Valborg och Kungen

Nu är Valborg och Kungen färdigfirade för den här gången. Här har det grillats - som sig bör. ALLTID grill på sista april. Alltid! Dimma och fyra plusgrader är inget hinder. Är det sista april så grillas det. Punkt.
Lammkotletter, quinoasallad, ungsrostade grönsaker och blomkålspure. Ja ni hör ju själva. Gott så det förslår! En smaskig päronpaj med vaniljvisp på det också så var kvällen komplett.
Hoppas ni har haft en lika trevlig kväll och att även resten av helgen blir lika trevlig. Go´natt"

:-)


Humoristiskt?

Jag tänkte att jag skulle vidga mina vyer idag och försöka hitta några nya roliga bloggar att läsa. Så jag knappade in www.bloggportalen.se och valde kategorin humor. Konstigt nog så fick jag nästan enbart upp bloggar med politiskt innehåll. Är inte det lite märkligt? Politik är inte direkt det första jag tänker på om jag ska hitta en synonym till humor.

:-)


Ett stycke konststycke

Idag har jag lyckats med konststycket att befinna mig på ICA Kvantum tio minuter efter öppningsdags samt även tio minuter innan stängningsdags. Men nu blev jag osäker på om det verkligen är något att skryta med?!

:-)


Heson tränar igen

Förkylningen är besegrad! Heson har varit på gymmet igen. Träningskortet är förnyat och nu ska här tränas i minst ett halvår till.

Idag gled jag in lite snyggt och satte igång att springa på löpbandet. Fasligt jobbigt var det, men jag kämpade på. Efter en kvart blev jag törstig. Drack en slurk och ställde ner vattenflaskan på nödstoppsknappen! Tvärnit :-)
(Note: Ställ vattenflaskan på vänster sida av kontrollpanelen, så långt bort från nödstoppen som möjligt i fortsättningen)

Jag försökte se ut som om nödstoppsmanövern var helt enligt planen, snubblade av löpbandet, torkade av det litegranna och gled sedan vidare till träningscykeln. Trampade på en stund och skulle sedan försöka ställa om höjden på sadeln. Jag sjönk snabbt ner till lägsta läget och hade sedan grava problem med att ta mig upp igen utan att sluta cykla och samtidigt behålla en cool look (Note: Kliv av cykeln innan du ställer om sadeln, alternativt kolla sadelhöjden innan du börjar cykla)

När konditionspasset var avklarat körde jag armstyrka jätteduktigt och tills jag kände mig riktigt trött. Sedan stretchade jag benen. (Note: För att undvika träningsvärk är det bättre att stretcha de kroppsdelar du har tränat.)

Duschad och nästan påklädd ställer jag in vattenflaskan i klädskåpet utan att se mig för. Det klirrar till och mina glasögon ligger på golvet och det ena glaset har ramlat ur. (Note: Håll för bövelen bättre reda på den där vattenflaskan!!)

Men annars så tycker jag att det gick ganska bra
:-)


Att köpa skor till en sexåring

Jag och Lillebror har den senaste veckan inventerat samtliga skoaffärer i Söderhamns kommun och Valbo köpcentrum och kan konstatera att:
Det finns inga skor med Indiana Jones på, inga som är tillräckligt sportiga, inga där kardborrbanden är tillräckligt långa för att man ska kunna göra ett kors av dem när man stänger (= Lillebrors egen special. De sitter på mycket bättre när man springer då, serrö!), inga helsvarta, inga svarta med glitter, och inte ett endaste par där det inte klämmer någonstans.

Så vad gör man då när Lillebror går omkring i ett par låne-gympadojjor som råkade följa med Storebror hem från skolan sista dagen innan sommarlovet förra året?

Lillebror svarar förmodligen "Köper ett par Converse för 550 kr".
Mamman håller inte med, men ska i morgon ta ännu en tur till stadens två skoaffärer för att kolla in utbudet av fejk-Converse och hoppas att de kostar under 200-lappen.

:-)


Kaffetrubbel

Vi har en kaffemaskin på jobbet som jag råkar vara lite ansvarig för. Den senaste tiden har det gruffats en del från ekonomiansvariges håll om att det ramlar in alldeles för många fakturor från kaffemaskinsföretaget.
Vi har bytt lokal = faktura för flytt av maskin.
Vi fick hela bönor istället för malt kaffe = faktura, kreditfaktura, ny faktura
Vi bytte till en större kaffemaskin = faktura för installation
Vi gjorde en extrabeställning på mjölkpluver = faktura
Vi fick grejjer som vi inte beställt. Skickade tillbaka = faktura och kreditfaktura

... MÅNGA fakturor blir det!

