Vad var det nu det hette...?

I bilen på väg ut till stugan i Axmar säger Lillebror plötsligt:
"Det var visst begravning där"
"Begravning?" undrar vi
"Ja...Sådär när man byter saker med varandra"
"Byter saker...?"
Vi funderar en stund innan vi kommer på att vi just har passerat auktionskammaren i Axmarby. Det var såklart auktion han menade :-)

Inte lätt att hålla isär alla begrepp!

Semesterbilder


Lillebror och Ambus


Storebror har fångat en fisk


Storebror på Skatön (med Mallorca-racketar och Sverigetröja!! :-) !!)


Farfarn och Lillebror på strandpromenad på Skatön


Favvo-Ambus :-)


Fika på Café Svarta Katten i Axmar! 35 kronor för kaffe och så mycket hembakt
kaffebröd man orkar äta! Kan verkligen rekommenderas!!!


Pappan rattar båten i kvällssolen.


Storebror


Morgondopp från båten


Frukost vid havet!

Lillebror funderar

Nerbäddad i sängen med Ambus under armen och vattenflaskan i högsta hugg. Ögonen knappt öppna:
"Mamma, hur kommer det sig att hjärnan ibland gör så att man säger fula saker?"

...jaa... det kan man ju undra :-)


Båtäventyr

En båtresa från Söderhamn till Ljusne borde ju inte vara någon match alls. Det hade jag intalat mig innan vi tuffade iväg i onsdags eftermiddag. Och det gick jättebra... åtminstone ett tag. Solen lyste, det var varmt och skönt, barnen var snälla och glada och själv var jag hyfsat lugn. Riktigt idylliskt :-)
Men plötsligt var vi ute på öppet hav och då var det INTE ROLIGT LÄNGRE!!!!!

Min version:
Vågorna var ett par meter höga - MINST och det gungade som tusan. Det stänkte in vatten över båten och vi blev dyngsura :-) Lillebror tjöt av skratt, Storebror satt inne i båten och lekte med en kortlek och verkade knappt märka att det gungade. Pappan rattade båten med solbrillorna på och såg hur cool ut som helst. Själv stod jag och höll mig krampaktigt fast i rutan och skrek som en tok varje gång det sköljde vatten över båten. Mitt i allt det ringer Morfarn flera gånger för att kolla vart vi är och hur det går. Det gör inte saken bättre. Då måste jag hålla i telefonen, mig själv och skrika samtidigt. Plus att jag måste förmedla instruktioner från Morfarn till Pappan om vid vilket stenrabb man ska svänga och hur nära stenar man ska åka och vilket hus man ska ta sikte på för att hitta in till hamnen.
Tillslut sade jag åt Morfarn att han minsann får så lov att ta bilen till Ljusne och hämta hem mig, för jag åker INTE tillbaka med båten!!
Jag skriker, Lillebror skrattar, Pappan skakar på huvudet och Morfarn suckar i luren.
Hemskt var det. Så det så.

Men om man frågar Pappan:
Tja, det var ju lite vågor, det var det, men det var lugnt. Kanske att det stänkte liiiite.

Och frågar man grabbarna:
Det var jättekul!! Men Mamma hon lät så här: Iiiiiiiiii Iiiiiiiiiii Uäääää Uääääää!!!!

Fram kom vi i alla fall och promenerade sedan till Ljusnebadet för att åka lite vattenrutschbad (som Lillebror säger! Hihi!), blev hämtade av Håkan och Eric där för lite grill hemma hos familjen Karlsson/Persson. Badade i deras bad-tunna och käkade god mat till mitt i natten! Jättetrevligt!!

Dag två spenderade vi på Ljusnebadet i väntan på att vinden skulle mojna och på att jag skulle samla tillräckligt med mod för att våga åka tillbaka med båten. Jag var bara tvungen att inse att jag inte kunde vara en sån mespropp att jag inte vågade åka tillbaka. Inte ens barnen tyckte ju att det var läskigt så då vore det väl själva den om jag skulle veka ur!
Och den här gången var det hur lugnt som helst. Knappt en krusning på havet och DÅ gillar jag att åka båt :-)

Styrde mot Mormorn och Morfarn i Sandarne och stannade där en natt. Plockade upp mosterMia, kusinSigne och kusinOtto och åkte ut till stugan på Högharet och stannade där i två nätter.
Har solat och badat som galningar!

