Eller missförstod jag nu?

Jag var på föräldramöte i Lillebrors nya klass häromkvällen. Fröken berättade bland annat att barnen ska få ha utegympa nästa vecka och att det då är bra om vi skickar med dem lämpliga gympa-utomhus-kläder: Sedan erkände hon att de fuskat lite:
"Vi tjuvstartade lite den här veckan, fast då gympade vi utan kläder!"
 
...och då fick jag en bild i huvudet av 15 stycken åttaåringar, samt fröken som gympade omkring nakna på skolgården. Fick bita mig i läppen för att inte börja skratta. Hade ju varit ruggigt pinsamt...
 
//Toktrött mamma med jättedålig humor
 
:-)
 
 

Äsch då...

Jag glömde vinet i sparrissoppan, vilket nog var lika bra, för den lilla skvätt som fanns kvar i lådvinsdunken sedan semestern smakade inget vidare. Pilgrimsmusslor ska ju bara halstras lite snabbt, men helst ska de ju vara genomstekta. Lite lagom mycket salt på skadar inte heller. Varmrätten gillades av hela familjen sist vi åt den, men idag tyckte varken Lillebror eller Storebror att det var något vidare. Öl och pasta är ingen hit, men vi hade inget rödvin heller, så det fick duga. Tiramisun som såg så god ut på Halv åtta hos mig gillades av vuxna, men bara sådär av barnen.
Fast nötterna och Fantan var goda i alla fall. Och kaffet.
Och det är ju fredag, så det var väl ändå inte så himla kinkigt
 
Trevlig helg
 
:-)

Lite skryt - igen ;-)

Förresten - har jag berättat att jag sprang sommarens andra lopp i söndags? Nähej det har jag ju inte! Men då gör jag det nu. 7,5 km runt stada på lite drygt 44 minuter genererade en guldmedalj (fast det fick visst alla = typiskt) och ett meddelande från RunKeeper att jag sprungit mitt snabbaste på sträckan ever. 
Och hur känns det då? (som sportjournalisterna alltid säger på tv)
Jotack. 
Riktigt fint faktiskt!
 
 
:-)

Heson - aldrig nöjd?

Pappan, alias min personlige datatekniker, har fixat så att jag på ett mycket enkelt och smidigt sätt kan ta med mig jobbet hem. Jag slipper alltså åka till jobbet när jag måste kvällsjobba. Nu ska jag bara bestämma mig för om det är bra eller dåligt... 
Den fina ryggsäcken jag fick anledning att köpa för att kunna bära datorn fram och tillbaka är ju helt klart ett plus, men annars... Hmm... får fundera lite på det
 
:-)

Man ska inte skjuta upp till i morgon det man kan göra idag. Sägs det i alla fall

Gissa hur många bra ursäkter det finns för att inte masa sig iväg till jobbet så här på kvällskvisten så att de där grejjerna man inte hann fixa under dagen blir fixade!? Gissa!! Minst flera stycken verkar det som, för jag är fortfarande hemma, trots att jag varit på väg i flera timmar. Och nu är ju klockan redan 21:50 vilket ju är alldeles för sent för en vanlig dagtids-arbetare som jag. Inte kan jag åka till jobbet nu väl?

Näe.
Tänkte väl det.
Så synd...

:-)

//Heson - som förmodligen ångrar sig i morgon...

Lite förberedelser...

Gamla "Glad påsk"-kort, några klistermärken, en egentillverkad trägubbe utan huvud, en plastpåse innehålland något oidentifierbart, samt en möglig sked var vad jag hittade i Lillebrors skolväska vid kvällens kontroll. Med tanke på det oidentifierbara kan jag så här i efterhand tänka att det kanske hade varit bättre att vi gjort den kontrollen i mitten av juni istället för i mitten av augusti men det är ju lätt att var efterklog.... Den/det luktade i alla fall inte och låg dessutom alldeles stilla i påsen så det var rätt lugnt ändå.

Hur som helst: i morgon börjar vardagen på riktigt igen.
Känns rätt skönt trots allt. Fast lite sorgligt också på nåt sätt. Precis som det brukar vara.
:-)

Basånivet :-)

Villebaratalaom: att jag snart är tillbaka. Första dagen efter semestern gör att man (jag) inte känner sig (mig) så väldigt pigg och alert i tanken. Men vilken dag som helst nu så bli´re blogg igen!
:-)

RSS 2.0