Bilder


Smultronkille


Storebror provkör Åkes båt


Brorsorna har bäddat ner sig i skottkärran


För varmt för att blogga :-)

Det är för varmt för att blogga.
Det är även för varmt för att knöla in sig själv i en provhytt och testa bikinisar, men är man tvungen så är man.
Det var lika roligt som förra gången, fast svettigare. Och den här gången lyckades jag även inhandla en. Visserligen i ren panik orsakad av
1. en för varm provhytt
2. tidspress (lunchen var slut för längesedan)
3. en oerhörd längtan efter ett dopp i havet
4. min oerhörda icke-längtan efter nakenbad

Så det är det jag ska göra nu.
Dra till stugan och doppa mig i havet!

Ha en skön helg

:-)

P.S Eh... förresten. Det är lika bra jag reserverar mig om och ifall att....Det KAN hända att det är för kallt i havet. Men jag ska i alla fall sitta i min nya bikini på stranden och åtminstone doppa fötterna. Det ska jag. D.S

Förresten...

... så är han återfunnen. Min man, alias Pappan, alltså.
Så ni kan sluta leta nu!

Att jobba hemifrån...

...är inte alltid så lätt. Först ska man lyckas ignorera alla kassar med diverse grejjer som står lite här och var i hallen och köket (vem sjutton har ställt dem där förresten?), för att inte tala om allt lego som invaderar både vardagsrumsbordet och köksbordet. Man måste även fokusera på att INTE tänka på tvätthögen, diskmaskinen som borde plockas ur, kylskåpet som behöver fyllas på och annat hushållspyssel som man annars kan råka ta tag i av bara farten.
Det är inte lätt, det är det inte. 
Om man lyckas undvika alla fällor på vägen och tillslut sitter framför datorn, redo att hugga in på högen med arbete som väntar, då VILL man faktiskt att uppkopplingen mot jobbdatorn ska fungera. Annars kan man bli lätt irriterad. Sådär så man måste gå ner och sparka lite på plastpåsarna i hallen. Sedan tar man sitt förnuft tillfånga, bjuder barnen på lunch på korvkiosken, slår sig ner på altanen med en kopp espresso och passar på att blogga lite istället.

:-)

Har någon sett min man?

Min käre man är i något slags jag-har-alldeles-för-mycket-att-göra-på-jobbet-och-hjärnan-har-redan-tagit-semester tillstånd. Detta gör att han allt som oftast beter sig lite underligt. Till exempel stoppade han ner mobilen i sängbords-lådan när den ringde en morgon. Istället för att stänga av den och kliva upp. Så där låg den och ringde och Pappan sussade vidare en timme till. En annan gång åkte han vilse två gånger på väg från jobbet till en restaurang två kvarter bort. Ibland försöker han låsa upp ytterdörren genom att trycka på låsa-upp-knappen på bilnyckeln.
Och just nu är han lite försvunnen. Han åkte till Bollnäs för att repa för ett antal timmar sedan och har inte hittat hem ännu... Börjar känna mig lite orolig. Hittar han verkligen hem? Så om ni ser en fövrirrad 35åring i trakterna runt Bollnäs (fast han kan ju såklart ha hunnit en bra bit på de här timmarna...), kan ni hjälpa honom att ställa in gps-en på "Hem" och säga till honom på skarpen att det är dit han ska åka?
Tackar som ödmjukast för jag vill gärna ha honom tillbaka. Det skulle bli så himla tråkigt utan honom.

:-)


Storebror har svårt att somna. Del 452

Storebror har svårt att somna. För 452:a gången. Eller kan det vara den 674..? Ja jag har tappat räkningen för länge sedan.
Killen med minimalt tålamod har nu legat i sin säng i ganska exakt 26 minuter. Under den tiden har han pratat oavbrutet och varannan mening har varit en fråga som jag måste besvara (bland annat undrade han i vilket land Israel ligger och om jag har bestämt mig om mopeden ännu), berättat om en gång när han målade ett självporträtt på dagis, dragit några roliga historier för sig själv (för vid det laget hade jag slutat lyssna) och nu står han på huvudet i sängen och säger "Aaaaj! Mitt beeen! Det känns som om det är brutet".
Ska jag ringa ambulansen tro...?

...och Mamman suckar...

Snygg Erik

Pappan har en spelning med den här killen i sommar...
Undrar om man får hänga med backstage?