Häromsistens när den trevliga damen från kaffemaskinsföretaget ringde upp för att höra om vi behövde beställa mer kaffe så räknade jag snabbt ut att vi nog skulle klara oss på de kartonger vi hade kvar tills nästa gång hon ringde. Ingen beställning = ingen faktura tänkte jag.

I torsdags öppnade jag den sista påsen och insåg att damen inte har ringt ännu och att det skulle dröja minst en och en halv vecka till nästa kaffeleverans. Så vad göra?

Ringa upp kaffemaskinsdamen, be om en akututkörning av kaffe = faktura med en extra avgift på 275 kr för budleveransen.

Bra tänkt där Heson!....not

:-)

P.S Dessutom behövde budbilen tre hela arbetsdagar på sig att hitta fram så jag har gått omkring med en burk pulverkaffe i väskan in case of an emergency. Planen var att jag skulle kunna hala fram den om kaffet tog slut och på så sätt kanske trots allt få några extrapoäng av mina arbetskamrater för att jag varit så omtänksam. Ingen ska komma och säga att jag inte tänker på min personal inte ;-) Behövde dock inte användas. I morse kom kaffet! D.S


Ommöblering

Om man vill stoppa undan lite gamla leksaker som inte längre används så måste man börja med att röja lite i förrådet. Då inser man ganska snabbt att man nog behöver städa garaget för att få plats med en del grejjer som inte längre får plats i förrådet eftersom man vill ställa ner lite gamla leksaker där. Och när man börjar röja i garaget kommer man ganska snart på att det nog vore bra att sätta upp lite hyllor så man slipper ha allt ståendes i högar lite här och var.
Detta, plus lite lövkrattning, dammsugning och matlagning, är vad vi har ägnat dagen åt.
Bra bra!

:-)

Lurigt :-)

Jag hade ju en liten incident med en shampoflaska och min iPod för några veckor sedan. Ipoden har inte varit riktigt sig själv sedan dess. (Löjligt. Det var ju bara vanligt shampo!) Av någon anledning så hörs inte bastonerna när man lyssnar på musik och det är liksom inte lika roligt att lyssna då. När vi var till fjällen så fanns det en container bredvid korgliften som visade sig innehålla en Appel-affär i miniformat. Sicken tur man kan ha, tänkte jag och gick dit för att införskaffa ett par nya hörlurar. Mannen i affären var lite otydlig. Inte så att han var svår att se, men det var inte helt lätt att förstå vad han sade. Först var jag helt säker på att han snackade engelska, men när jag pekade på de lurar jag bestämt mig för och han sade något som lät som "whiiidddddhhhhe", vilket mig veterligen inte är ett ord som existerar på engelska, så föll den teorin. Jag fick i alla fall mina lurar och han avslutade med någon konstig harang som vi senare identifierade som danska. En dansk försäljare i Appel-affär, gömd i en container i en skidbacke i Sälen. Märkligt...

Hur som helst. Det var egentligen inte det jag skulle berätta om utan om själva hörlurarna. Köper man nytt vill man ju ha bra grejjer. Och det senaste såklart. Så jag klippte till på ett par "in ear"-lurar.

För det ska man tydligen ha nu. Ljudupplevelsen blir helt annan och alla andra typer av lurar är bara att kasta bort enligt de rescensioner jag har läst. Så det var ju inget att tveka på!
Men alltså... antingen lurade den där dansken mig totalt eftersom han märkte att jag inte fattade vad ha sade och gav mig ett felkonstruerat måndagsexemplar, eller så är det jag som är felkonstruerad. Jag får ju dem för bövelen inte att sitta kvar i öronen!!! Dessutom blir de ju som öronproppar (hade jag kanske kunnat räkna ut om jag tänkt till lite. In ear, liksom.) så man hör ju inte omgivningen överhuvudtaget. Inget man har i trafiken alltså. I och för sig ramlar de ur hela tiden så är det borde inte bli något problem för mig. Men vad har jag missat? Vad är tricket med att få dem att sitta kvar i öronen?

Tips någon?

