Att blogga från mobilen

Jag bõrjar få kläm på min nya mobil nu. Jag kan till och medblogga med den. Och det ãr ju extra bra när man behöver fördriva tiden på en buss. Och det är det jag gör just nu. Åker buss och bloggar. Vilken grej :)

Åland

Vi ska på konferensresa till Åland på fredag. Gissar att det blir mer resa än konferens, men det låter ju bra i alla fall ;-)
Därför ska jag nu gå och titta lite i min garderob och se om det har dykt upp några fina sommarkläder sedan sist jag kikade.
Något säger mig att det inte har det, men..
..det är ju värt ett försök!

:-)


Ont i halsen

Konsert i morgon.
Ont i halsen...
Får nog bli the, halstabletter och teckenspråk fram tills i morgonkväll

:-)


Porträtt

Mammor blir väldigt glada när de får fina teckningar av sina barn. 
Och lite extra glad blev jag när jag fick den här:Det är jag (självfallet - det ser ju vem som helst), samt till vänster om mig "en sån där grej så man kan höra om bäbisar har vaknat" och till höger lite skräp.
Visst är den fin!

:-)

Har ni kollat elförsäkringen, eller om det kan vara knut på sladden?

Vi köpte ju en ny gräsklippare i höstas. (Hehe!!!) I söndags ville den plötsligt inte klippa mer. Det var ju inte särskilt roligt med tanke på att jag hade klippt nästan hela gräsmattan och bara hade en liten plätt på mitten kvar.
Storebror, Lillebror och Storebrors kompis William hjälpte mig med felsökningen.
Vi kunde inte hitta något fel på själva gräsklipparen, men plötsligt såg William att det var en knut på skarvsladden och provade att knyta upp den.... men det hjälpte inte... (fast det var en bra idé det var det! Hihi). Vi tog en tur upp till övervåningen och kollade elcentralen, men alla säkringar var hela. Då provkörde vi både hårblåsen och en stavmixer, för säkerhetsskull,  i samma uttag som skarvsladden hade suttit i - och bägge fungerade! Hmm.... Lillebror föreslog att vi skulle kolla "elförsäkringarna" igen (hihi), men de såg fortfarande hela ut. Då kom vi på att vi skulle prova att koppla in skarvsladden igen och så prova om hårblåsen och stavmixern fungerade i skarvsladden. Det gjorde de inte.
Alltså: fel på skarvsladden...
Suck...
Det blev till att ta fram den gamla hederliga handjagaren igen och klippa färdigt...
Så nu behöver vi köpa en ny skarvsladd.
Det är ju kul...

Impulsshopping

Och vissa har ju shoppat nya altanmöbler idag :-)
Jojjomen!

Vad tycks? (Obs - det är inte jag som har tagit bilden. Den är Jysk egen.... basånivet!)


Storebrors nya fröken

Storebror ska få en ny fröken i höst och berättar om hur det var när de träffades första gången.

"Alltså..när hon kom in genom dörren kändes det direkt att hon var bra och att jag ville ha henne som fröken! Hon hade liksom så gamla kläder och glasögon och... hon verkade bara så himla trevlig. Till och med trevligare än Siv."

Och om man är trevligare än Siv, då är man trevlig, det kan jag intyga.
:-)

Och här är hon Siv:


...tyvärr har jag ingen bild på fröken ännu, men jag lovar att publicera en så fort jag får det
:-)

Vad vi har lärt oss i helgen:

1. Man kan inte stoppa ner två limpskivor och fyra hårdbrödmackor i en och samma plastpåse och tänka sig att det mjuka brödet fortfarande ska vara mjukt och det hårda brödet fortfarande hårt efter 14 timmar. (fast jag vill påpeka att jag redan visste det, så det var väldigt mycket Pappan som lärde sig detta. Det var nämligen han som var brödansvarig på vår premiär-sova-över-i-båten-utflykt. Inte jag alltså. Helt oskyldig.)

2. Garagestädningar och tidsoptimism är ingen bra kombination.

3. Om man åker till affären för att inhandla något som hushållet absolut inte kan klara sig utan (typ maskindiskmedel)  så får man tänka bort andra kringgrejjer, som t ex att panta flaskor och hitta på lunch till nästa dag och annat duktigt. Man måste koncentrera sig på det som är riktigt viktigt, annars kan man råka vara på affären jättelänge och komma hem utan maskindiskmedel men med en påse tomater (fast man köpte tomater dagen innan), en gurka (som man visst också hade köpt en dagen innan) samt en påse godis.
Inte bra... (och här är jag jätteskyldig... men nu har jag lärt mig! Kommer aldrig att hända igen!)