Sade jag inte att det här skulle bli en superbra sommar!?!
Jo, det sade jag!

:-)


Tjolahopp!

Hej hopp! Trevligt att ni har saknat mig :-) Vad glad jag blir. Roligt att någon läser!

Har faktiskt varit hemma i två hela nätter nu, men i morgon bär det av igen. Ska på grillfest hos familjen Karlsson/Persson i Ljusne så vi tänkte försöka oss på att åka båt dit. Det blir den längsta båtresan hittills och som den mespropp jag är så är det inte utan att det pirrar lite i magen. Men det ska nog gå bra...Måste i alla fall intala mig det.  Förr var jag aldrig rädd när jag åkte båt. Svängde runt med "lillbåten" ute i vår stuga, alldeles själv när jag var typ 8-9 år utan problem. Visserligen gick det inte särskilt fort, men ändå...Kryssade runt stenarna som den naturligaste sak i världen. Men nu blir jag alldeles mjuk i knäna när jag tänker på att vi ska åka båt. Huuu. Får alla möjliga konstiga tankar i huvudet...Jag är jätterädd!!! Blir kallsvettig och får tunnelseende så fort Pappan gasar på i mer än 8 knop. Och när vi ska åka till ställen dit vi aldrig har varit förut... hu! Men, som sagt... det ska nog gå bra. Bara grabbarna håller sig i styr och inte envisas med att hjälpa till att styra. Då kan jag få ett tokspel, så då får jag koka kaffe eller något annat avledande. Pappan är hur lugn som helst och det är ju tur det!

Hur som helst... tänkte oss att stanna över natten i Ljusne så styr vi mot Högharet och stugan där på torsdag eller fredag. Enligt Aftonbladet är det nu sommarens rejälaste värmebölja kommer och då måste man ju passa på att glassa runt på havet lite!

Jag KAN åka båt, jag ÄR inte rädd. Jag KAN åka båt, jag ÄR inte rädd!
:-)

Stressigt i bilen

Mamman ska skjutsa Storebror och hans kompis ErikG från båten och hem till Erik. Mamman är lite stressad, låser upp bilen och alla hoppar in.
Mamman kikar på grabbarna i baksätet och frågar om alla är med.
Jorå. Grabbarna sitter där de ska med bältena på.
Mamman tar på sig sitt eget säkerhetsbälte och ska precis starta bilen när hon upptäcker att hon har satt sig på passagerarsätet istället för förarsätet :-)

Hahahaha!!! Grabbarna ligger dubbelvikta och skrattar som galningar i baksätet. Mamman kan inte göra annat än att skratta med!


Fina örhängen

Lillebror står på en brygga och kikar ner i vattnet
"Mamma, titta vilka fina örhängen!!"
"Örhängen?" säger Mamman förvånat. "Finns det örhängen i vattnet?"
"Ja...eller vad heter det nu? Såna där som ska bli grodor?"
"Aha! Du menar grodyngel!"

:-)

Brottsbekämpning

Storebror och kompis Linus diskuterar varför det finns tjuvar:

"Jag förstår inte varför vissa vill vara tjuvar" säger Storebror
"Näe. Det måste ju vara jättejobbigt att passa sig för polisen hela tiden" säger kompis Linus
"Ja..."
"Vet du vad jag inte förstår?"
"Näe"
"Jo, om tjuvarna behöver pengar, varför ordnar de inte bara ett loppis? Då får man ju in lite pengar!"

Jajustdetja! Tänkte inte på det :-)

Semester

Här semestras det för fullt så det blir inte mycket bloggande för tillfället.
Började med en tripp till Lådbildslandet i Nykvarn. RIKTIGT roligt ställe där alla barn fick ratta små bilar och andra fordon på små asfalterade vägar med trafikskyltar och små hus, mm. Lillebror och Kusin Signe lyckades knipa åt sig den snyggaste bilen av dem alla - glassbilen.

Storebror gillade minimotocrossarna bäst


Grävskopan var inte heller så dumOch så blev man hungrigEfter två nätter i campingstugan drog vi hemåt igen och därifrån vidare till stugan i Axmar.

