Lillebror och tjejerna

Tjej nr 1 (Barbie):
Idag hittade Lillebror hatt-asken med Mormorns gamla Barbie i källaren. Farmorn var här på besök så Lillebror och hon öppnade och tittade på alla fina klänningar, Ken och ett par bäbis-tvillingar i barnvagn som också fanns där i asken. Barbie själv är iklädd brudklänning och Farmorn frågar Lillebror var han tror att de ska gifta sig.
"I Järvsö" svarar han direkt, utan eftertanke.
Vi andra fnissar lite diskret. Just Järvsö var ett lite oväntat val av ort.
"Och de är sååååå lyckliga" fortsätter Lillebror och fnissandet övergår till storskratt :-)

Tjej nr 2 (Ella):
För några dagar sedan fick vi en ny Bamsetidning och det följde med ett LilleSkutt-vykort som Lillebror snabbt bestämde att han ville skicka till bästisElla. Sagt och gjort. Vi skickade "flygkortet" med en förfrågan om de kunde leka någon dag. I går när vi kom hem från stugan låg det ett jättefint Spindelmannen-kort i vår låda. Till Kalle, från Ella. Lyckan var stor :-) Klart de kunde leka, så idag gjordes det slag i saken. Mamman hängde med (lite nyfiken på deras nya hus), men sedan fick jag så lov att åka hem så de kunde leka ifred. De hade superroligt och ikväll berättade han om Ellas rum.
"Det var jättefint! Inte alls stökigt... Fast jag har ju städat mitt rum nu (se tidigare inlägg). Men man fick inte leka i Ellas säng för hon hade ett sånt här tak. Ett... liksom ett... ett vitt sånt här myggskydd!"
Mamman, som också fick titta in i Ellas nya rum, förstod att det var sänghimlen han menade. Hihi :-)

Tjej nr 3 (Signe):
Igår fick Storebror sova över hos en kompis. Det gillade inte Lillebror som aldrig har sovit över hos någon kompis. Orättvist tyckte han, men kom på att MosterMia lovat att han skulle få sova över hos kusinSigne någon dag. Så han ringde och bokade övernattning till i morgon :-) Detta har han sedan berättat för ALLA och han har redan klart vad som ska följa med. Ambus, vattenflaska och sovsäcken. Och ett tidningsurklipp med Lars symbol på (dvs Länsförsäkringars logga. Hihi).
Så i morgon är det dags. Det är stort :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0