4. Om man blir bjuden på ett jättetrevligt 40-årskalas så måste man se till att ordna en present i tid. Särskilt om man tänker sig att handla den via Internet och dessutom blanda in Posten. Risken är stor att presenten inte kommer fram innan kalaset börjar och då måste man förmodligen improvisera ihop en fiskdamm istället. Det behöver i och för sig inte vara någon nackdel, utan kan faktiskt bli en riktig stämningshöjare, men själva presenten kommer inte bli lika rolig att överlämna tre dagar senare...

5. Man ska aldrig, jag säger ALDRIG, tänka att det nog är en bra idé att spara en gammal heltäckningsmatta på golvet i källaren till ett garage. Dels så kommer man elva år senare att undra vad sjutton man hade tänkt använda en gammal heltäckningsmatta till och dels så kommer den att ha orsakat en rejäl mögelansamling vilket har förstört ett antal möbler och annat. Och så är den skittung eftersom den är fullkomligt dyngsur och dessutom hal att bära. Så kom ihåg det. Aldrig.

....ja... det var väl det tror jag...

God natt!

:-)


Jag har hittat...

...svaraknappen nu :-)


Att städa garaget

Fyra släpvagnar fullastade med grejjer och det är knappt att det märks någon skillnad. Garaget är fortfarande ett enda stort kaos...suck... vi var nog lite väl optimistiska som trodde att det skulle vara fixat på en dag.

Förresten så kan man undra hur det kommer sig att Återvinningscentralen (som det så fint heter nu för tiden. Förr hette det visst soptipp) endast har öppet till klockan 16 och dessutom stängt på helgerna? Är det verkligen meningen att folk ska ta ledigt från jobbet för att kunna bli av med sitt skräp? Det är inte särskilt ofta jag är ledig och har tid att åka till soptippen mitt på dagen en vanlig vardag. Däremot hade visst halva Söderhamn tid att göra det idag.
Det var nästan lika kaotiskt på tippen som i garaget.
 
:-)

Teknikfreak

Jag tycker nog själv att jag är ganska bra på apparater. Grejjer med knappar och sladdar och sådär. Jag brukar liksom fixa det mesta. Men nu har jag fått en ny telefon. Jättefin är den:...och det finns massor av flashiga detaljer, men idag ringde den...Och jag fattade inte hur jag skulle göra för att svara...
Inte bra Heson... Inte bra...

Garagestädning

I det här huset har vi tänkt "Jag lägger det i garaget så länge, så kan jag kasta det senare" alldeles för många gånger.
Kan ju tyckas praktiskt om man har svårt att bestämma sig för om man verkligen vill kasta en grej, eller om det råkar vara snöstorm så man inte kan ta sig till soptippen eller pappersåtervinningen eller vad det nu kan vara, men när man ska klippa gräsmattan och inser att enda sättet att få ut gräsklipparen ur garaget är att lyfta den över en hög med tomma kartonger/gamla leksaker/två cyklar och ett gammalt plastbord, så ångrar man sig bittert...

Men i morgon ska det bli ordning på torpet... eh...i garaget. Vi snackar storstädning. En riktig rejäl rensning. Ingenting som vi inte kan se en omedelbar nytta med får stanna kvar. Resten åker på tippen, eller till försäljning på Blocket.

Känns riktigt spännande faktiskt - efter elva år har man liksom hunnit glömma vad det var man ställde in först. Men det visar sig i morgon. Man vet aldrig vad som kan dyka upp

:-)

P.S Om någon är intresserad av gamla möbler, trasiga cyklar, blomkrukor, tomma pappkartonger, gamla slalomskidor eller dylikt, så är ni hjärtligt välkomna att kika förbi! D.S


Kanonutflykt

Storebror ska på utflykt med skolan och Lillebror tjurar lite för att han inte får ta med sig matsäck till dagis. Mamman tycker inte det är någon särskilt bra idé, men föreslår istället en picknick hos kanonerna någon dag i helgen.