I lördags spelade Collinis på Folkets Hus i Hudiksvall. Övernattning i dubbelrum skulle ingå i gaget, så alla fruarna fick hänga med. Men väl framme hade dubbelrummen blivit enkelrum, så det blev till att trängas, men vad gjorde väl det ;-)
Trevligt, trevligt var det!
Hem igen och bästaste Farmorn fixade födelsedagsmiddag för Pappan som fyllde 34. Massor av folk på vår altan! Trevligt, trevligt det också!
I måndags packade vi ner oss i båten och åkte till Skatön. Har sovit där två nätter, men nu tror jag vi stannar hemma i ett par dagar och tar igen oss lite. Måste tvätta lite kläder och annat så får vi se vad vi tar oss för sedan.

Har häckat på altanen i några timmar och nu ska vi i alla fall till Mormorn och Morfarn för lite grillning!

Adjö!


Idag har vi ...

...varit på cykeltur till Muséet och kollat på utställningen med fotografier från Söderhamn
...varit på 80-årskalas hos mormor
...varit på utflykt till Skatön
...packat

...och i morgon drar vi på semester!

Och här tänkte jag lägga upp världens bästa semesterlåt, nämligen "Semester" med mina favvosar Bo Kaspers orkester, men det gick inte. Ni får kika in själva. Här är adressen: http://www.youtube.com/watch?v=5_OJ_mPYUpg

Lyssna och njut!

Nu ska vi få grabbarna i säng och sedan käka lite middag i lugn och ro.
Hörs om några dagar. Kolla bildbloggen så länge!
Ha det så bra!

P.S Ragnvi - jag ska ta mig an utmaningen när jag kommer hem igen! D.s

Med barn i provhytt

Har ni försökt prova kläder i en affär med två 4-åringar i släptåg?
Inte lätt!
Parkerar Lillebror, som dagen till ära åker sittvagn, utanför provhytten.
KusinSigne följer med in.
Lillebror har paraply med sig.
Kommer på att man kan använda det för att lyfta på draperiet till provhytten.
KusinSigne har tusen frågor.
Lillebror vevar med paraplyet.
KusinSigne kommer på att man kan springa ut och in ur provhytten medans Lillebror vevar med paraplyet.
Jag står där med ena benet i byxorna och hela affären kan se mig.
Hehehe. Tja... vad gör man? Tur man inte är pryd. Det kunde ju varit värre. Jag kunde ju ha provat bh-ar t ex. Det hade inte varit lika kul utan draperi.
I alla fall inte för mig :-)


Bästaste Mormorn

I morgon fyller min mormor år. 80 stycken. Det är många det. Min bästaste mormor. Tårta och kalas ska det bli. Men själv sitter hon mest och sover. Hennes kropp finns kvar, men mormor själv är någon annanstans. Men så har det förstås inte alltid varit.
Hos henne fick man leka kontor med en gammal skrivmaskin, leka med barbie och lägga pärlplattor. Dricka varm choklad med vispgrädde och sitta vid ett campingbord framför tvn och äta varma smörgåsar. Hon luktade alltid gott och var så mjuk och gosig. Särskilt på armarna. Och när man skulle sova över så bäddade hon som man gjorde när hon var liten, utan påslakan med ett lakan som skulle sticka upp en bit över täcket och vikas ner över. Smörgåsar med hamburgerkött och the i plastmugg på husvagnssemester. Blåklint och liljekonvalj.
Min bästaste mormor...

Det började med att hon inte kom ihåg om man ville ha socker i kaffet, och hon gömde smörgåsar i porslinsskåpet, glömde hur man bakar bullar. Sedan började hon gilla att leka, så Storebror och hon var bästisar ett tag tills hon började ta med sig leksaker hem. Det gillade inte Storebror, så vi fick gå igenom hennes fickor varje gång hon hälsat på så att hon inte tog med sig bästa plast-skruvmejseln hem. Hon hällde kaffe på ostkakan. Tog för sig av alla kakor, smakade och lade tillbaka på kakfatet. Hälsade på sig själv i spegeln och trodde att det var någon annan. Hon tappade sitt språk undan för undan. Först dök det upp oväntade ord här och var. Sedan blev det allt mer osammanhängande, men mormor var ändå alltid lika glad. Hon pratade och pratade och vi förstod inget alls. Nu har hon inget språk längre. Och det var längesedan jag såg att hon var glad. Hon sover mest. Men i ärlighetens namn hälsar jag inte heller på så ofta. Alldeles för sällan. Men i morgon ska jag hälsa på. Och blommor ska hon få. Undrar om det finns blåklint och liljekonvalj på blomsteraffären? I så fall ska hon få det.
Min bästaste mormor!

