Ibland har man liksom inget flyt

De senaste veckorna har spolanordningen på husets båda toaletter gått sönder. En lång och utdragen historia som vi inte har sett någon ände på ännu. Har en hink redo vid den minst trasiga toaletten som vi får använda för att manuell-spola lite då och då. Funkar, men är väl bara sådär lite halvkul.
Några dagar senare bestämde sig värmepumpen för att ge upp, men räddades tillfälligt av en duktig reparatör som dock rekommenderade oss att byta ut den gamla hunken mot en nyare variant innan den ger upp fullständigt. Detta innebär förmodligen att vi även måste borra nya hål i marken. Låter väl halvbilligt, va? Väntar på en offert och håller tummarna för att den gamla tuffar på tills vi har ordnat en ny.
Som om det inte vore nog så har golvvärmen på hela nedervåningen lagt av. Verkar ha hänt i somras när blixten slog ner en bit härifrån och även dödade vår nya tv samt två datorer. Med tanke på att det vid tillfället var 33 grader varmt så upptäckte vi inte att värmen inte funkade. Men nu, när det plötsligt är minusgrader, blev det oerhört uppenbart... 
Ja, just det - sedan gick ju fästet till diskmaskinen sönder också vilket gör att den tippar framåt när man öppnar luckan och drar ut själva diskkorgen.
 
Men annars så... går det väl ganska bra!
 
:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0