Dagen i sammanfattning

Ja alltså vi har ju lite sportlov. Barnen har mycket sportlov och Pappan och jag har ett halvt var. Ungefär så.
Dagen idag har således sett ut som följer:

1. Försökte komma iväg till jobbet men hade en arg Lillebror i huset som KRÄVDE att hans mamma ska vara hemma. Hans pappa är nämligen dum för han hittar ALLTID på för busiga saker. Mamman SKA vara hemma. För det var så han hade tänkt ut det hela och så kommer Mamman och säger att hon ska jobba. VILL INTE, VILL INTE, VILL....oj är det Star Wars på tv? "Hejdå Mamma!"

2. Det står en brödrost och två blomkrukor under ett element i trapphuset på jobbet. Konstigt... Det visade sig att någon hade tagit sig friheten att flytta in på vinden någon gång mellan 17-18 i fredags när alla i huset gått hem men porten fortfarande var olåst. "Någon" hade visst bott där uppe hela helgen och gjort sig relativt hemmastadd men gillade visst inte brödrosten och blomkrukorna. Hyresvärden meddelade att porten hädanefter låses kl 17.

3. Jobba, jobba, jobba.

4. Hem och äta lunch samt byta av Pappan som får knalla iväg till jobbet

5. Hälsa på kusinOtto som fyllde 1 år i fredags! Hurra, hurra, hurra! Vi missade hela kalaset på grund av den mycket kortvariga (tack och lov) magsjukan som Lillebror råkade ut för. Men nu fick Otto paket, kusinerna öppnade, alla fick vi fika och sedan blev det kurragömma. Alla barn under fem år fick räkna till 37 innan de började leta. Vi övriga fick räkna till hundra och Storebror kunde bestämma att man fick räkna om ifall han inte hade hunnit hitta något bra gömställe. Verkligen bra regler, men det var trots det bara roligt i ungefär fjorton minuter.

6. Hem och laga mat. Fint middagsfrämmande från Rengsjö minsann!! Och det var knappt man trodde det var sant. Sedan höstlovet har vi försökt få till en träff, men diverse sjukdomar och annat har dykt upp varje gång det har närmat sig så...ja ett halvår senare så lyckades vi äntligen. Familjen Wallin har utökats med en alldeles ny liten person sedan sist. Bara fyra veckor gammal är hon Meja, men redan en mycket trevlig person som gillade tant Heson :-) Tant Heson gillade tillbaka MASSOR. Ja, ni vet ju hur det blir...

7. Dags för grabbarnas söndagsdusch (vi glömde igår). Storebror börjar. Lillebror lägger sig och väntar i min säng under tiden. Storebror är färdig. Lillebror har somnat med kläderna på :-)

8. Jahaja... det var det det! Ny dag i morgon!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0