För övrigt vill jag passa på att önska alla en trevlig helg och en god natt!

:-)


Förkylning och after work

...och förresten så var inte after work alls särskilt bra mot förkylningar.
Inte alls skulle jag vilja säga. Men det var i alla fall mycket trevligare att vara förkyld under några timmar och det var ju bra! Däremot tycker jag att det räcker nu. Stopp, nog och enough. Så därför käkas det Esberitox, samt Strepsils och dricks en himla massa the för att få bukt med eländet. Jag skulle nämligen vilja gå till gymmet och träna lite igen.
Jag vet av erfarhenhet att förkylning + dags att förnya träningskortet + snart är det sommar = risk att man liksom kommer av sig med sitt tränande.

Inte bra. Inte bra.


 

Att flytta en kontorsstol

Scenario:
Heson får i uppdrag att flytta en kontorsstol från ett kontor, via en grusig parkering, till ett annat kontor. På kontorsstolen står en papperskorg med grejjer, samt en rejäl hög med mappar.

Heson grejjar - mot alla odds får man väl tillägga - transporten över den grusiga parkeringen. Vissa svårigheter uppstår, men Heson tar sig lugnt och metodiskt fram och lyckas till och med få upp stolen och alla grejjer uppför en trappa och in genom ytterdörren.

Det är nu det svåra börjar. Hissen är upptagen, så Heson bestämmer sig för att vänta och samtidigt passa på att spana in genom glasdörrarna till företaget på nedre botten. Hon är nämligen lite intresserad av deras möbleringslösning och vill kika lite på hur de har placerat sina skrivbord. Det brukar ändå aldrig vara någon där, så hon trycker näsan mot glasrutan och blänger en stund...
Ehh... Tills hon plötsligt inser att det sitter en man och pratar i telefon lite längre in i lokalen. Han blänger tillbaka. Heson backar förskräckt och försöker låtsas som att det regnar. (Vilket i och för sig vore väldigt konstigt eftersom vi befinner oss inomhus, men vad gör man?)

Som tur var kom hissen precis.
Dessvärre glömde Heson precis bort hur svårt det är att köra en kontorsstol med grejjer på.
Heson försökte skynda sig in i hissen.... Hahahaha :-)
Ja in kan ju tänka er hur det gick!!
Stolen välte och grejjerna låg plötsligt lite överallt.

Och ni som har varit med ett tag vet att Heson tycker det är mycket lättare att hantera sådana här pinsamheter i tredjeperson

:-)


Cyklar och en tävling!

Vi har grava cykelproblem i den här familjen:

Min har pyspunka, rasslig stödpinne, bucklig cykelkorg (ett resultat av den rassliga stödpinnen) och en sned framskärm som gör att det gnisslar när jag cyklar. Dessutom har den pakethållare och det är töntigt (om man frågar familjemedlemmar under 10 år och det gör ju jag. Hela tiden. Och jag är jättenoga med att vara så trendig som möjligt, så pakethållaren känns inte bra. Inte alls)

Storebrors har dåliga däck. Punktering efter punktering efter punktering. Den har dock ingen pakethållare och är således mycket trendig.

Lillebrors styre sitter inte fast ordentligt och inte sadeln heller. Pakethållaren är bortskruvad och ligger i garaget. Tror att det räknas som trendigt.

Pappans däremot funkar fint. Den är röd, grön och sportig. Ingen pakethållare. Trendig.

Och detta var det bästa jag kunde åstadkomma i bloggväg med huvudet fullt av snor och en andedräkt som skulle döda en drake eller två. Så håll tillgodo.

Kan även bjuda på en bild och så kan ni roa er med att gissa vem det föreställer och lämna massor av trevliga kommentarer till mig!


Varsågoda och roa er! Själv tar jag en dusch så länge och ser fram emot att få roa mig med en After Work-happening tillsammans med mina arbetskamrater imorgon. Det är nog bra mot förkylningar.

Ajö

:-)


Dags å byta?

Jag funderar på att köpa mig ett nytt tangentbord på jobbet, men jag velar lite. Det är ju väldigt tydligt att jag jobbar hemskarns flitigt, eller hur!


INGEN skriver ASDKLNM så ofta som jag!


Nya intressen

Vi har några nya sporter på gång. Storebror har börjat med judo:

Han är mycket nöjd över, samt extremt gullig i sin nya judodräkt. Men det ser ni väl, va? Jag har ju tagit en sån väldigt tydlig och bra bild!