:-)

Det här med Anden

Grabbarna har två farbröder, varav den ena heter Ande. Eller mer Andreas egentligen, men kallas för Ande då... Behövde jag verkligen förklara det där? Ja.. nåväl...

Vi var på dop i lördags och Lillebror var väldigt brydd över att prästen pratade om den "helige Ande"  flera gånger. Tillslut var han tvungen att fråga:
"Mamma... varför pratar han om Ande hela tiden?"
:-)

En annan gång,  i samma kyrka på ett annat dop, sade Storebror (då knappt fyra år gammal) när prästen drog harangen "Jag döper dig i Faderns och sonens och den helige Andes namn".
"Ande?! Men jag trodde hon skulle heta Elsa!"

:-)

Mammor och mopeder

Storebror har blivit väldigt intresserad av motorfordon på sistone. De senaste veckorna har han tjatat om BMX-cyklar, fyrhjulingar, motocrosscyklar, minimotorcyklar samt vespor. Idag tjatar han om eu-moppar. Han har visat mig säkert femton intressanta objekt på Blocket och är verkligen ingående i sina övertalningsförsök. Just nu är han inne på hur praktiskt det skulle kunna vara när jag t ex ska skjutsa honom till någon kompis och det är så här varmt ute. "Då vill ju inga vuxna sitta i bilen så då är det ju perfekt med en eu-moppe. Och du som är vuxen kan ju bara liksom tänka att det vore trevligt med en moppe och så bara beställa en direkt. Du behöver ju inte fråga någon om lov eller så."
Själv tycker jag nog att det krävs aningens mer tid för eftertanke innan jag slår till på en moped för flera tusen kronor. Och dessutom behöver det nog motiveras lite bättre än att det är skönare att åka moppe än bil när det är sommar. Men så är ju jag bara en gammal tråkig mamma också :-)

Nyss kom han smygandes och provade en ny taktik:
"Förresten...Det är kanske inte så bra att mammor köper en moped som de skjutsar sina barn på när de inte har kört moppe på tjugo år. Det låter farligt"

Så nu vet jag inte... man kanske skulle ta och visa honom att man är en hejjare på att köra moppe ändå. Hehe. Men i så fall vill jag ha den här:


Det var idag det hände!

Banne mig. Idag kom den på riktigt. Sommaren!!! Yippiiii!
Synd bara att det här är den mest späckade veckan sedan våren 1848, vilket lämnar mycket lite tid till sol och bad. Istället ska jag sitta på jobbet och svettas tillsammans med kunder, rodda en sjösättning av ett stort system med ena handen och bygga klart två webbplatser med den andra. Och helst hinna göra lite uppdateringar på ett annat stort system också. Bland annat.... Det tar på krafterna att förbereda sig inför semestern. Men, men... så här på kvällskvisten kan jag ju i alla fall sitta på altanen och njuta av kvällssolen en stund medans jag pluggar texter till konserten nästa vecka (Farin i Bergviks kyrka på tisdag kl 19!!).

Det går för övrigt även mycket bra att blogga på altanen. Och det är ju en himla tur.

:-)

Midsommarfirande

Solen strålade (inte hela tiden, men lite då och då i alla fall), maten var god , det var trångt och hemtrevligt rörigt och allmänt midsommrigt. Kort sagt - en jättemysig midsommarhelg i stugan.

Jag bangade Midsommarloppet, men planerar redan för min comeback nästa år. Då jäklar ska jag springa de fyra kilometrarna uppförsbacke som ingenting och ha hur mycket ork som helst kvar till de fyra kilometrarna nedförsbacke som väntar efter den sista låååånga branta backen. Har ju ett helt år på mig att lägga upp träningen, så det ska nog gå... hehee...eh... och det är ju alltid bra att ha ett mål med sin träning och tid att förbereda sig mentalt :-)

Så har vi självklart dansat kring midsommarstången. Det var de vanliga grodorna, raketerna, prästens kråka och jänta å ja. Först åt ena hållet, sedan åt andra och så lite bensprätt däremellan och Bosse Larsson från 1978 i högtalarna. Jag tror jag måste starta en facebookgrupp för ringdansens bevarande för det blir banne mig färre och färre rörelser för varje år. Folk håller ju på att glömma bort hur man gör! Så kan vi inte HA det!!! Eller så är det bara lokalt över Harivikens fritidsområde som det är en formsvacka på dansandet just nu, men i så fall borde det inte vara någon match att få ordning på det hela igen. Den Karlsson/Erikssonska klanen får helt enkelt ha ett träningsläger innan nästa midsommar så vi kan styra dansandet och få lite ordning igen. Så får det bli.

