En tisdag

Tisdag morgon på Thelbacken:
Arga barn, ledsna barn, barn som slåss, barn som vägrar, arg pappa, arg mamma, trött pappa, trött mamma, skolväskor, träningsväskor, ett försvunnet cykellås, samt en tid att passa.

Få ihop den ekvationen om ni kan! Vi lyckades inget vidare, men höll åtminstone tiden någorlunda. Kom sladdandes in på skolgården samtidigt som det ringde in så det får räknas som att vi hann. Efter den världskrigsstarten på dagen kände vi oss rätt utmattade, men bara vi (mest jag) fått tycka synd om oss själva en stund så ryckte vi upp oss och skaffade oss en plan inför morgondagen (planen innefattade även kvällens procedurer, som jag nu kan konstatera att vi misslyckades gravt med, men det är en annan historia. Man kan ju inte lyckas jämt!)

Hur som helst... det gäller ju att tänka positivt och med en sådan ruggigt värdelös start på dagen kan det ju bara bli bättre! Lite jobbelijobb, ett hyfsat träningspass, ett bokat sånguppdrag på bröllop, två glada barn, två och en halv timme på badhuset, en köttbullsmacka med rödbetssallad, nya fina tulpaner och inbjudan till en bastukväll.

Så summa sumarum: en riktigt fin dag!

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0