...och Lillebror boxas med båtfendrar

Mamman har dock inte lärt sig ta bra bilder med sin mobilkamera ännu och ingen har tagit tag i vårstädningen av garaget. Fast det var nog en himla tur det för annars är risken stor att det inte hade funnits någon fender att boxas med. Å andra sidan kanske vi hade hittat boxnings-säcken...

:-)

Cykeltur

Jo vi skulle ju cykla till dagis i morse. Oooh så bra det hade varit om vi kollat luften i däcken i går istället för idag! Det hade även varit bra om vi valt en dag när det inte vankades snålblåst och 2 plusgrader, men å andra sidan var det åtminstone inte snöstorm. Och har man lovat så har man. Bara att gräva fram vintermössan från källaren igen. Och Mamman blev ju varm av allt däckpumpande, så hon klagar inte. Nejdå nejdå.

Storebror cyklade i förväg för att inte riskera att bli sedd tillsammans med sina föräldrar. Efter 100 meter fick vi stanna för att fixa till en glipa mellan Lillebrors byxben och strumporna. Medan vi ändå stod stilla passade Lillebror på att  tappa cykeln så att styret blev snett. Pappan fixade. Vi körde vidare. Mamman fick pyspunka. Lillebror hade problem med trottoarkanter och sadeln ville inte riktigt sitta fast, men annars så...


En ritkigt trevlig cykeltur
:-)


Kändisar på Thelbacken

Helgen har bjudit på allehanda aktiviteter och det har kommit och gått en hel bunt med kända och mindre kända personer på Thelbacken. I fredags hade vi huset fullt av kusiner och Michael Jackson-kopior. I lördags var Stålmannen och Indiana Jones på besök, samt även en Farmor och en Farfar som bland annat bjöds på misslyckad hollandaisesås samt en risotto som jag jonglerade runt med så det skvätte över hela köket. Idag hade Indiana Jones bjudit över Spindelmannen på lite lunch och ett helt gäng cyklande killar i nio-årsåldern tittade föbi och käkade upp resterna från gårdagens festlighet.
Mellan alla matlagningar har här städats och putsats och fejats, både ute och inne. Vi fick väldigt fin hjälp att tvätta bilen av Storebror, Lillebror och kompis Elsa. En bunke med diskmedel, vatten och varsin tvättsvamp och bilen gick från heldammig till mer randig på bara några minuter! Himla käckt :-)

I morgon väntar nya äventyr. Familjen K ska nämligen cykla till skola/dagis/jobb för första gången i år. Det är mycket spännande. Kommer vi att orka kliva upp tjugo minuter tidigare än vanligt? Kommer vi att hinna fram i tid? Ska Lillebrors cykelstyre hålla sig på plats hela vägen till dagis? Kan Storebror ta sig till och från skolan utan att få punktering? Orkar vi cykla uppför hela Knektslättsbacken? Frågorna är många. Svaren kommer i morgon!

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

:-)


Keep on walking

Den här killen imponerar också. Fast av andra anledningar ;-)
Rackarns bra låt!!!


:-)

Chokladregn

Smaka på den här: "Chocolate rain"
Ett helt chokladregn... det vore något detDet är inte bara texten som imponerar, utan även killens fantastiska mikrofonteknik

:-)

Hejhejdå

När jag gick från gymmet idag så satt det två tjejer och käkade lunch i cafeterian. Jag såg dem på långt håll och, artig som jag är, bestämde jag mig för att säga hej. Men när jag kom fram till dem så sade den ena tjejen "hejdå" och inte "hej". Och vad skulle jag göra då då? Ja, eftersom jag redan hade bestämt mig för "hej", så sade jag det och lade sedan till "hejdå" direkt. 
"Hejhejdå"
Så här i efterhand känner jag mig osäker om det blev så bra.

:-)

Hejhejdå

När jag gick från gymmet idag så satt det två tjejer och käkade lunch i cafeterian. Jag såg dem på långt håll och, artig som jag är, bestämde jag mig för att säga hej. Men när jag kom fram till dem så sade den ena tjejen "hejdå" och inte "hej". Och vad skulle jag göra då då? Ja, eftersom jag redan hade bestämt mig för "hej", så sade jag det och lade sedan till "hejdå" direkt. 
"Hejhejdå"
Så här i efterhand känner jag mig osäker om det blev så bra.