Jaha och så blev klockan alldeles för mycket genast... Jag får berätta om den radiostyrda båten, om Axels dop och den mystiske Anden som prästen pratade om hela tiden, om när Lillebror skulle berätta en norgehistoria men blandade ihop "norsk" och "torsk", och kanske visa några bilder en annan gång. Typ i morgon.

God natt så länge!
:-)


Midsommar!

Det blir inte mycket bloggande just nu. Har fullt upp med att laga midsommarmat, plantera blommor, gå på femårskalas (Hurra för kusinSigne som fyller år i dag!) och lite annat.
I morgon drar vi till stugan och är tillbaka på söndag.

Ha en trevlig midsommar!

So long
:-)

Ett ödmjukt inlägg

Gissa vem som har joggat drygt 4 kilometer idag då? Och gissa vem som, efter joggingturen, svängde ihop två plåtar med supersmarriga bullar? Och vem som nu har problem med hur hon ska få plats i frysen eftersom hon i går bakade en långpanna med grahamsbröd också?

Joråsåatteehh.... :-)

P.S Och det är nu ni ska lämna massor av kommentarer där ni talar om hur imponerade ni är av min oerhörda energi och handlingskraft! Så sätt igång bara!  Jag går och lägger mig så länge. Känner mig...eh...lite utmattad :-) D.S

Jag ser solen!!!

Jo, banne mig :-) En liiiten, liiten stund så kikade den fram. Annars har sommarlovet fått en ganska bister start. Åtminstone vädermässigt. Vi snackar ösregn, ösregn, blåsväder och bara några stackars plusgrader. Men, det är bara att göra det bästa av situationen. Det GÅR att grilla i 7 plusgrader, faktiskt! Och kan man inte åka till stranden kan man alltid dra till Buspalatset. TV-spelet hade nästan dammat igen så det var ju bra att det fick användas lite igen. Och man får ju massor av tid till att rensa bland allt skräp man har i källaren och kanske städa upp i tvättstugan som man har tänkt göra i ett par månader nu... Så inte gör det så mycket att det regnar egentligen. Huvudsaken är ju att man är ledig. Fast själv får jag snällt gå till jobbet i ett par veckor till. Men sedan ska ni få se på finväder. Första dagen på min semester kommer det att vara strålande sol och 25 grader varmt. Vänta bara ska ni få se!

Positivt tänkande är A och O
:-)

Sommarfeeling?

Hur får man sommarlovs-känslan att infinna sig när det är 10 grader varmt och spöregnar? Hjälper det med marängsvisstårta och jordgubbar tro? Jag har i alla fall gjort en som jag tänkte bjuda på efter skolavslutningen i morgon. Det är värt ett försök.

:-)


Svåra blommor

Storebror har plockat en blomma med ett mycket svårt namn.
"Kolla, jag har plockat en Tulpin!":-)

P.S Tror det är ett Karlssonskt-släktdrag att inte kunna uttala namnet rätt. Eller vad säger du, Ande? ;-) D.S

Skolavslutning

En dag kvar. På fredag är det skolavslutning och grabbarna ska vara lediga från skolan/dagis i nio långa, härliga veckor.
När jag hämtade Lillebror på dagis idag hade han vintermössan på sig.

Det är något som inte stämmer...


Det är ju det här med elen...

Lillebror funderar lite över varför inte mammor och pappor går och lägger sig samtidigt som barnen.
"Vad GÖR ni egentligen när ni är vakna så sent?"
Mamman förklarar att det finns massor av saker som föräldrar måste göra när barnen har somnat. Plocka ur diskmaskinen, vika tvätt och andra trista grejjer.
"Det är bättre att vara barn, för då behöver man inte göra någonting. Då kan man bara leka." säger Lillebror
"Ja, fast det är ju jättebra om ni hjälper till med saker ibland, som idag när du hjälpte mig att laga middag. Då lär ni ju er en massa saker som ni behöver kunna när ni blir stora" säger Mamman.
"Ja...Fast jag kan ju redan allt. Utom det här med hur el fungerar..."

