När Heson har shoppat...

Kollade kylskåpet.
Skrev en handlingslista.
Åkte och handlade.
Kom hem och upptäckte att det redan fanns 4 liter mjölk, en liter fil, tre youghurtar och en liter juice...
Så nu har vi plötsligt 7 liter mjölk, två liter fil, sex youghurtar och tre liter juice.
Suck..
Hur kan man bli så förvirrad?!?!
 
Dags att på allvar börja räkna ner dagarna till semestern tror jag!
 
:-)

I drakarnas stad

Hej hej!
Idag är jag i Sundsvall all by my self. Har utbildat ett gäng glada och trevliga pensionärer i konsten att sköta en webbsida och sedan ägnat ett par timmar åt att traska runt på stan. Nu är det ju rätt tråkigt att bara gå omkring lite planlöst så jag löste det genom att kombinera promenerandet med lite okynnesshopping. Känner mig, så här i efterhand, inte helt säker på att jag verkligen behövde tre nya matlådor i plast... Fast somriga t-shirts finns det alltid plats för i garderoben och jag hade ändå tänkt köpa ett par kuddar till den nya soffan så det var ju tur att det var extrapris på Indiska... 
Nu ska jag bara leta rätt på lite mat och sedan göra vad jag kan för att mota bort min hemlängtan.
Det är visserligen mysigt på hotell, men det blir sååå mycket trevligare när man har sällskap.
 
:-)
 

Hårinpackning - mot torrt hår. Inte FÖR torrt hår :-)

Lillebror undrade vad "kåndisjåååner" var för något. "Det står så på en silvrig tub i badrummet som jag brukar ha i håret när jag har blåst det och ska fixa till frisyren."
Mamman inser plötsligt hur det kommer sig att den fina och inte alldeles billiga tuben med hårinpackning som hon köpte hos frisören för bara någon vecka sedan, redan börjar ta slut. Och förstår också hur det kommer sig att Lillebror har varit så väldigt snygg i håret ett tag.
 
:-)
 
 
 
 

Long time, no see...

Hello bloggen!
Long time no see om man säger. Vi har ju plötsligt hamnat i den hektiska månaden maj igen. Tycker det är både dumt och onödigt att årets bästa månad alltid ska vara den månad när listan över saker som måste göras på jobbet är som längst. Mycket dumt. Jag vill ju bara sitta ute i solen (ja... när den nu behagar visa sig, vilket ju hittills inte är så ofta, men när den väl dyker upp vill jag ju vara på direkt, liksom!) och njuta av våren, vara vaken till mitt i natten och titta på ljuset, sommarfixa i trädgården och liksom bara känna in våren. Men det verkar som om det inte blev så i år heller. 
Typiskt...
Men snart är det i alla fall sommar och semester. Det är ju rätt trevligt det med
 
:)

Fler fredagar åt folket!

Härligt många fredagskvällar så här års. Tre stycken bara den senaste veckan!
 
:-)

Men var är peppen?

Här har man suttit inomhus och längtat ut i solen hela dagen, förberett middagen för att hinna med en springtur när arbetsdagen är slut. Och vad händer? Tänkte precis dra på mig träningskläderna när stormen kom. Och himlen bytte färg från klarblå till grafitgrå. Inte vidare bra för träningsmotivationen...
Att springa eller inte springa. Det är frågan.
Hmm...

:-)


RSS 2.0