Försvunnen kusin och vad mycket man hinner på en morgon

Pappan spelade på Långnäs igår. Trots ögoninflammation och feber, stackarn. Kl 04.22 kom han hem och fnissade lite åt en hög med barn som låg huller om buller i bäddsoffan. Så frågade han mig var kusinSigne var. Jag blir alldeles förskräckt och tänkte att hon kanske hade knatat iväg i sömnen eller nåt. Bara någon timme tidigare hörde jag hur hon ramlade ur bäddsoffan med ett brak, men när jag rusade in höll hon som bäst på att kravla sig upp och så fortsatte hon att sova. Men var hade hon tagit vägen nu?! På med glasögonen och gnussa ögonen ordentligt. Men hon låg ju där! Pappan hade nog bara inte tittat ordentligt i högen med barn. Jaha, så var man klarvaken då. Men tillslut somnade jag om en stund.

Kl 06.32 kommer Lillebror invinglandes i sovrummet med sin vattenflaska i ena handen och Ambus i andra. Knappt vaken kryper han ner i min säng och somnar om. Efter två minuter hör jag kusinSigne kliva upp och rusa ner för trappan. Lite trött är jag, så jag inser inte direkt att jag kanske borde kika efter vad hon gör. Men så hör jag hur hon ropar:
"Hea! Jag är kissnöööööödig!!!"
Bråttom bråttom! Hon kommer upp för trappan igen och in på toa. Jag hämtar Lillebror och säger att vi ska krypa ner i bäddsoffan alla tre så att Pappan får sova i fred och så kan vi somna om en stund. "Men jag är JÄTTEVAKEN" säger kusinSigne, lägger huvudet på kudden och somnar om :-)

Kl 07.35 Lillebror och Signe kommer på att de ska göra egen isglass. Bara att kliva upp och fixa det.

Kl 07.45 Barnkanalen och frukost

Kl 08.10 Matlagningen är igång...

Kl 08.35 Maten klar och köket ett bombnedslag. Geggamojja i besticklådan och på golvet... Jag städar. Placerar barnen i soffan med en film.

Kl 09.15 Picknick i Spindelmannentältet på gräsmattan

Kl 09.17 KusinSigne ramlar och skrapar upp ena knäet. De i kvarteret som fortfarande sov vaknade nu :-) Plåstra om med Batman-plåster.

Kl 09.30 Vi rensar ogräs. Jätteroligt för alla barn i ungefär 3 1/2 minut :-)

Kl 09.35 Vi putsar lite på trädgårdsmöblerna istället

Kl 09.42 Kollar om det finns några mogna smultron. Plockar dem och lägger dem i geggamojjs-maten. Men vi fick smaka varsitt i alla fall.

Kl 10.00 En kopp kaffe och lite surfande... Barnen pysslar och tittar på film. Själv gäspar jag mest :-)

Ja, oj vad mycket man kan hinna med på en och samma morgon!

Matlagning över styr

Jag berättade ju för några dagar sedan om Lillebror och hans matlagning. Varje dag lagar han mat till Nalle-Ambus. Drar fram en pall till skafferiet för att nå upp till handtaget och så botaniserar han bland socker, mjöl, ris, kaffe och annat som finns där inne. Den ena geggamojjan blir värre än den andra. Men nu har Mamman har tröttnat. Det är inget roligt med kakao i strösockret och jasminris i mjölet. Så i morse kom jag på en briljant idé och slog samtidigt två flugor i en smäll. Skafferiet behöver städas och det brukar alltid finnas förpackningar med utgånget datum och en del med bara lite skrap på botten. Så jag städade, samlade i hop det jag hittade som var gammalt eller nästan slut och lade allt det i en laga-mat-till-Ambus-påse som man kan härja fritt med! Skafferiet är skinande rent och både Lillebror och jag är glada :-) Och Ambus med hoppas jag.

Boktips?

Förresten -det var länge sedan jag frågade nu:

Boktips? Någon?

Själv storbölar jag mig just nu igenom "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson. Två livsöden... tragiskt, romantiskt, fint, och otroooooligt sorgligt!

