Thelbackens egen countrystjärna...

...har gått och vunnit Country SM tillsammans med Jonas Otter and the band :-) Grattis, grattis, grattis!!!! Jag visste väl det! Har varit bombsäker från första början! Ni är ju bara bäst!!!
Storebror hoppade jämfota och blev alldeles fnittrig när Pappan ringde och berättade. Svensk Mästare... Det är STORT det :-)

Förresten så har han blivit det förut. Svensk Mästare alltså. Typ 1995... eller när det nu kan ha varit. Fast då var det inte countrymusik det gällde utan multimedia. Han är duktig min man :-)

Nu ska jag fira med lite kyckling, pasta och ett glas iskallt vitt vin.
Adios!


Signe käkar glass

Igår skulle vi käka lite glass till efterrätt. Kusin Signe var och hälsade på och Storebror hade en kompis hemma. Således var det fyra barn som skulle dela på tre glasstrutar. Mamman inser ganska snabbt att det inte kommer att funka (ibland är hon snabbtänkt) och erbjuder kusin Signe att få äta glass på tallrik istället. Gammeldags vanilj med jordgubbssylt och så kan man få strössel också! Först är hon tveksam, men när Mamman visar henne paketet ändrar hon sig snabbt. "Jaa! Det vill jag ha!" Vi lägger upp hela glasspaketet på ett stort fat, hämtar en sked och Signe bär ut glassen till altanen. "Du måste ha en tallrik också" säger Mamman. "Näe! Det har jag redan" säger Signe. Och mycket riktigt! När Mamman kommer ut på altanen har Signe redan huggit in på glassen - direkt från uppläggningsfatet. Inte undra på att hon blev glad när hon skulle få ett HELT glasspaket alldeles för sig själv :-) Men Mamman och Signes mamma fick faktiskt smaka varsin liten bit.

Mögligt väder

"Det ser ut som om det har regnat" konstaterar Storebror när vi kliver utanför dörren.
"Eller så har det kanske snöat eller möglat...?"
"Möglat?" undrar mamman. "Hur menar du då?"
"Ja, möglat! Du vet när det kommer såna där hårda, vita som ser ut som snö fast det inte är det."
Då fattar mamman!
"Aha, du menar att det har haglat!!

:-))

Dollars och tragiska dödsfall

God onsdag förmiddag! Eller förresten... det är ju snart lunch :-)  ...den kommer för övrigt att intagas på Subway tillsammans med systerYster, men det jag ville berätta är att jag just har varit och växlat in lite dollars! Åke ringde också och talade om att hockeybiljetterna har kommit, så nu börjar vi bli redo för NewYork :-) Fattar det nog inte riktigt än... vi ska faktistk åka dit! He he he!!!

Nåväl. Med dollarsarna i ett kuvert åkte jag hem för att lägga dem på ett säkert ställe. Tittade till guldfiskarna lite (vår bröllopspresent från Linus och Sanna) och upptäckte att den mindre med namnet Helena såg väldigt blek ut... och så låg hon väldigt stilla inne i den lilla växten som de har... och på rygg... såg inte bra ut. Petade lite på henne och insåg att hon hade åkt till fiskhimlen.... *snyft* Lyfte upp henne med en liten kopp (den vanliga byta-vatten-skålen dög inte. Man ska väl åka till den sista vilan i något lite finare. Porslinskopp fick det bli) och lämpade av henne i komposten med ett "Ha det så bra i fiskhimlen". Så nu tror jag att jag måste åka och inhandla en ny kompis till fisk-Daniel. Han såg plötsligt så ensam ut i den stora skålen...