Lillebror tittar konstigt på Mamman och säger "Till kanonerna?"
"Ja, du vet dit vi var förra året. Du vet på kullen här borta" säger Mamman och pekar på "Faxeholmen" (en kulle några hundra meter bort där det finns några gamla kanoner uppställda)
"Jasså!" säger Lillebror, uppenbarligen mycket lättad "Jag trodde du menade att vi skulle ha picknick på Skokanonen* !!"

Woooohahaha - det skulle ha sett ut det. Familjen K kommer inklampandes på Skokanonen med fikakorgen i högsta hugg, lägger ut en filt på golvet mellan skohyllorna och dukar upp riskakor och chokladbollar, festis och kaffe.
Hehe...

:-)

* Skokanonen = en av Söderhamns två skoaffärer

Kreativiteten flödar...

...inte idag.
Min blogg är bajsdålig (för att använda ett ofta använt uttryck i det här huset)
Jag lägger ner en stund.
Tills i morgon eller så...

:-)

En hög av barn och nallar

Så här såg det ut i min säng när jag skulle lägga mig igår:


Jag hoppas det är bättre plats ikväll...

Det är ljust...

...fastän klockan är 21.39.

Visst är det härligt :-)


Att utnyttja sin mamma

Ni vet stegtävlingen som vi är med i på jobbet?  Mina barn har kommit på ett sätt att utnyttja det.

"Mamma - kan du hämta ett glas till mig?"
"Kan du inte göra det själv?"
"Nääe, du får hämta! Och då får du ju fler steg på stegräknaren!"

Jag måste sätta stopp för det här innan det går för långt ...
Visserligen vill jag såklart vinna, men någon måtta får det ju vara!

:-)


Favorit i repris...

Storebror och Farbror Linus för en sisådär... få se nu...fyraochetthalft år sedan :-)

Ambus och skorna

Ambus fick hänga med till dagis idag. Men man får inte gå till dagis utan skor, så...

...Lillebror lånade ut sina
:-)

Men gröten blev god...

...det blev den... :-)


Meckar´n

Istället för att surfa på Blocket (som har varit huvudsysselsättningen de senaste 4 månaderna) så sitter Pappan och läser manualer från Volvo Penta. I förrgår när vi skulle gå hem från jobbet hade han datorn i ena handen och två skiftnycklar i den andra. Dessutom ringer han mystiska samtal till Per-Arne och pratar servostyrningar, oljeläckage och annat konstigt. Och nu tänker han visst hosta upp 4000 kronor på någon reservdelsgrej som han ska mecka med också...
Själv tycker jag bara att det vore trevligt att få ta en tur med båten...

:-)


Kasta aldrig stenar

Och då menar jag inte kasta stenar som i att kasta stenar, utan som i att kasta BORT stenar.
Jag provade i morse när jag hittade en sten på köksbänken (om ni har läst tidigare inlägg förstår ni att en sten på köksbänken inte är något konstigt alls) och knappt hade jag lagt den i sophinken förrän Lillebror frågade:
"Var är min sten som låg här?"
Det visade sig att det minsann inte var en vanlig sten, utan en alldeles speciell Harry Pottersten.
Självklart! Herregud, hur kunde jag missta den för en alldeles vanlig sten? Man får ju skämmas!
Så vi satte igång att leta bland kaffesump, kladdiga papper och halvätna päron, men ingen sten...
Katastrofen var inte långt borta när vi tillslut var tvugna att ge upp. Men så kom jag på att jag hade en påse svarta, blanka fina prydnadsstenar i ett skåp och efter en stunds tvekan så tyckte Lillebror att det var rätt ok med en sådan sten istället.
Men jag fick lova att fråga innan jag kastar bort fler stenar.
Jag bävar inför den dagen när han upptäcker att jag har kastat bort alla pinnar som han har släpat hem från dagis.
Hur ska jag ta mig ur det?

:-)

Femåringar vet allt

"Mamma, visst tycker du det är bra att jag vet nästan allt?"
"Eh...jaa, det är ju jättebra det! "
"Ja, för jag vet faktiskt allt. Till exempel så vet jag att....att träden växer. De växer när de suger upp sina rötter....och så sjunger jag mycket."