Suck...
Om man ändå vore fem år igen!
:-)

Bikiniprovning

Jag provade bikinisar idag. Tänkte att jag skulle vara beredd när strandsäsongen börjar. Men trots mitt idoga tränande helar vintern och våren så har kroppen inte återfått samma form som innan barnen kom. Konstigt... :-)
Men jag hade himla roligt där i provhytten, det hade jag. Woooohahaha! Jag såg verkligen inte klok ut. Varför är alla bikinitrosor så långa i midjan? Finns inte en chans att jag ska kunna pula ner allt löst bäbis-mageskinn i ett par trosor som knappt går upp över höfterna. Alternativet är ju att låta det pysa ut över kanterna, men hohoho...NÄE det GÅR ju bara inte. Ett par rejäla trosor med hög midja, samt en bh i lagom storlek så man inte behöver vara rädd för att något ska ramla ut. Det vill jag ha!

Otto och dammsugaren

Såg en mycket rolig film i helgen. Dessvärre är den väldigt intern och finns inte ens att ladda ner på nätet. Men riktigt riktigt underhållande är den i alla fall:

Huvudpersoner: Kusin Otto (ett år och fyra månader) samt en dammsugare (ålder:okänd)
Handling: Dammsugaren är igång, KusinOtto får tag i dammsugarröret och sätter det mot örat, lite som när man pratar i telefonen. Detta visar sig vara förvånasvärt roligt eftersom håret följer med in i röret och förmodligen killas det litegrann. Otto skiner som en sol och fortsätter att utforska dammsugarslangens möjligheter. Han provar lite här och där i ansiktet och det hela avslutas med att han dammsuger in läpparna och ser väldigt rolig ut. Otto gapskrattar.

Och vi skrattade halvt ihjäl oss :-)

P.S Det kan tänkas vara så att man måste se filmen för att riktigt förstå hur roligt det här verkligen var. Men eftersom det blir lite svårt, så får ni helt enkelt tro mig :-) D.S


Blandade bilder


Femåringar kan vara väldigt kreativa. Om man hittar en gammal hundbur (som för övrigt är tillsalu. Köpa någon?), samt några gamla halvmögliga stolsdynor och vips så har man kommit på en ny lek. "Innekatter". Den ena katten är lite busigare än den andra och måste sitta i buren (det är därför han ser så elak ut) och den andra får leka lite som hon vill utanför :-)


Storebror redo för dansuppvisning. Temat var Amerika, så cowboyhatten åkte på, samt en tandpetare i mungipan för den där lilla extra, coola looken :-)


Lillebror fikar på gräsmattan


Krukorna jag köpte på Dollarstore för någon vecka sedan (lovade Rangvi, så: varsågod ! ) Blomsterarrangemanget är väl kanske inte hellyckat, men... nåja...


Nypimpad altan (och värdelös fotograf)

Slagen hjälte

Storebror cyklar för det mesta själv till skolan. Det brukar aldrig vara några problem, men idag hade han lite otur och blev attackerad av en ilsken trottoarkant.
Resultat: fläskläpp, näsblod, skrapsår i ansiktet, på benen och ett par blåmärken samt en trasig cykel. Fritidsfröken ringde och berättade så jag åkte till skolan för att hämta hem honom. Själv tyckte han inte att det var så farligt med de kroppsliga skadorna, men CYKELN! Det var ju betydligt värre, särskilt med tanke på att den var precis nyfixad efter den senaste punkan. Inte kul...
Men så när det blev sovdags fick han en brilljant idé den lille lurige åttaåringen :-) Plötsligt hade han hemskans ont i fläskläppen och med en ond läpp kan man FAKTISKT inte gå till skolan i morgon. Helt uteslutet. Kommer inte på fråga.
Så nu har vi just haft en halvtimmes diskussion om när man är tillräckligt sjuk för att slippa skolan, samt om positivt tänkande. Det är faktiskt bara tre skoldagar kvar till sommarlovet. Tänker man på det så borde man stå ut. Även om man har ont i läppen :-)