Snorgubbigt och vattenpöligt

"Kalle, peta inte i näsan", säger mamman
"Jamen, jag måste! Det är ju så snorgubbigt", svarar Kalle

"Har du gummistövlarna på dig idag!", säger mamman när hon kommer för att hämta på dagis
"Jaa. För titta vad vattenpöligt det är", svarar Kalle

Självklart :-)

Tisdagströtter

Helgens disco-övningar har defenitivt satt sina spår. Jag är sååååå trött!! Sirap, typ! Men himla roligt var det i alla fall! Massor av afro-peruker, stora glasögon och utsvängda brallor och "The glittering funky bootys" (alias Collinis) på scen. God mat och gott vin. För att inte tala om mousserande vin och chorizo med räksallad hemma hos Björn och Ingalill klockan fem på morgonen :-) Supertrevligt var det, men som den småbarnsmamma jag faktiskt är så får man ju ta smällen dagen (dagarna i det här fallet) efter!

Tror att jag har en förkylning på g också, så det späder väl på tröttheten. Ont i halsen och  trött i kroppen. Ska nog inhandla en förpackning Esberitox på lunchen. Systeryster och jag ska ju ha en heldag på Valbo köpcentrum på lördag och det vill jag INTE missa :-)

Nu ska vi ha möte... gäääsp :-)

Adjö!

Träningsvärken...

... har kommit. ONT överallt! I hela kroppen! I muskler som jag inte ens visste om att jag hade :-) Men det är bra att det känns. Då vet jag att jag tränade ordentligt :-) Ett par nya träningsskor måste jag försöka inhandla till nästa träning. Har tänkt göra det det senaste halvåret, men nu MÅSTE jag göra det. Får sockerdricka i fötterna efter bara en liten stund (obehagligt!) och det är väl inte riktigt bra.

Idag är det för övrigt fredag (ifall någon har missat det). Den käre maken befinner sig i Järvsö med Jonas Otter and friends och spelar in två demo-låtar som ska skickas till Melodifestivalen. Skojsigt, skojsigt! Jag har bokat en biljett till greenroom ifall de kommer med :-) Det kan man ju bara inte missa och finns det minsta möjlighet att man kan få hänga med då SKA jag göra det. Så det så :-)

Ikväll blir det lite middag med systeryster och familj. Det var jättelänge sedan vi sågs allihopa samtidigt, så det är på tiden. Måste, apropå det, skaffa en matplan och handla lite. På lunchen ska jag ta en tur till KappAhl och inhandla en kort svart kjol (var där och spanade i går) till helgens festligheter. Har lånat ett paljett-linne av svärmor och med den svarta kjolen, ett par tights och mina nyinköpta 80-tals stövlar blir det rätt så mycket disco. Hoppas jag!

Nåväl... måste väl jobba lite också.
Adios!

Jag har tränat!

Jajjemen! I dag blev det äntligen av. Har varit på årets första gympapass. (Intervallträning och sedan mage och rygg efter det) Det var sååå skönt! Och jag känner mig supernöjd över att äntligen har kommit i väg! Nu väntar jag bara på träningsvärken.

För övrigt så fick vi skrapa rutorna i morse :-( Bläää! Men Lillebror blev glad. "Titta snö" var hans kommentar och sedan började han ivrigt att prata om att vi skulle gå till pulkabacken bara det blir snö där också. Men sakta i (pulka)backarna - det är ju faktiskt bara september!

Kollade såklart på Pappan i morse också. Och flera gånger under dagen! Finns att beskåda här . Scrolla till 20070919 så finns det tre inslag med Jonas Otter.

På lördag är det fest. Två 40-åringar som ska ha disco-party på Långnäs i Bollnäs. Men VAD sätter man på sig då?? Disco känns ju glittrigt. Jag har inget glittrigt. Och inte hittade jag något på stan idag heller. Ägnade hela lunchen åt att jaga något festligt och glittrigt till ett vettigt pris, men icke. Suck!!! Ska göra ett nytt försök i morgon. Annars får jag väl köra på något svart. Det funkar ju alltid.

Nåväl. Dags för sängen.
Ja, just ja! Möblerna har ju kommit idag! Superbra blev det. Ska ta en bild och lägga ut bara vi får städa undan lite kartonger och annat skrot som vi inte orkade ta reda på ikväll.