:-)

Tandkrämstubar i trappan

SysterYster alias MosterMia undrar lite över varför vi har en tandkrämstub i trappan.
Men jag förstår inte riktigt...Är det något konstigt med det eller? Känns lika naturligt som att ha en spiderman-gubbe bredvid spisen, en tom legokartong i vardagsrumsfönstret och ett gäng trasiga ballonger på altanbordet. Det gäller liksom att tänka i nya banor. Det blir roligare då :-)

Jag väntar med spänning på att Elle Interiör eller Allt i Hemmet ska höra av sig och vilja göra ett reportage om mina revolutionerande inredningstips. De har nog bara inte hittat mitt telefonnummer ännu.

:-)

Internationell

Så här i hockey vm och schlagertider verkar det som om till och med jag har blivit lite mer internationell. I det lilla spionverktyget här (längst ner i högra spalten) brukar det stå att jag surfar in från Bollnäs. Det gör jag visserligen inte, men det verkar vara det närmaste jag kan komma för det spelar ingen roll hur många gånger jag ändrar till Söderhamn så står det Bollnäs i alla fall. Men nu står det plötsligt Sweden istället!

Hejja Sverige :-)


Man funderar ju på lite olika saker...

Vi sitter vid middagsbordet och käkar. Lillebror är ovanligt tyst. Plötsligt ramlar han av stolen (sånt händer bara femåringar!) och medans han kravlar sig upp igen säger han:

"Cirkusdirektörer, de har ofta husvagnar"

...ehh...ja...jo... det har han kanske rätt i

:-)

Kan man hyra sig en dagisfröken?

Lillebror hade bjudit hem alla storbarnen samt två fröknar från dagis på femårskalas idag. Jag erkänner att jag var aningens aningens orolig för hur det skulle gå med 8 stycken 3, 4 och 5åringar i huset. (Fortfarande får jag rysningar när jag tänker på Storebrors 7årskalas). 

Men jag har lärt mig något idag: På dagis råder dagisregler. När dagiset går utanför dagiset så gäller fortfarande dessa regler. Man sitter stilla vid matbordet tills alla har ätit färdigt. Man skriker inte. Man samsas om grejjerna och man städar efter sig.

8 barn, bullfaten rensade, saften slut, alla nöjda och glada och vore det inte för pärlsockret under fikabordet så kan man inte ens ana att de har varit här. Dessutom var de väldigt underhållande. Jag fick till exempel veta att E´s pappa är 36 år. Och att bästisElla kan räkna till trettielva...(eller hur det nu var). Och att L inte alls bor här i Söderhamn för han bor i Stockholm (hmmm...). Ja och lite annat smått och gott. Ett mycket trevligt kalas utan några som helst krav på att jag skulle ordna något annat än fika och visa vägen till toaletten. Perfekt :-)

Något säger mig att det här huset skulle må bra av lite mer dagisfasoner. Kan man hyra sig en egen dagisfröken tro?

Jag gjorde förresten en annan upptäckt också: vi har ruskigt många leksakspistoler. Det var nästan så det räckte till två var. Varifrån kommer de?!? Jag har på sin höjd köpt ett par cowboy-pickor, men idag dök det upp både kpistar och värstings-pangare ur gömmorna. Mäh!

:-)


Jag skulle ju bara...

Igår skulle jag bara ta en snabb sväng till Dollarstore och inhandla lite grejjer till Lillebrors barnkalas. Jag åker sällan till Dollarstore. Inte för att jag inte gillar att handla billiga grejjer, utan för att det liksom ligger lite på sidan av Söderhamns eminenta köpcentrum E-center (För er som är utsocknes så är jag ironisk här. Ni andra fattar nog ändå. Måste vara Sveriges enda köpcentrum där man måste ta bilen mellan affärerna!).
However...

Jag skulle bara köpa lite smågodis och plastmuggar.
Men så hittade jag två jättefina krukor som jag snabbt räknade ut skulle bli jättefina på skåpet i köket.
Och en ny braständare till båten. Billigt barnschampo, konstgjorda blommor till de fina krukorna, servetter, värmeljus...
...eh...ja...
Det är nog tur att jag tycker det är lite bökigt att ta mig till Dollarstore.
Billigt blir ju lätt dyrt, om man säger.

Men det blev jättefint med krukorna, det blev det :-)

Det är roligt nästan jämt!

Ok, det kan vara mer eller mindre skoj men... tråkigt är det banne mig aldrig!

Basånivet.
:-)


Mat-Niklas

Har ni sett Niklas Mat på svt?
Allt han lagar ser väldigt gott ut, men KAN människan lära sig att säga INGREDIENSER!?!?!
Det HETER INTE indegrienser och inte ijenkligen heller, men det må väl vara hänt för det säger ju var och varannan människa. Men om man jobbar som kock - och dessutom på tv - så FÅR man inte säga indegrienser.
Faktiskt!

