Hektisk helg!

Tack för alla gratulationer! Det lönar sig att fiska lite ibland ;-) Hehe! Tack å bock!
Samma dag som födelsedagen var det dags för den årliga julfesten på jobbet. Tyckte det var ett smart drag av mig att ordna julfest på födelsedagen som då alltså blev en jul-och-födelsedagsfest, men det var ingen som kom ihåg att jag fyllde år vilket gjorde själva födelsedagsfest-biten inte kändes helt lyckad. Jag fick helt enkelt klämma i med "Jag må jag leva" när det var min tur att välja snapvisa så det blev lite ordning :-) Hehe!

Hur som helst... Glögg och pepparkakor på kontoret först och sedan tog vi en promenad upp för trapporna till Oskarsborg (med facklor och allt - det gällde ju att se till att julstämingen var på topp). Att sitta där, på toppen av Östra berget, kika ut över stan och käka ett smarrigt julbord var inte helt fel kan jag meddela! Supermysigt!!
Så himla mysigt att vi blev kvar till...eh... ja vad var klockan när vi gick hemmåt egentligen... Halv tre eller nå´t sån´t tror jag :-) Kan för övrigt meddela att det var svårare att gå ner för trapporna än upp! Vet inte om det helt enkelt berodde på tyngdlagen eller om det kan ha något med julsnapsen och vinet att göra. Det är lite oklart... Och så var det lite halt också. Faktiskt!

Vi gjorde - av någon anledning - inte många knop i går (gissar att jag inte kan skylla det på tyngdlagen), men vi fick i alla fall till en städning av nedervåningen. Fort gick det inte, men det blev gjort i alla fall. På kvällskvisten tänkte jag överraska grabbsen med lite bio (Madagaskar 2), men se det tyckte inte Storebror var någon bra idé... Näpp, nope, nix, aldrig i livet! Ingen bio på en lördag inte! Nähä... Men Lillebror var på i alla fall, så vi fick gå själva medans Pappan och Storebror var hemma och spelade Monopol.

Idag var det så dags för det årliga pepparkaksbaket. Och när man har bakat pepparkakor så måste man äta kroppkakor till lunch. Såna är reglerna och har så varit i säkert 20 år eller nå´t sånt! Och eftersom det fortfarande fanns gratulanter på kö, så bjöd jag in dem på kroppkakor också när vi ändå var igång. En himla massa kroppkakor blev det. Och en himla massa pepparkakor med för den delen. Och tro nu inte att vi kör någon fuskvariant med köpe-deg och köpe-kroppkakor. Nejnejnej! Mormorn gör pepparkaksdegen och kroppkakorna gör jag! Husmoderligt så det förslår :-)
Det har med andra ord varit fullt med folk här hela dagen och jag har inte suttit stilla många minuter. Men snart så.... barnen har förhoppningsvis snart somnat och då blir det lite mat och en film i soffan och så ska jag vila mina trötta ben en stund. I morgon bär det av till Estockholmo där jag ska köra utbildning för en kund hela dagen så då gäller det att vara på topp. Och att inte missa tåget!

Adios!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Jasså FestFixarHeson har varit i farten igen, där ser man. Jag tyckte jag hörde att det var ett himla liv på Berget i fredags ;-)



Lycka till i storstan´!

2008-12-07 @ 21:39:31
URL: http://blogg.heidihoo.se
Postat av: Ragnvi

Pepparkakor o kroppkakor - ja alla har vi våra traditioner!!

Hoppas din dag i huvudstaden blev bra!

Kramen!

2008-12-08 @ 10:17:41
URL: http://rankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0