:-)

Vulkaner och åska

Idag vill jag bara uttrycka min tacksamhet över att jag inte bor på Island och för att det inte finns vulkaner i Sverige, samt delge mina läsare detta coola åskväder:Das war alles för idag

:-)


Det kom ett mail

Jag fick ett mail idag. Så här står det:

*******************************************************

Semestern i Rimini med strand inkluderat

Tack vare Ryanair flyg från Stockholm, Sverige Rimini och har aldrig varit så nära.

Adria kustens och hela Italiens skönhet för ett paketpris som ni aldrig har sett förut. Hotel Polo i Rimini proponerar er ett paket med övernattning och frukost med strand inkluderat.
Ni kan  försäkra er om en service på hög nivå, bevisad med många  positiva  recensioner
från våra kunder på dom viktigaste on-line webbplatserna (booking.com, Tripadvisor osv.)
 
Våra gäster är vår bästa reklam.

Utöver vårt Strandpaket titta på alla våra andra förslag:

Halvpensionspaket.
Spa-paket.
Tidig bokning paket - 15 %.
Facebook-fan paket. - 10%
Nöjespark paket.
Vecka börjar med ankomst på söndag eller måndag - 15%
för golfare.

*******************************************************
Som jag förstår det så är det någon som vill bjuda mig på semester.  Eller nähä... det kostade pengar. Tänkte väl ja åå. Men det verkar i alla fall inte vara vilken semester som helst, utan en med strand! Ojoj! Lite oklart exakt var stranden ligger bara. Fast läser man lite till så är det inte alldeles säkert att det är själva resan som inkluderar strand utan mer frukosten. Frukost med strand... Hm... Njae... jag vet inte jag. Frukost PÅ strand hade jag nog nappat på. Fast en bra grej är att det verkar som att man blir rätt snygg under resans gång och det vore ju inte fel: "Adria kustens och hela italiens skönhet för ett paketpris". Låter i och för sig fasligt dyrt...
Sedan känner jag mig lite oklar över exakt när man ska åka, men det verkar ju inte spela någon roll vilken veckodag man åker eftersom semesterveckan alltid börjar med söndag eller måndag. Eller gäller det bara om man är golfare?

Näe... Jag tror jag hoppar. Fast det här med Adria låter intressant, men jag funderar faktiskt allvarligt på att hyra en sån här typ av Adria:

... och ta med mig familjen till Danmark på semester istället.
Tror det blir roligare

:-)


Nygifta!

Det är inte bara Daniel och Vickan som tänker gifta sig i år. Här är två som redan har slagit till:Som Mamma/Svärmor känner jag mig dock lite besviken över att jag inte fick vara med vid själva ceremonin, men bröllopsfotot blev ju i alla fall väldigt lyckat och Lillebror ser nöjd ut.

:-)

Tandådalen 2010

Men nu så! Här kommer lite fjällbilder:


Storebror på boxen. Pappan i grön Pumamössa.

Lillebror på skidskolan. Som den hönsmamma jag är så tog jag upp kameran bara för att inte bli pinsam. Man vill ju inte skämma ut sin unge första dagen bland hans nya kompisar, liksom. Jag blir ju alltid så himla rörd så jag måste fälla en tår och darra lite på underläppen när barnen gör modiga saker. För aldrig i livet att jag hade gått på skidskola bland vilt främmande människor, helt själv, när jag var sex år! Modigt är precis vad det är! Och så är de himla gölliga i sina små västar också ;-)


Den här bilden känner jag mig riktigt nöjd med. Till vänster ser man Panoramaliften. Till höger är den lilla kuren där det alltid sitter en människa med stora solglasögon och ser ut som att han har full koll på liften. Och där i mitten kan man faktiskt skymta tre personer i full färd med att ta sig av korgen. Det är Farfarn, Lillebror och farbror Ande. Man anar även fler liftresenärer lite längre bort om man tittar noga.
Kompetent fotograf om jag får säga det själv (och samtidigt vara aningens ironisk)


Jaha och här har vi en Lillebror och en chokladmuffins med marshmallows.


Här tvingade jag Storebror att posera i solen. Han har dock lite besvär med att hålla upp ögonen på grund av ljuset och en halv sekund senare så nös han :-)


Och sist men inte minst lite utsikt från "Blixten" över Tandådalen och man skymtar faktiskt även Hundfjället där till vänster.