Otto och ballongenHan gillar inte bara tårta, han gillar även ballonger. KusinOtto alltså. Har nog aldrig träffat någon som är så intresserad av ballonger som han är. Men så är han riktigt bra på att hantera dem också. Titta själva:

1: Det gäller att koncentrera sig...
2: Först lite titt-ut så man kommer igång...
3:... och sedan fortsätter man med att prata lite allvar med ballongen.
4: Sedan är det hokus pokus som gäller. "Ingenting här och ingenting där..."(och det är nu MosterHeson kommer på att hon ska mixtra lite med kamerainställningarna.).
5: Så vevar man runt lite med armarna och...
6: ... vips har man en ballong i pannan

Kalasbilder


Storebror är beredd med paketen. Lillebror sover och sover. Vi sjunger och sjunger...och sjunger

Men till slut vaknade han till och satte direkt igång med att öppna paketen

Brorsorna :-)

När paketen var öppnade dök Stålmannen upp :-)

Dags att blåsa ut ljusen, men det var inte helt lätt att komma dit. Först tippade den fina 5:an som vi hade köpt och fick bytas ut mot vanliga tårtljus. Sedan tappade MosterMia hela tårtfatet i bordet, men lyckades manövrera ner tårtan hel och fin. Så tillslut så :-)

KusinOtto gillade tårtan. Jättemycket :-)


Tränat och klart

Efter dagens födelsedagsdiet bestående av smörgåstårta, princesstårta, några kakor och en grillad korv kände jag att det nog var på sin plats med en joggingrunda (måste ju skärpa upp mig lite efter veckans träningsavbrott), så det är nu avklarat. Bara en dusch, lite riktig mat samt en film som fattas.

Ha en trevlig söndagskväll!

En stor Lillebror

Lillebror fyller fem år idag och vi har såklart haft stort kalas. Men först var vi till E-center och handlade diverse olika kalasgrejjer. Lillebror körde en egen liten kundvagn och vid flinghyllan stoppade han på eget bevåg ner ett paket Kalaspuffar i den.
"Nej Kalle, vi ska inte köpa några Kalaspuffar."
"Men Mamma, jag fyller ju år idag och de heter ju faktiskt KALASpuffar!!"

Visserligen väldigt sant och jag gissar att det skulle kunna bli en hit att bjuda på kalaspuffar och mjölk när man har födelsedagskalas, men...näe. Det får kanske bli en annan gång :-)


Kanske en semester?

Fick ett nyhetsbrev från lastminute.com som tycker att jag ska åka till Amsterdam och ligga på en barstol:


Men jag vet inte jag...Verkar inte det lite konstigt? Vill jag lägga mig på en barstol så kan jag bara gå ner i köket, så jag hoppar nog över det erbjudandet.

Eller om man skulle ta en tur till Paris? Fast jag är lite osäker på vad de rekommenderar mig att göra där... Stå i kö?? Hmm... Näe


Annars verkar ju det här nice :-) Hehe


Barcelona ser rätt trångt ut...


Men Rom...tja...varför inte... ser ju rätt trevligt ut... är det romdrinkar mån´tro?


Heheeeh...jag velade länge innan jag skrev det där sista. Det var riktigt dåligt, jag vet. Hehe... är jag ursäktad om jag skyller på att jag är trött och utarbetad efter en hård arbetsvecka?
Det är nog bäst att jag gör något annat nu.

Ha en trevlig fredagkväll
och hejja Sverige!

:-)

Sportkillen eller att vända kappan efter vinden

Storebror och kompis L kommer in i vardagsrummet . Det är hockey vm på tv.
"Är du en sån där sportkille?" undrar kompis L
"Ehh...njaa...är du?" säger Storebror och ser lite osäker ut
"Nääe" säger L bestämt
"Inte jag heller!" svarar Storebror snabbt

:-)

Risigt

Pappan skulle laga middag och grävde en lång stund i skafferiet. Bland annat hittade han jasminris och basmatiris. Medans han klurade på vad han skulle hitta på kikade han lite i en mattidning som låg på köksbänken. Där fanns det ett reportage om hur man bäst tillagar spar-ris.
Hehe
:-)

Man får ju skylla sig själv...