Har nyss avslutat Mons Kallentofts "Midvinterblod" som också kan rekommenderas. Hyfsad svensk deckare. Läste idag att de ska göra film av böckerna om kriminalinspektör Malin Fors. Men jag vet inte jag... himla trist att göra det så här direkt när böckerna fortfarande är rättnya. Det blir liksom sällan bra :-(

Nej NU ska jag bädda sängen.
Go natt!

Och det är nu...

..jag upptäcker att jag inte har bäddat sängen med rena sängkläder ännu...och det innebär också att jag måste ta en dusch, vilket jag i och för sig skulle ha gjort ändå efter en dag på stranden, men nu är ju klockan 23.10...Jag är trött och inte alls sugen på att bädda sängar och duscha. Bara sova...
Men men... bara att sätt igång.

Go´ natt!

Hur man får två fyraåringar att somna

Har just nattat två fyraåringar. Det gick över förväntan. Men så är ju klockan 23.00 också, så det vore väl själva den om det inte skulle gå att få dem att sova :-) Lillebror sov ju över hos kusinSigne häromkvällen och därigenom startades en sova-över-trend. Så idag sover KusinSigne över hos oss. Vid sex-snåret undrade de om det inte var kväll snart, gick upp och bytte om till pyjamas och borstade tänderna - alldeles själva och så bäddade de med täcken och sovsäckar på golvet i Lillebrors rum. En stund senare kom de ner igen och ville titta på film. Kollade på HELA nya ScoobyDoo-filmen i ett svep och Lillebror var ytterst nära att somna. Det är liksom antingen eller när man tittar på film - antingen somnar man eller så vilar man bara upp sig så man kan vara vaken i fleeera timmar till. Idag blev det det sistnämnda :-) Full rulle igen, men när klockan var 22 och vi hade ätit jordgubbar med grädde och haft en liten ramlingsolycka (Signe satt på en pall och provade hur långt bakåt man kunde luta sig innan den ramlade...Ungefär så) bäddade vi ut bäddsoffan, läste Molly Mus och startade den-som-somnar-först-får-en-peng-tävlingen. Efter 2 1/2 minut sov Lillebror och efter 7 sov Kusin Signe :-)


Yes, vad vi är välplanerade!!

Hehehe! Den här sommaren kommer att bli den bästa på mycket länge. Det känner jag på mig! Bara en sådan sak som att vi redan har varit och badat tre gånger i år och semestern har inte ens börjat. Jämför man det med förra årets noll gånger på stranden på hela sommaren, så är ju den här sommaren hur bra som helst. Men nu kommer det som är allra bäst. Det har ALDRIG hänt tidigare, så... ja, jag känner mig helt överväldigad :-) Vi har bokat in en liten semestertripp - flera dagar innan semestern börjar!! Det är inte klokt. Vi är ju annars inte direkt kända för att ha framförhållning när det gäller sommar-semestrar. Men nu så. Börjar kanske bli vuxen trots allt...
Idag bokade vi en stuga på Farstanäs camping i Järna. Av alla ställen :-) Men det har att göra med att vi ska åka till "Lådbilslandet" som ligger i Nykvarn och då var det ett lämpligt val av camping. Två nätter blir det och på väg hem funderar vi på ett besök hos "Tom Tits" också. Om vi orkar. Vi får se. Men till Järna ska vi i alla fall.
Jajjemen.

Roligt ska det bli!

Busiga barn

Igår hann KusinSigne och Lillebror med att:
- klippa håret på Lillebror. Visserligen var det bara ett par av hans lockar som föll offer för saxen, men det var inte utan att jag blev smått kallsvettig när Signe kom skuttandes och glatt berättade att Lillebror hade fått ny frisyr :-) Själv sade han bara, med pytteliten röst: "Jag ville bara bli lite fin"...

- tvätta vår bil med diskmedel och vatten. På insidan. De satt och putsade på Lillebrors trampbil (trodde vi) och Pappan skulle ta bilen ner till båten en sväng men hittade inte bilnycklarna. Pappan letade och letade och råkade titta ut på gården. Där var alla dörrarna på bilen öppna och i baksätet satt KusinSigne och Lillebror och skurade baksätet med varsin nagelborste, vatten och diskmedel :-) De hade putsat rutorna också, med en dyngsur handduk. Det blev.... inte så fint :-) Men tanken var ju god i alla fall, för bilen behöver verkligen städas.

