Årets sämsta dag och deppigaste blogginlägg

Alltså, inte för att jag vill klaga eller verka negativ eller så, men dagen idag kan vara 2014 års hittills sämsta på de allra flesta sätt och vis. Nu har det ju visserligen inte gått sådär överdrivet många dagar på just 2014 ännu, men i alla fall. Det är liksom som om allt som kan krångla till sig, gå fel och bli totalt pannkaka också har gjort det. Jag hoppar över detaljerna för det blir både lång och urtrist läsning och det har varit tillräckligt tråkigt som det är.
 
Tur att jag har en finfin familj i alla fall. Det är viktigast. Always!
Så nu, 2014, får du ta och skärpa dig!
Gillar´nt e dä här jag, e (som vi säger i Hälsingland)...
 
:-)
 
 

Ahh...fredag...tror jag

Morgontrött Heson:
"Ahhh, vad skönt att det är fredag! Fast.... jag träffade ju inte mina Farin-kompisar igår som jag alltid gör på torsdagar...Hm... Ahh, det är alltså torsdag IDAG! Så måste det vara! Men vänta här nu... igår var vi ju på hockeyträning... näe... det här stämmer inte... kan det vara onsdag? Näe då skulle jag ju på möte. Har jag varit på möte? Näe...tisdag..."
 
Rackarns... men bättre än måndag och snart är även tisdag slut.
Överlevde.
Får vara nöjd 
 
:)
 
 
 

Hallå bloggen!

Länge sedan, men nu är jag här. Ska erkännas att jag på fullaste allvar funderar på att lägga ner den här lilla hobbyn, men... Ja... Jag har inte riktigt funderat färdigt än så vi får se hur det går. Medans jag funderat har det varit jul och nyår och så visst några vardagsveckor på det också. Massor av skoj, en del mindre skoj och lite sorgliga saker har passerat. Jul och annat är ju skoj. Men att min allra trognaste läsare och kommentarslämnare, påhejjare och sångfågelskompanjon inte längre finns i världen... det är så oskoj så man blir ledsen i ögat bara vid tanken på det. Fel på alla sätt och vis, så otroligt orättvist och onödigt, men så är det. Hon kämpade länge och väl men cancerskrället vann tillslut. Har en bunt fula ord jag skulle kunna komplettera detta inlägg med, men jag hoppar över det och tänker positivt. Precis som hon skulle ha gjort. Himlen har fått en alldeles förträffligt fin ängel. Och vi har ju bestämt att vi ska sjunga ihop i himlen när vi ses, så jag siktar på det och strävar på där jag är istället.
 
Och här där jag är har vi fokus på jobb, träningar, skolarbeten och ja... det gamla vanliga så här i vardagen. Nästa helg tänker jag dock byta fokus och istället bara ägna mig åt shopping, hotell och Veronica Maggio. Det blir nog bra. Och så ska vi se om jag lyckas klämma in lite bloggfokusering också. 
 
Hörs i möra. 
Kanske
 
:-)

RSS 2.0