Bloggtorka - igen

Näääeee... bloggtorkan har slagit till igen. Börjar bli lite väl ofta nu tycker jag. Jag skyller på sommaren. Och på det gigantiska jobbprojektet som vi måste avsluta innan midsommar. Och allt annat jag har att tänka på...
Och för att jag sitter på fel dator där jag inte kommer åt mina bilder. Annars hade jag åtminstone kunnat visa lite bilder på vår nypimpade altan. Och några på kusinSigne och Lillebror när de leker katter i en hundbur (!), samt på Storebror i cowboyhatt.  Men inte ens det kan jag göra.
Och så kan jag skylla på att jag inte har fått någon middag ännu. Hjärnan funkar inte utan mat. Ska bara få Storebror att somna först, vilket inte går sådär jättebra. 20 sekunder efter det att jag gått ut ur hans rum hördes det ett:
"Mamma...jag kan inte sova.."
Det har sedan upprepats en gång varannan minut sedan dess. Nyss sade jag till ordentligt att han faktiskt måste FÖRSÖKA sova innan han kan säga att det inte går. Så nu ligger han och gör roliga ljud med näsan istället...
Mamman suckar...Steglängd och snus

Lillebror undrar hur långt tid det tar att gå från vårt jobb hem till Farbror Linus. Mamman svarar mycket pedagogiskt (tycker hon själv) att det beror på hur långa steg man tar. Då vill Lillebror självklart veta vem av alla människor vi känner som tar längst steg, så det tar en stund att gå igenom alla. Sedan funderar han en stund och undrar
"Mamma, vem tar längst steg av dig och Linus?"
"Hmmm...tja....jag vet inte riktigt.. Men jag är ju lite längre än honom, så jag gissar att jag tar längst steg"
"Jaa...så är det nog. Och jag tror nog att du kommer fram snabbare än Linus, för han måste ju stanna och lägga ut snusen ibland."

Så sant, så sant
:-)

Fredagkväll

En joggingtur, hopmonterande av en soffgrupp till altanen, ett par glas vin, mango- och räksallad, lite chips.
En mycket trevlig fredagskväll.

:-)


Gå och lägg sig!

Och varför sitter jag här nu? Kl 23.23...?
Gå och lägg dig männska!

Ålrajt!
Go´natt

:-)

Lillebror och himlen

"Mamma, på sommaren och på kvällen så är himlen så...så vacker.... Det blir liksom så många färger som...som bara flyter ihop i varann!"

:-)


Defisinfierar

Vi var på utvecklingssamtal på dagis i förrgår.
Jag tror att det var rätt så bra och att Lillebror hade skött sig exemplariskt.
Däremot vet jag bestämt att dagisfröken sade "defisinfierar" säkert tre gånger under samtalet och att jag hade svårt att hålla mig för skratt.
Barnsligt lättroad?! Joråvars :-)

(Det var det där svåra ordet "desinficera" hon skulle säga.)

:-)

Tajt om tiden

Jag surfade nyss runt lite på HM.com. Tänkte bara kolla lite. Och kanske köpa en tröja eller två. Och några shorts till barnen. Men så var det visst rea. Och jag tänkte att om jag lägger alla fina tröjor jag hittar i kundkorgen så kan jag välja ut vilka jag ska ha innan jag skickar iväg beställningen. Efter en stund dök det plötsligt upp en varning där det stod att sajten skulle stängas ner för "tekniskt underhåll" om fem minuter. Jaha, ja... då blev ju jag lite stressad och kände att jag var tvungen att skynda mig till kassan. Och på fem minuter fanns det ju inte en chans att jag skulle kunna hinna välja ut en tröja bland alla 10 som jag hade lagt i kundkorgen. Så jag blev ju tvungen att köpa allihopa.

Så synd :-)


Göteborg?!

Den här lilla "spiongrejjen" längst ner i högerspalten på bloggen börjar bli lite av en följetong.
Först stod det Söderhamn. Och det är ju helt riktigt.
Sedan stod det plötsligt Bollnäs när jag gick in på sidan (och på alla andras bloggar som använder samma lilla gadget). Kändes väl inte riktigt bra att bli tagen för Bollnäsbo, men... nåja. Det fick väl vara så då.
Så började det närma sig Schlagerfestival och då stod det att jag bor i Sweden. Och det var ju på sätt och vis ganska logiskt med tanke på att jag liksom hejjade på Sverige, men...jaja..det fick hänga kvar.
Jaha och nu då. Nu står det plötsligt Göteborg!! Och vad har jag med Göteborg att göra...? Har jag missat något, eller? Visserligen funderar vi på att åka dit i mitten av augusti och kolla in Wilco på "Way out West"-festivalen, men... hur i helskotta kan den där gadgeten veta det?!?

:-)

Storebror är...

