Nu flyter han!

I kväll blev det badhuset igen. Kompis Anton följde med och han och Storebror var i vanlig ordning mer under vattnet än över. Vi är fortfarande förundrade över att Storebror plötsligt bara kom över sin vatten-rädsla och vågade sig ner under vattnet och nu, som sagt, bara kommer upp för att hämta andan emellanåt. Och för att hoppa från kanten. Det mest underliga är nog att han fortfarande är livrädd för att tvätta ansiktet vid handfatet, men det är en annan historia :-)

However.... Idag kom plötsligt Lillebror på att man faktiskt flyter i vattnet när man har armpuffar på och - hör och häpna - han började simma :-) Bara sådär ändå! Så nu tar han sig också fram för egen maskin i vattnet, trots att han inte når i bott. Det går inte fort, men han tar sig framåt och det med bara simpuffar, inte ens någon simdyna. Gissa om han var stolt! Och vad mycket roligare det blev för alla samtliga. Pappan och jag skrattade så jag har ont i kinderna nu :-) Det där familjekortet vi köpte var verkligen en bra investering kan jag säga! Det behövs inga dyra (och dåligt arrangerade, men det är också en annan historia) simskolor. Man lär sig bevisligen mycket bara genom att vara i vattnet och i sin egen takt få känna sig för.

Blev inte mycket till middag - en varsin pizzaslice (Storebror käkade två och Pappan fyllde på med en varmkorv också) och en festis, samt lite varma chips och mjukglass. Mycket bra kosthållning, eller hur :-) Så nu kurrar det rejält i magen. Måste fixa något att käka innan jag sätter igång med ett kvälls-jobbar-pass.

Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0