Heson tipsar (igen)

1:
Nyinköpt schampoflaska i botten av träningsväskan kan bli jobbigt. Korken kan nämligen råka öppna sig. Om korken öppnar sig är risken stor att schampot rinner ut. Det innebär inte bara att det kanske inte finns så mycket schampo kvar när det är dags att duscha efter träningen, utan också att en hel del andra saker du har i din väska är aningens kletiga. Att träna i kletiga kläder är inte så kul. Att försöka lyssna på en iPod med löddriga hörlurar funkar, men det låter lite underligt. IPoden beter sig inte heller riktigt som den brukar, samt är aninges halare än vanligt. Inte bra. 

2:
En kopp kaffe. En telefon. Ett headset med långa sladdar. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun! Försök undvika att spilla ut kaffet. Om du lyckas med det så håll headsetet så långt bort från kaffekoppen som möjligt medan du försöker trassla ut sladden. Hörlurar tål inte kaffe särskilt länge och det är inte snyggt med kaffefläckar i öronen/på kinden/på kläderna.


...och som vanligt så är det inte tjejen som är med i filmen (läs: som berättar) som har skrivit brevet (läs: som har upplevt detta).

:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0