0-7fa350c3ddb06d5e342e9b00335cb39b.png

Storebror är i Furuviksparken på skolresa idag. För bara några dagar sedan var det riktig sommarvärme. Idag spöregnar det och termometern visar 6 grader. Inte kul :-(


Bloggtorka idag

Jag är upptagen.
Familjekväll på dagis.
Vattna blommor och ta in posten hos Farmorn och Farfarn som har åkt till Italien.
Handla lite.
Förbereda matsäck till Storebror som ska på skolresa till Furuvik i morgon.
Koka rabarberkräm.
Rosta nötter, havregryn, dinkelgryn, mm = egen müsli.
Lite kvällsfika.

...så jag bloggar i morgon istället.

Go natt!

Utsikt från hytten

0-10aaf8b649735ca0f68f25cc3b547a84.png


Skaplig utsikt va :-)

Det här med pengar är ju krångligt

Lillebror undrar:
"Mamma, hur många pengar är det längsta man kan ha? Är det hundra eller?"

Det har jag faktiskt aldrig funderat på...

Om vi har åkt något med båten?

Jag vill bara meddela, för jag förstår ju att ni undrar, att vi INTE har åkt något med båten ännu.
Men däremot är vi riktigt bra på bryggsegling faktiskt. Vi har käkat både frukost och lunch i båten ett par gånger nu. Men åker gör vi inte. Det är något med styrningen och olja och luft. Eller hur det nu var.
Fast Pappan säger att det är fixat nu. Men det sade han i och för sig i lördags också, när vi hade packat in oss för en tur. Då gick det plötsligt inte att röra på ratten. Sedan rörde sig ratten i princip av sig själv samtidigt som det kom mystiska ljud från motorrummet. Då bestämde jag mig för att jag nog hellre ville bryggsegla. Konstiga ljud tror jag bestämt att man ska vara en aning skeptisk mot. Särskilt om de kommer från motorn. Och ratten den ska man kunna ratta med. Punkt. Annars får det vara.
Men för övrigt så är det en mycket trevlig båt vi har köpt. Faktiskt!

:-)


Att åka Ålandsbåt.

På Ålandsbåten gör man som man vill. Precis som man vill! Jag hade såklart lite dålig koll och försökte bete mig ungefär som vanligt, men nu har jag ju lärt mig ett och annat:

- Man ska dricka så mycket alkohol att man inte orkar hålla upp huvdet, inte kan gå rakt och sluddrar riktigt ordentligt när man pratar.
- Man får prata med vem som helst, när som helst. Spelar ingen roll om personen man vill konversera med redan är inne i ett samtal med någon annan. Det är bara att gå emellan och sätta igång. Och man ska gärna berätta om någon gammal flickvän från Småland eller så.
- Ljudnivån är viktig. Man så låta MYCKET och OAVBRUTET från det att man kliver på bussen tills man kliver av igen ett och ett halvt dygn senare.
- För att få ut maximalt av resan gäller det att hålla alkoholnivån i en lagom nivå hela tiden. Lyckas man komma till både frukostbuffén och lunchbuffén riktigt berusad så har man lyckats.
- När det gäller klädvalet är det så extremt som möjligt som gäller. Gärna leopardmönstrat eller helt enkelt så lite kläder som möjligt.
- TIllhör man det manliga könet så är det inte så himla noga med klädvalet. Kostym eller skitiga jeans och en trasig t-shirt spelar ingen roll. Allt funkar.

Ja, som sagt, så hade jag och mina arbetskamrater lite dålig koll på de här grejjerna, så vi gjorde ju bort oss totalt med vårat städade uppförande. Vi satt inte ens och skrålade på bussen hem... Men vi missade 6 timmar av vår konferens i alla fall, det gjorde vi... Och vi drack både öl, vin, champagne och drinkar till mitt i natten. Fast resten... ja.. vad ska man säga. Vi får bättra oss till nästa gång

:-)


Snarkningar

Storebror och Lillebror var i stugan hos Siv och Åke tillsammans med Farmorn medans vi åkte Ålandsbåt.
Storebror hade delat bäddsoffa med Farmorn, vilket han inte var helt nöjd med:

"Mamma, jag kommer ALDRIG att sova bredvid Farmor igen! Jag fick inte en blund i ögonen på HELA natten för hon snarkar så mycket! En gång när jag sov bredvid henne så snarkade hon så himla mycket så jag fick öroninflammation!!"

:-)


RSS 2.0