Och idag har Storebror och kompisarna Anton och William haft stenkastningstävling. På en bilparkering. Dåligt val av plats om ni frågar mig. De skulle bara se vem som kunde kasta sten längst in i en skog, men var då tvugna att kasta över bilarna. Jättebra... om man är sugen på att använda semesterkassan till att betala omlackering av ett antal bilar. Det är inte jag. Och förmodligen inte Anton och Williams föräldrar heller :-) Hur som helst, så enligt grabbarna själva så råkade de bara träffa en bil, men de hade kollat noga och det hade INTE blivit några märken. Hoppas på det...


Hur packar man en kasse på Lidl?

Jag handlar sällan på Lidl, men idag åkte jag dit en sväng. Hade glömt hur krångligt det är.
Vad är det för smartskalle som har konstruerat deras kassor? Jag bara undrar... Först ett jäääääättelångt band där man kan lasta upp allt man har i kundvagnen, sedan kommer kassörskan och efter det: inte mycket! Man måste alltså vara superstrukturerad och tänka på i vilken ordning man lägger upp saker på bandet. Plastkassar först, sedan mjuka saker och sedan hårda så man inte mosar kexpaketen med ett kilo vaniljglass. Och så måste man vara snabb som tusan och hinna packa ner varorna i kassarna i samma takt som kassörskan beepar dem. Sedan ska man betala också och har man då inte hunnit lasta ner allt så är det bara att försöka fortsätta packa med ena armen och betala med den andra, för så fort det är färdigbetalt så sätter kassörskan raskt igång med nästa kund. Phu!
Alternativet är att bara rafsa ner allt i vagnen igen, köra bort till den lilla packningsbänken och där plocka i kassarna, men det blir ju ett steg extra.
Näe... Det får vara hur billigt det vill, men nu blev jag påmind om varför jag inte gillar Lidl!


Uggla sjunger om mig

Pratar i telefon med MosterMia och hör kusinSigne i bakgrunden. Hon tittar på allsången och Magnus Uggla
"Mamma, han sjunger om kungen och mosterland!"

:-)

Lillebror och tjejerna

Tjej nr 1 (Barbie):
Idag hittade Lillebror hatt-asken med Mormorns gamla Barbie i källaren. Farmorn var här på besök så Lillebror och hon öppnade och tittade på alla fina klänningar, Ken och ett par bäbis-tvillingar i barnvagn som också fanns där i asken. Barbie själv är iklädd brudklänning och Farmorn frågar Lillebror var han tror att de ska gifta sig.
"I Järvsö" svarar han direkt, utan eftertanke.
Vi andra fnissar lite diskret. Just Järvsö var ett lite oväntat val av ort.
"Och de är sååååå lyckliga" fortsätter Lillebror och fnissandet övergår till storskratt :-)

Tjej nr 2 (Ella):
För några dagar sedan fick vi en ny Bamsetidning och det följde med ett LilleSkutt-vykort som Lillebror snabbt bestämde att han ville skicka till bästisElla. Sagt och gjort. Vi skickade "flygkortet" med en förfrågan om de kunde leka någon dag. I går när vi kom hem från stugan låg det ett jättefint Spindelmannen-kort i vår låda. Till Kalle, från Ella. Lyckan var stor :-) Klart de kunde leka, så idag gjordes det slag i saken. Mamman hängde med (lite nyfiken på deras nya hus), men sedan fick jag så lov att åka hem så de kunde leka ifred. De hade superroligt och ikväll berättade han om Ellas rum.
"Det var jättefint! Inte alls stökigt... Fast jag har ju städat mitt rum nu (se tidigare inlägg). Men man fick inte leka i Ellas säng för hon hade ett sånt här tak. Ett... liksom ett... ett vitt sånt här myggskydd!"
Mamman, som också fick titta in i Ellas nya rum, förstod att det var sänghimlen han menade. Hihi :-)

Tjej nr 3 (Signe):
Igår fick Storebror sova över hos en kompis. Det gillade inte Lillebror som aldrig har sovit över hos någon kompis. Orättvist tyckte han, men kom på att MosterMia lovat att han skulle få sova över hos kusinSigne någon dag. Så han ringde och bokade övernattning till i morgon :-) Detta har han sedan berättat för ALLA och han har redan klart vad som ska följa med. Ambus, vattenflaska och sovsäcken. Och ett tidningsurklipp med Lars symbol på (dvs Länsförsäkringars logga. Hihi).
Så i morgon är det dags. Det är stort :-)

RSS 2.0