Go´natt!

CountryTV

06.54 i morgonbitti kommer vi att sitta klistrade framför tv:n och kolla in Pappan när han spelar med Jonas Otter i Nyhetsmorgon! Yiiiiha :-)

Har för mig att det var något som jag tänkte att jag skulle skriva om, men... vad kan det ha varit? Hmm... det kanske kommer. Kan ju berätta att jag har ägnat de senaste två kvällarna åt att storröja i källaren. Har rensat bland gamla skor och kläder och lagt ner saker i lådor och staplat dem snyggt på varandra. Tre stora sopsäckar med kläder bara nere i källaren! Har dessutom städat grabbarnas garderober/byråer och fått i hop diverse överblivet där också. Ska ta en tur till Röda Korset och lämna in det. Bättre att det kommer till nytta än att de ligger här och skräpar! Känner mig riktigt nöjd över att äntligen ha tagit tag i röran. Det är så SKÖNT att rensa bort och kasta gammalt skrot!

Just nu håller jag på att ladda upp lite bilder från bröllopet till Fujicolor för framkallning. Det brukar aldrig gå smärtfritt. Kan ju ha att göra med att jag alltid har typ 100 bilder som jag vill ha framkallade samtidigt, så datorn hinner hänga sig, internet uppkopplingen lägger ner, eller något annat roligt innan alla bilder är uppladdade. Den här gången var det 87. Det sket sig vid 54, så nu får jag ladda upp några en gång till. Har egentligen ännu fler bilder, men jag tar några åt gången.

Bara bilderna är beställda och klara ska jag krypa ner i sängen (där det för övrigt redan ligger två små gullungar! Ja, jag vet att de har somnat i vår säng lite väl ofta de senaste veckorna, men det är ju så mysigt! Jag passar på när inte Pappan är hemma. He he!) och hugga in på den senaste (och sista?) boken om A-gruppen av Arne Dahl. Brukar alltid vara bra, så jag ser verkligen fram emot det!

Men vad f**n! Nyss stod det att det var 13 minuter kvar innan bilderna var uppladdade. Nu är det plötsligt 17 minuter kvar! Hur går det ihop sig? Hmmm...

Nåväl. Ska surfa lite innan det är natta.
Godnatt!

Helgrapport

Halloj! Så var det söndag igen... I fredags var det middag hos Svärisarna och grabbarna stannade kvar över natten. Pappan och jag promenerade hem i nya skor vilket så klart slutade med ett rejält skavsår på höger häl. Suck... det borde jag ju ha insett och jag tänkte faktiskt tanken när jag satte på min skorna hemma innan vi åkte till Vågbro, men ... Ja, ja...
Började lördagen med en tur till SM-möbler där vi ÄNTLIGEN hittade lite möbler som vi ville ha. Vi slog till på ett soffbord image38 och en skänk image39som ska stå bredvid matbordet. Kommer på onsdag. Trevligt,  trevligt :-) Snart börjar det kanske kännas lite ombonat igen.

Lördagskvällen tillbringade jag hos min kompis Annelie i Rengsjö. Ost och kex och vildmarksbad. Det superlänge sedan vi umgicks, så det fanns ju såklart massor att prata om. Pladdrade tills ögonen gick i kors och då var klockan halv 4 :-) Pappan och grabbarna hämtade mig på eftermiddagen och sedan har vi bara varit hemma och pysslat lite. Kusin Signe och systerYster hälsade på, så det blev en tur till lekparken också.

Till sist:

Tvättstugan, fredagkväll:
Pappan och Mamman ska hänga tvätt. Mamman tar ett lass ur tvättmaskinen och sätter igång. Pappan är sitt vanliga disträa jag och funderar väl på något annat medans han hänger tvätten. Han hänger och hänger och säger plötsligt:
"Du det känns väldigt torrt det här..."
"Det är väl för att vår tvättmaskin är så bra på att centrifugera", säger Mamman
"Och kolla! Den här är ju alldeles fläckig!"
Mamman anar oråd och inser att högen med smutstvätt på golvet nedanför tvättmaskinen plötsligt har blivit mindre :-)
Bara Pappan kan hänga upp 5 tröjor på tork utan att inse att det är smutstvätt han står och hänger  :-)
He, he!

