kräkandet ungefär en gång i timmen hela nyårsnatten fram till klockan 8 på morgonen. Detta innebär, förutom att man måste ringa receptionen och be om nya sängkläder, madrasser och täcken samt tömning av papperskorgen, att man eventuellt inte orkar åka snowboard dagen efter. Man kan dock välja att strunta i att man inte orkar och åka tre gånger i backen i alla fall och sedan nästan svimma av utmattning, men det är inte heller något att rekommendera. Fast det är lite som man vill. Storebror provade i alla fall.

Dessa lärdomar gjorde vi under nyårshelgen som tillbringades i på skidhotell i Hassela. Det var mycket trevligt och, som sagt, lärorikt. Men nu är vi hemma igen. Armen är bättre och ingen mer har kräkts (än). Och att 2011 kommer att bli ett kanonår är jag helt övertygad om efter en sådan usel start. Kanoners kommer det att bli!
Så det så!

Gott Nytt år!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0