Premiärfjärilar i magen

Genrep igår. Heson kände sig lite förvirrad i slutscenen, men visste att hon behövde fiska upp ett klädesplagg från golvet. Då släcktes ljuset. Heson slog pannan i tjejen framför. Trevade runt på golvet efter kläderna. Ljuset tändes. Heson var ensam kvar. Alla andra hade klivit av.
 
Ikväll: premiär. Heson ska se till att komma av scenen i tid. Utan bula i pannan och samtidigt få med sig alla kläder. Whish me luck
 
:-)
 
 

Heson längtar hem

Hej!
 
Jag är på hotell i Halmstad. Alldeles ensam med en trasig hals. I morgon ska jag hålla en utbildning. Utbildning = prata hela dagen = inte så bra med trasig hals. Därför ligger jag just nu i sängen och dricker kopp efter kopp med the och tänker att fördelen med att vara ensam på hotell med en trasig hals är att jag kan vara tyst hela kvällen vilket borde öka chansen att jag kan prata i morgon.
Det är nog den enda bra saken jag kan komma på med rådande läge faktiskt...
 
:-(
 
 
 

Lill-lördag

Det här är en sån där vecka när det redan på måndagen kändes som att det nog borde vara onsdag. Alltså borde idag vara fredag och jag får sova tills jag vaknar av mig själv i morgon. 
Fytusan vad skönt det vore!
 
:-)

Mammamatch

Avslutning på Lillebrors fotbollsträning och papporna hade kommit på att en Mammorna vs P10-match borde vara en toppenkul säsongsavslutning. Och det var det! Trots kyla, mygg (!) och mörker.
Två mystiska mammor med skägg, konstiga frisyrer och bröst som inte ville stanna kvar i bhn, förstärkte mamma-laget (helt onödigt om du frågar mig, men de hjälpte faktiskt till att spela fram till ett par mål så åkejdå) och grabbarna fick faktiskt kämpa på ganska så rejält.
 
Mammorna - P10 : 4-5
 
:-)

RSS 2.0