Adios!

Fler bröllopsbilder

 Buketten

 Familjen
 Grabbarna
 På väg in...
 Kalle
 "Raggarbilen"

Tack för bilderna Chanda!
De andra bilderna som jag har lagt in kommer från Andreas, Anders och Annica.  Och några från vår egen kamera men med olika fotografer :-)

Återvinningstänk

Storebror sitter på toaletten och passar på att filosofera lite samtidigt.

"Mamma, när ni växer ur era kläder... Då kan ni ju spara dem så kan jag använda dem när jag blir vuxen!"
"Hmm... ja, kanske det... Fast tror du att du vill ha våra gamla kläder då? De kommer ju att vara rätt så omoderna då"
"Vaddå omoderna?"
"Ja, de kommer inte att se så snygga ut. Gamla, liksom"
"Jaha.... Men de duger kanske att ha hemma, när jag kommer från jobbet?"

Annars då...?

Jo, tack! Fullt upp, som vanligt :-) Grabbarna vaknade av Pappans väckarklocka strax före kl 6 i morse. (Pappan skulle med tåget till Göteborg, annars är han sist ur sängen på morgnarna! Bara så ni vet.) Grabbarna spelade tv-spel tills jag orkade masa mig upp kl 07.51.
Fixa frukost, rena kläder, frukt till fruktstunden. Ägnade 5 minuter åt att leta efter en turtels-monster-fångare var tvungen att följa med till dagis, men den var såklart försvunnen vilket innebar en smärre katastrof. Efter lite lirkande tog vi en gitarr istället (!). Släppa av storebror vid skolan, köra till dagis. Oops - vägarbete! Backa, backa. Frame vid dagis 07.58 - två minuter innan frukost. Yes! Vi hann i dag också :-) Och den knöliga byxfickan på de nytvättade byxorna visade sig vara den försvunna turtles-monster-fångaren. Dagen räddad! Pussar och kramar, vinkar och slängpussar och sedan till jobbet. Phu!!
Tog äntligen tag i att köra igång min nya dator. Kul med Windows Vista, men det kommer nog att ta ett tag innan man har koll. Lunch med syster-yster. Köpte en jacka till Storebror på JC. Jobba, jobba. Hämta Storebror och kompis på skolan, hämta Lillebror på dagis och susa ut till syster med familj i Kungsgården. Mat och fika och lekpark. Köra hem igen. Lämna kompis. Hjälpa Storebror att göra sitt livs första läxa (rita en teckning av sitt hus, skriva sin adress och sitt telefonnummer, mm). Fixa välling till Lillebror, macka till Storebror. Kolla IDOL medans de käkar. Lillebror somnar i soffan och Storebror somnar i sin säng efter en Bamsetidning. Måla den nya garderobs-skrubben i hallen med någon konstig färg som jag hittade i källaren. (Det stod att den var vattenbaserad, men den gick banne mig inte att få bort från händerna! Hmm....)
Jaa, det var väl det. En dusch och lite surfande och nu ska jag dricka en kopp thé innan jag kryper ner i sängen och fortsätter att läsa "Ligga som ett O" av Inger Frimansson (=Bra bok! )

Det var onsdagen den 12 september det. Go´natt

Hejja Sanna :-)

Du är ju bäst ju :-)

Kolla hennes audition här : http://www.tv4.se/idol/574395.html

Kraaam!!

tv-stjärnor

...har vi plötsligt gott om i släkten. I kväll gör Sanna entré i Idol (missa inte!!) och på onsdag är Daniel med i Nyhetsmorgon på tv4 tillsammans med Jonas Otter och Tone Norum :-)

Bara att bänka sig!

