Överraskningarnas party!

Känslan när man efter tre veckors smusslande lyckas med sin plan. Ingen har försagt sig, alla hittade fram, maten var god, stämningen på topp och Pappan hade inte en aaaaning. Yey :-)
 
 
Kräftskivan hos SysterYster å familj var egentligen ett överraskningsparty för den relativt nyblivne 40-åringen.
Ochhangickpådet! Moahahahaha!
 
:-)

Stenåldersmetoder

Storebror, född på 2000-talet och uppväxt med vattenkokare i huset:
"Jag såg en film på YouTube där en kille skulle göra en Varma Koppen. Han kokade vattnet i micron! Visste du att man kunde göra det?"
 
Tror jag kan ha hört talas om det...eventuellt.
Wohahahaha!!
 
:-)

Bra där, Heson!

Känslan när man efter tjugo minuters väntan på den förbeställda hämtmaten, äntligen kommer hem och bara vill kasta sig över den varma härliga nachotallriken direktgenastnumeddetsamma och upptäcker att man har beställt en portion för lite...
 
Inte. Kul.
 
:-(

Att dela toalett...

Jamen självklart ska en av två toaletter gå sönder ungefär samtidigt som någon form av magbakterie intar huset. Hur ofta går en toalett sönder? Det är då första gången i det här huset sedan 1998. Minst!
Så himla praktiskt att behöva köa i det här läget.
Not.
 
Rörmokare verkar för övrigt vara ett upptaget folk som inte ens har lust att skynda på fastän det är kris. "Har nog inte tid att komma på hela veckan". Gaaaah!
 
:-(

Kläderna har i vanlig ordning krympt under sommaren...

Som sagt så var vi inte riktigt beredd på det här med att att sommarlovet började ta slut. Måndagsmorgonen hos familjen K var därför något kaotisk. Mamman hade nämligen inte tänkt på att kolla om det fanns några rena kläder i passande storlek till barnen. Storebror fick således inleda sin första dag som åttaklassare iklädd Pappans tröja, samt ett par jeans som sett bättre dagar men åtminstone var rena. Lillebrors jacka var för liten så han traskade iväg mot sin nya skola i Storebrors lite lagom urtvättade huvjacka samt en ny tröja som vi hittade i hockeybacken bland skridskor och svettiga målvaktsskydd (en present från tränarna på förra veckans hockeyläger. Tack för den, kom väl till pass!) 
 
En lämplig avslutning på första skoldagen blev en rejäl klädshoppingrunda med vardera barn, samt tvätt av ett par lass kläder, så nu tror jag vi börjar komma i fas.
 
:-)
 

Och där kom hösten!

Nyss: varmaste sommaren i mannaminne, semester, bikini, korsord och göra ingenting. 
Nu: 12 grader, blåsväder och spöreng, kolmörkt och vardag...
 
Jag hängde inte riktigt med där, men... Blir nog bra det här också.
 
:-)

RSS 2.0