Slagen hjälte

Storebror cyklar för det mesta själv till skolan. Det brukar aldrig vara några problem, men idag hade han lite otur och blev attackerad av en ilsken trottoarkant.
Resultat: fläskläpp, näsblod, skrapsår i ansiktet, på benen och ett par blåmärken samt en trasig cykel. Fritidsfröken ringde och berättade så jag åkte till skolan för att hämta hem honom. Själv tyckte han inte att det var så farligt med de kroppsliga skadorna, men CYKELN! Det var ju betydligt värre, särskilt med tanke på att den var precis nyfixad efter den senaste punkan. Inte kul...
Men så när det blev sovdags fick han en brilljant idé den lille lurige åttaåringen :-) Plötsligt hade han hemskans ont i fläskläppen och med en ond läpp kan man FAKTISKT inte gå till skolan i morgon. Helt uteslutet. Kommer inte på fråga.
Så nu har vi just haft en halvtimmes diskussion om när man är tillräckligt sjuk för att slippa skolan, samt om positivt tänkande. Det är faktiskt bara tre skoldagar kvar till sommarlovet. Tänker man på det så borde man stå ut. Även om man har ont i läppen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0