Semestern so far

Båtliv, strandliv, lite djurpark samt några karuseller.
Lugnt och skönt och allmänt trevligt.
Fortsätter i samma anda några veckor till
:-)

Vad gör man inte för Sean Banan

Sean Banan är i stan. Och har man lovat så har man lovat, oavsett om man måste småspringa typ 250 trappsteg uppför ett berg, och sedan minst ett par hundra trappsteg till upp i ett utkikstorn för att eventuellt kunna se showen lite bättre (eller om det var för att kusinOtto tyckte det var roligare med tornet än banan-killen, det är fortfarande lite oklart). Det hela blev aningens stressigt och lite ostrukturerat eftersom barnen var både här och där, fast inte nödvändigtvis där vi vuxna var, vilket inte kändes helt ok med tanke på mängden övriga människor på plats. Inklusive promenaden fram och tillbaka så tog nog hela utflykten inte mer än knappt en timme. Och då hann vi med att hoppa lite i en hoppborg också.
Nästan lika svettigt som gårdagens träningspass

:-)

Insiktsfull Lillebror

"Mamma, kan inte Pappa och du byta uppgifter någon gång så att han går runt och plockar grejjer och städar och du sitter vid bordet med iPaden?"

Jomenvisst! Det vore ju helt ok för mig!
:-)

Visst får man extrapoäng för träning i dåligt väder?

Om man är på utegympa på den stora grusplanen i Stadsparken och har tagit med sig ett alldeles för litet liggunderlag till de övningar som ska göras i liggande läge, då kan det hända att man ser ut som om man rullat sig i en geggig lerhög när man kommer hem. Grus i öronen, grus i trosorna, grus i bhn, grus i munnen. Men roligt var det! Och jobbigt! Fast nästa vecka satsar jag på ett större liggunderlag och håller tummarna för att regnet håller sig borta.

Nu: Rosévin och tårttillverkning inför Pappans födelsedag i morgon.
:-)

Semestertisdag

Idag:
En tur till Coop. Två korsord avklarade (inte är det väl fusk att Googla va?). Två tvättmaskiner. En springtur. Gåbingo med kusinerna.
Totalt ostressigt, osoligt, och helt ok.
:-)

Positivt tänkande

Jag HAR badat. Jag HAR varit på stranden. Jag HAR åkt båt. Så även om det här förpillade regnet tänker hålla i sig, så har jag i alla fall fått lite, lite riktig semesterfeeling. Jag fokuserar på det. Vi är ju trots allt lediga och får vila från den vanliga vardagen. Och det är ju halva grejjen med semester. Dessutom är det mysigt att sitta ute på altanen och dricka te inlindad i en filt vid kaminen och lyssna till regnsmattret på taket. Ok, ett glas rosé i kvällssolen hade väl inte varit helt fel, men, men... Kanske i morgon!

:-)

Idag går det bättre!

:-)


Att jobba sig upp

Om man vill ha en riktigt, riktigt bra semester, då är det nog smart att börja på ett riktigt uselt sätt och liksom jobba sig upp. Så tänkte vi (Pappan och jag) och slog till med feber och halsont. I morgon kommer således att bli en mycket bättre dag. Och innan veckan är slut borde vi ha hittat in i den ultimata semesterformen. Där har ni planen. Låter väl bra?! Visstda?!

:-)

RSS 2.0