Det här med att visa bilder från semestern

Skulle ju lägga upp lite bilder från semestern ikväll hade jag tänkt, men jag har ju råkat glömma både mobilen och kameran nere i köket och orkar INTE gå och hämta dem. Eller orkar och orkar. Det gör jag väl egentligen, men om jag reser mig från skrivbordet kommer Storebror alldeles säkert att kliva ur sängen och garanterat ropa ganska högt efter mig, springa efter och bli pigg som en mört. Att Storebror kliver ur sängen och ropar efter mig kommer i sin tur att göra att även Lillebror börjar gasta inne i sitt rum och sedan är kalabaliken i full gång. Eller kalabalik och kalabalik, men jag får i alla fall börja om från början med självaste läggningsproceduren. Och nu inser jag att det låter som att mina barn är ett och fyra år och inte sex och nio. Varför har vi en sån himla krånglig läggningsprocedur för? Vem har hittat på den? Och VARFÖR i hela Hälsningland kan inte vi bara säga åt våra frön att gå och lägga sig, pussa dem godnatt och så somnar de snällt och på direkten utan krångel? För det är väl så ALLA andra föräldrar gör med sina barn, eller?

Ok, kom ifrån ämnet lite... Det blir alltså inga bilder idag. Om någon har synpunkter på detta så får ni gärna maila kungen eller stadsministern eller någon annan viktig person, men det kommer inte att hjälpa. Inga bilder idag. Om någon däremot har tips på hur man uppfostrar sina barn så är jag tacksam för en liten kommentar här nedan.

En kort sammanfattning av veckans viktigaste händelser kan jag dock bjuda på:

Veckans motto: "Snö ska ätas i en snödriva" (om man vill kan man byta ut det första "snö" mot valfritt alternativ. T ex "Korv" eller "Bullar". Det fungerar även med olika dryckesalternativ, men då krävs det att man även byter ut ordet "ätas" mot "drickas", fast det hade ni säkert redan listat ut. Då går det bra med "Lumumba" eller "Jägermeister". "Kaffe" funkar också, men det blir inte riktigt lika roligt.)

Veckans vurpa: Pappan lägger sig lite snyggt ner på en nästan alldeles platt plats.

Veckans överraskning: Två pensionärer utan skidor kastar sig in i korgliften och försöker tjuvåka fastän alla platser i just den korgen redan är upptagna. Mycket överraskande. Tyvärr var jag inte själv närvarande vid tillfället, så detta är alltså andrahandsinformation. Uppgiftslämnarna är dock mycket trovärdiga.

Veckans låt: "Sweee hoo Balabama" i Lillebrors tappning

Veckans nöjdaste: Storebror när han kom tillbaka från en privatlektion i snowboardparken. Han fick en alldeles egen, mycket cool, kille vid namn Jones, som under en timmes tid lärde honom allt han kunde om att hoppa, raila och snurra runt på snowboard. Mamman som gav bort lektionen i present fick pluspoäng av en mycket nöjd och glad Storebror.

Veckans kändis: Jan Johansen på AfterSki.

Veckans mest underhållande: Kusin Otto som pangade folk med ett plastsvärd.

Så där ja.
Ha nu tålamod så kommer det bilder inom kort.

Adjöss så länge.


En liten livskris

Lillebror, med sin mest uppgivna världen-är-på-väg-att-gå-under-min:
"Mamma, jag kan inte leva så här!!"
"Oj! Hur då menar du?"
"Jamen, min cykel är ju alldeles för liten!"

:-)

Kort rapport från fjällvärlden

Man bara gillar Sälen! Ok, lite regn och lite snöväder emellanåt. En del dimma också, men även sol. Humöret på topp, trevligt sällskap, god mat och finfin skidåkning. Kan inte bli bättre. Återkommer med mer utförlig rapport om några dagar.

:-)

Mot fjällen!

Det har under en välidigt lång tid varit väldigt långt till den 4:e april. Det är det inte längre. Faktiskt bara imorgon kvar. Så nu när jag har ägnat en dag åt att tvätta alla våra kläder så återstår bara att packa ner utvalda delar av garderoben, samt skidor och andra bra-att-ha-med-sig-till-fjällen-grejjer, käka påskmiddag hos Farmorn och Farfarn, sova en stund och sedan åka mot Sälen!

Glad Påsk!

:-)


RSS 2.0