Farin-festligt

Att smyga sin in Strykjärnsparken med en klirrande kylväska en fredagkväll känns inte helt ok. Det rör sig rätt så suspekta människor där. Såna som inte bryr sig om att köpa en kasse när de handlar på Systembolaget, vilket de gör flera gånger om dagen. Ja, ni fattar... Det är lite av ett tillhåll för Söderhamns A-lagare. Och där hade vi stämt träff med Farin i går. Jag kom alldeles för tidigt och ansvarig för champagnen som jag var så baxade jag iväg kylväskan till ett "säkert" hörn av parken där jag hade uppsikt över när mina kamrater dök upp.
När skocken väl var samlad delade vi ut partypåsar och traskade iväg mot Harmoni (skönhetssalong med en jättemysig spaavdelning). Tillbringade ett par timmar i deras bubbelpool och ångbastu, käkade frukt, nötter samt lite godis och drack bubbel samt juice. Supermysigt! Aningens fnittriga intog vi sedan O´Learys för lite mat. Gissar att ljudnivån höjdes några decibel när vi kom in i lokalen :-) Vet inte om det var det som gjorde att kocken glömde sötpotatisen i ugnen och stekte kyckligen en halvtimme för länge, men något måste det ha varit som störde honom i matlagningen. Han försökte rädda upp situationen genom att lägga upp sötpotatisen med den brända sidan nedåt och inte låtsas om att kyckligen mer liknade en skosula än mat, men det lyckades han dessvärre inget vidare med. Gissar att han fick betala ena halvan av vår nota ur egen ficka för vi fick 50% rabatt. Stackarn... Fast vi blev i alla fall glada :-) 9 personer käkade varmrätt, drack vin/öl till maten, efterrätt eller kaffedrink samt kaffe för drygt 1400 kronor! Med sådana priser har man ju råd att käka ute-middag flera gånger i veckan!

Hur som helst så var det himla trevligt och mysigt - även om kombinationen fredagskväll, bubbelbad och bubbeldricka gjorde att vi inte orkade längre än till klockan 23. Men det kändes rätt ok. Skulle ju upp till hockeyskolan i morse. Rapport om det kommer senare.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0