Söndagkväll

... klockan är 19.44 och båda mina guldgrabbar sover!!! Det hör inte till vanligheterna kan jag säga :-) Men helgen har varit hård. I går sov Storebrors kompis Linus över och det blev minst sagt sent. Klockan var över midnatt innan de äntligen somnade. Kusin Signe var också här och lekte hela dagen så Lillebror somnade i soffan av ren utmattning, utan både välling och pyjamas. Alla tre grabbarna vaknade tidigt i morse och har hållt i gång hela dagen, så nu var de rejält trötta. Storebror var nära att somna i mitt knä framför tv:n till och med :-)

Så vad ska jag göra så här på söndagskvällen då, kan man undra... hmm... nu gäller det att förvalta tiden väl! Om en timme börjar "Mord i sinnet" och innan dess tänkte jag hinna med att duscha, öva lite på nya låtar som vi ska sjunga med Farin, samt fixa lite käk. Förhoppningsvis kommer den käre maken (hi, hi!) hem i tid så vi kan käka och pysa lite i soffan medans vi tittar på Mord i sinnet. Att käka framför tv:n är för övrigt ingen lätt manöver just nu eftersom vi inte har något soffbord :-) Har provat allt från att sitta på golvet och ha tallriken på en bricka till att ställa upp stolar och ha som bord. Men det är bara att konstatera att man nog inte kan leva utan soffbord om man har tänkt sig att käka sittandes i soffan emellanåt och dessutom vill behålla mattan nedanför i någorlunda fint skick. Ska ta en tur till Mio-möbler någon dag.

För övrigt har helgen varit trevlig. Var hos systerYster och kusin Signe i fredags och i går var det storhandling, matlagning, middag, kompisar och kusiner, systrar och svärföräldrar :-) Idag har vi röjt och städat och plockat i ordning. Skönt med en heldag hemma och bara pyssla.

Nu ska jag duscha!
Ajö!

Sagt och gjort på bröllopet

"Mamma, vad fin du är! Jag känner nästan inte igen dig!" - säger Storebror och tittar riktigt nära samtidigt som han klämmer och känner ordentligt på mig. "Mamma, jag vill att du alltid ska vara så här fin!" Gullunge!

"Mamma... han som sitter där och kör... har han något hus?" - undrar Lillebror från framsätet på "raggarbilen"

"Mamma, vad är det här för ett party igengkligen? Det är ju inge´ roligt!" - Storebror är missnöjd med minglet. Blev tyvärr inte så värst mycket roligare heller, och när det väl var slut på middagen och dags att spela och dansa, vilket var det han hade sett fram emot, så hade han redan somnat i en fåtölj. Stackarn!

"Det här är så himla roligt! Vet du, jag kom på mig själv med att dansa! JAG brukar inte dansa!!" - Birgitta framåt småtimmarna

"Hejdå Helena! Dä hä va roligt dä! Å ni va så fina å go mat och kaffegök. Nu ska vi gå hem" - Kurt typ kl 1 eller så

"Hejdå Helena! Dä hä va roligt dä! Förstå va lyckat! Å ni va så fina. Nu ska vi gå hem" - Kurt typ kl 2

"Hejdå Helena! Dä hä va roligt dä! Å ni va så fina och det va så go mat. Å kaffegök. Å hälsa Danne. Nu ska vi gå hem" - Kurt typ kl 3... och han var fortfarande kvar när vi åkte kl 03.30 :-)

Fru Karlsson

En hel vecka har det gått sedan jag blev Fru Karlsson och inte ett enda blogginlägg på hela den veckan :-) Fy skäms! Har ju MASSOR att skriva om!