...när man skriver ett blogginlägg och skryter om sina träningsvanor. Man SKA inte göra det och det BORDE jag ha förstått. För vad har hänt nu? Jo, vi har självklart inte tränat en enda gång sedan jag skrev det där inlägget. Typiskt... Men vi har däremot varit väldigt kreativa när det gäller att komma på bra undanflykter. Synd att det inte ger några steg på stegräknaren...
Skärpning, Karlssons!!

:-)


När man inte har något internet...

...kan man inte blogga.
...inte ladda upp bilder för framkallning.
...inte läsa nyheter.
...inte jobba.
...inte kolla upp telefonnummer på nätet.
...inte leta gummibåtar på Blocket.

Så här i efterhand vet jag inte hur vi överlevde gårdagskvällens internethaveri...
Vad gjorde vi egentligen?
Jo..jag städade visst lite...och rensade ut en del urväxta kläder ur Storebrors garderob...bytte sängkläder...

Hmm...när jag tänker efter borde det kanske vara internetfritt lite oftare
:-)

P.S Vill bara förtydliga att "kolla upp telefonnummer på nätet" är ingen hobby jag har, men däremot väldigt lämpligt att kunna göra ibland. I fall någon missförstod :-) D.S

Att cykla på bakhjulet

Storebror cyklade och medan han gjorde det så testade han lite olika grejjer.
Som att inte hålla händerna på styret tex. Det gick bra.
Att stå upp och cykla gick också bra.
Men sedan skulle han se hur långt bak på sadeln han kunde sitta.
Det gick inte fullt lika bra...
Han har ingen pakethållare och ingen bakskärm, så han satte sig direkt på bakhjulet.
Det här var i förrgår och han har fortfarande ont i en viss liten kroppsdel.
Stackarn...
Tror det dröjer innan han provar det igen
:-)


Salladslöken

Salladslökar brukar sällan vara särskilt roliga, men igår hittade vi en som faktiskt var rätt skojig :-)
(Eller så hade vi bara väldigt tråkigt, men det blev en kul bild i alla fall!)Och så bjuder jag på en bild på Lillebror och hans egenhändigt ihopsnickrade flygplan.... eller om det är en båt... snygg blev den i alla fall och Lillebror ser rätt nöjd ut :-)


Jag har hittat sladden :-)


"Lady White" - framifrån...hrm...jag menar från fören, såklart

...och från aktern

...samt i full fart :-)

Vi (mest Storebror) har provat alla knappar, alla reglage, öppnat alla skåp och lådor, testat toaletten, samt provåkt en sväng. Dessutom har vi provat att käka lunch i ösregn, samt att fika i solsken och allt funkade hur bra som helst :-)

Nu saknar vi bara en gummibåt som vi kan ha på släp. Pappan kollade Blocket för en stund sedan och hittade den här annonsen. Men jag vet inte jag... "Lättstuvad gummijolle", kan det vara något det? Woooohahaha :-) Kanske man kan grilla den istället? Eller poschera kanske?

:-)


Måndag

Den nya båten har anlänt.
Jag är fortfarande trött och färdig.
Och kamerasladden är borta, så ni kan inte få se några bilder.

Kontenta: Ett uruselt, megatråkigt blogginlägg.

Jag tar en dusch istället.


Det här med blodsocker

I bilen på väg till Stockholm tidigare idag.
Lillebror är törstig och godissugen när vi stannar till vid macken i Hagsta
"Vilken tur att vi stannade här för jag har nästan slut på blodsocker!"

Kan ha något att göra med att jag för några dagar sedan försökte förklara sambandet mellan en förpackning Dextrosol som låg i bilen och att jag ibland blir lite darrig när jag är hungrig... Ibland ger jag mig in i otroligt dumma diskussioner med min vetgirige femåring, men faktiskt tror jag att jag nämnde något om blodsocker i sammanhanget, så han verkar ju ha snappat upp något i alla fall.

:-)


En låååång långhelg

Det är banne mig arbetsamt att vara långledig.
Det har kalasats och partajats, vi har klappad kossor, kaniner och lamm, städat, tvättat, målat, promenerat, cyklat, haft besök av dagiskompisar, hälsat på dagiskompisar samt tagit en tur till Stockholm och provåkt vår nya båt.
Jag är trött och slut.
Skönt att det är måndag i morgon
:-)


RSS 2.0