Att flytta en kontorsstol

Scenario:
Heson får i uppdrag att flytta en kontorsstol från ett kontor, via en grusig parkering, till ett annat kontor. På kontorsstolen står en papperskorg med grejjer, samt en rejäl hög med mappar.

Heson grejjar - mot alla odds får man väl tillägga - transporten över den grusiga parkeringen. Vissa svårigheter uppstår, men Heson tar sig lugnt och metodiskt fram och lyckas till och med få upp stolen och alla grejjer uppför en trappa och in genom ytterdörren.

Det är nu det svåra börjar. Hissen är upptagen, så Heson bestämmer sig för att vänta och samtidigt passa på att spana in genom glasdörrarna till företaget på nedre botten. Hon är nämligen lite intresserad av deras möbleringslösning och vill kika lite på hur de har placerat sina skrivbord. Det brukar ändå aldrig vara någon där, så hon trycker näsan mot glasrutan och blänger en stund...
Ehh... Tills hon plötsligt inser att det sitter en man och pratar i telefon lite längre in i lokalen. Han blänger tillbaka. Heson backar förskräckt och försöker låtsas som att det regnar. (Vilket i och för sig vore väldigt konstigt eftersom vi befinner oss inomhus, men vad gör man?)

Som tur var kom hissen precis.
Dessvärre glömde Heson precis bort hur svårt det är att köra en kontorsstol med grejjer på.
Heson försökte skynda sig in i hissen.... Hahahaha :-)
Ja in kan ju tänka er hur det gick!!
Stolen välte och grejjerna låg plötsligt lite överallt.

Och ni som har varit med ett tag vet att Heson tycker det är mycket lättare att hantera sådana här pinsamheter i tredjeperson

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0