Det blev ju lite körigt där när vi insåg att vi inte skulle kunna vara i Axmarbruk som vi hade tänkt, men efter massor av telefonsamtal till olika ställen så löste det sig till slut. Pratade med så många hjälpsamma människor och fick tips om fler ställen att ringa till. Trönö nya kyrka och OddFellow-lokalen i Söderhamn blev det tillslut. Ägnade hela fredagen åt att pynta och dekorera och duka borden och göra i ordning allt. Barnen lämnade vi hos farmor och farfar och så hade vi tänkt ha en myskväll med lite god mat och gott vin, packa och förbereda det sista innan lördagen. Totalt utschasade efter veckans slit så blev det varsin pizza och en halvkass film (Daniel somnade i soffan - det brukar annars vara min grejj). Orkade inte ens packa :-) Somnade och vaknade, läste lite, försökte somna om, hade ställt väckarklockan alldeles för tidigt, låg en stund till. Tyckte att jag hade gott om tid till att duscha och packa men kom ändå typ 5 minuter försent till Maria som skulle fixa mitt hår och smink. Blev ordentligt ompysslad av henne!! De fyra timmarna det tog att få till frisyren (MASSOR av lockar!) och sminka bara rusade iväg! Löshåret vi hade beställt hade kommit bort på Posten och har fortfarande inte kommit tillrätta, men det blev superfint ändå!

Klockan 13.30 var det dags för fotografering (bara dörren bredvid frissan, så det var ju rätt så lämligt). Efter lite kameratrassel så blev det nog rätt så fina bilder ändå (hoppas jag!).

Blev hämtade i en Limousine (tror jag i alla fall... en stor bil var det åtminstone!) och skjutsade till Kungsgårdens Gästgifveri där vi käkade lunch. Hade två timmar på oss innan vigseln som började kl 16. Sista halvtimmen stod vi i fönstret och spanade efter bekanta bilar. En efter en åkte de förbi... alla våra kompisar och våra familjer... Hu! Plötsligt började vi inse att vi faktiskt skulle göra det nu... vi som har planerat sedan innan jul och nu var det dags!! Pirrigt :-)

Göran Chaufför kom farandes i raggarbilen igen (grabbarna tyckte det såg ut som en raggarbil, så det fick bli det. Vet inte vad Göran själv tycker om den benämningen, men vi gillade i alla fall bilen! Turkos och fin inuti var den!)  Han hade varit och rekat vid kyrkan redan (han tog sin uppgift på fullaste allvar!) så han rattade oss fram till kyrkporten utan problem.

Sedan är allt bara ett enda rosa skimmer :-) Det var såååååå fint!! Daniels lillebror Andreas hade ordnat med musiken och en orkester med ståbas, gitarr, piano, tvärflöjt och nyckelharpa. Kunde inte ha blivit bättre! Att tåga in där i Trönös fina kyrka till tonerna av en specialkomponerad brudmarsch skriven av Åsa Jinder och framförd av henne själv tillsammans med alla våra spelande kompisar....suck!!! Jag gråter bara jag tänker på det!! Kunde inte ha önskat oss något bättre! Anna-Karin sjöng "Kom" av Peter Lundblad, Annica sjöng "För alltid" av Sara Lövgren och Åsa sjöng "Av längtan till dig" och "Nu är tid att leva"... Så vackert! Tårar, tårar, tårar :-) Hade hittat jättefina verser till "I denna ljuva sommartid" (som för övrigt är komponerad av Nathan Söderblom som kom från Trönö) som passade jättebra på ett bröllop. Inte ens Bertil-präst hade hört dem förut. Daniels pappa och Andreas spelade och sjöng "Där björkarna susar" och det blev lite allsång av den också...

Fotografering och kramar i massor och sedan fick vi åka raggarbil med Göran igen. Grabbarna fick åka med i framsätet (tror nog att det var det som gjorde mest intryck på hela dagen! - åtminstone på dem)

Mingel, champagne och snittar (som våra mödrar hade gjort. Ni är bäst!!!) och musik med Åsa, hennes man Jonas och Andreas. Kramar och pussar i massor.

Sedan var det dags för middag som Boris hade tillagat (till vardags lärare på restaurang-gymnasiet i Bollnäs och även basist i Collinis). Supergott!!! Fina tal, fin sång (Mats, Daniels pappa, hade skrivit en jättefin sång till oss! Hoppas på att få den utskriven och inramad!...Förresten, inramningen kan vi göra själva, men vill gärna ha text och kanske även noter ;-)  ) Fler pussar. Fler kramar och SÅÅÅ trevligt! Det var så roligt att ALLA var där för vår skull och vi var de enda som kände ALLA! ALLA våra kompisar på plats, alla trivdes och hade roligt.... Kunde inte ha blivit bättre!!

Hade förresten en omröstning om vems efternamn vi skulle ta. Jag vann :-) Så nu är det mitt efternamn som gäller He, he!!

Efter middagen var det bara att förflytta sig en trappa ner till baren. Collinis stod för underhållningen med vissa inhopp av Anders, Anna-Karin, Peter, Ove, Sven, Linus, Mats och Andreas (jag kan ha missat någon... hade fullt sjå med att prata med alla så jag var typ överallt hela tiden. Samtidigt..!)

Vi dansade och hade roligt till halv 4 på natten. Och när vi åkte var det fortfarande rätt så många gäster kvar :-)

Tillbaka till Kungsgårdens gästgifveri och där hade de dukat upp med vin, jordgubbar, choklad, ost och kex. Vårt rum var bäddat med jättefina sängkläder och rosenknoppar på kuddarna. Det var verkligen jättefint! Vi var de enda gästerna och vi blev ordentligt ompysslade!

Det tog en bra stund att få ur alla hårnålar ur håret, sedan blev det en dusch och vin + jordgubbar i sängen ;-)

Trodde nog att det skulle kännas lite sorgligt när allt var över, men det har det faktiskt inte gjort! Det var så roligt, så jag går fortfarande och tänker på det. Flera gånger om dagen! Sedan fick vi så mycket bra och fina presenter, och så mycket fint skrivet i gästboken. Vi går bara omkring och myser :-) Vad sägs om en NewYork-resa med biljetter till en NHL-match!?! Inte HELT fel ska jag säga! Verkligen något att se fram emot! Fick även presentkort på resor, ett magnoliaträd, glas, en varsin guldfisk, blommor, vin, kaffekoppar, fat och skål av Ulrika Hydman-Wallén (heter hon så?? Men typiska tulpaner på i alla fall.. Jättefina!), en tavla gjord av material från huset som snickar-Calle hade gjort och en MASSA annat!!!

Det var verkligen världens bästa dag!!! Kunde inte ha önskat oss något bättre över huvudtaget. ALLT blev bara perfekt!

Sedan blev det måndag... Emil hade feber så vi fick stanna hemma från skola och jobbet. Jobbade i onsdags. Var med Emil på njurröntgen på Gävle sjukhus i torsdags, övning med Farin på kvällen och så blev det fredag och den första veckan som Fru Karlsson hade plötsligt gått :-)

Det blev vardag väldigt snabbt igen, fast det känns liksom ändå liiite annorlunda. Två ringar på vänster hand, massor av roligt att tänka på och prata om och så känner jag mig liksom... stolt... tror jag... Har lyckats med det mesta. Två fina barn, ett roligt jobb, ett fint hus, massor av kompisar och så nu har jag plötsligt en man också :-) Vad kan man mer önska sig?!

Här kommer lite bilder:
 Lunch på Kungsgårdens Gästgifveri
 Daniel är rädd att spilla på skjortan
 Anna-Karin sjunger. Ove, Karin, Sven och Andreas kompar
 Åsa och Jonas
 Puss!
 Hela familjen
 Puss igen!
 Snygga killar
 Kalle
 Mingel-musik med Åsa, Jonas och Andreas
 Emil, Eric och Kalle väntar på bröllopsmiddag
 Den nyblivne äkte maken och hans fru :-)
 Bröllopstårta i tre våningar. TACK Tobias som har gjort den! SÅÅ fin! Och god dessutom :-)
 The Collinis = Bästa bandet!!

RSS 2.0