Nya renoveringsprojekt

Knappt har färgen hunnit torka på det nysnickrade skrivbordet i vårt nya hemmakontor, förrän det är dags för nästa projekt: Sovrummet. Känns inte jätteinsprirerat, men ändå som ett måste sedan kakelugnsmakaren var tvungen att göra hål i sovrumsväggen när han lagade kakelugnen. Är liiiite trött på att ha en stor cementfläck på väggen. Det är det enda rum som vi inte har gjort något åt sedan vi flyttade in här för 10 år sedan, så det är dags!!! Spackel- och färg är inhandlat sedan länge och har stått i hallen och samlat damm och idag lyckades vi äntligen uppbåda lite ork till att stöka till ännu en gång. Sängen och byrån står nu i lekrummet som plötsligt blev väldigt trångt. Fick flytta upp grabbarnas skrivbord på scenen och för att det inte skulle bli katastrof-tråkigt hängde vi filtar och gamla gardiner över så blev det en supermysig koja! Gäller att ha fantasi ibland! Storebror har - som alltid när det är dags för någon förändring - en liten kris och har just snyftat sig till söms över att sovrummet aldrig kommer att bli sig likt. Stackars liten! Hjälpte inte ens att man fick rita med tuschpenna på sovrumsväggarna idag... Nu återstår att hitta en lösning för klädförvaring några veckor framåt eftersom vi har 5 garderober i sovrummet som förmodligen kommer att vara fulla av slipdamm och därmed inte lämpar sig för att hänga rena kläder i. Har inte riktigt löst det problemet ännu, men... Det blir nog bra.

Lite Melodifestival också: åtminstone EN rätt låt vann! Vi röstade på tvillingbrorsorna. De var superbra!!  Carola borde däremot inte får vara med i Melodifestivalen överhuvud taget!! Hon har ju vunnit 3 gånger och dessutom vunnit hela klabbet en gång, så VARFÖR ställer hon upp igen och igen och igen??? Näe, usch och buuuu!! Jonas Otter & Duck Cover & Hold hade väl kunnat få en chans istället!!? He, he!! Lillebror gillade däremot, helt otippat, Sanna Nielsen. Han gillar ju i vanliga fall bara rocklåtar, men nu låg han med huvudet på min systers knä, vattenflaskan i högsta hugg och hade så när somnat när hennes låt började. Rätt som det var reser han sig upp, lite sådär yrvaket, och börjar spela luftgitarr :-) Hihihhi!!! Så det var något där som gjorde intryck!

Nu är jag MEGA-hungrig och utan matplan (veckoplaneringen tog slut igår, så vi måste väl ordna en ny). Tänkte att Pappan skulle komma hem från innebandy-träningen någongång så vi får käka något. Fattar inte hur man kan orka spela innebandy 3 1/2 timme flera gånger i veckan!?!?! Nördar!! :-) Nåväl... ska gå ner och botanisera bland resterna i kylskåpet.

I morgon har jag för övrigt tagit lite ledigt och ska åka till Gävle och Valbo med Mormorn!

Go´kväll!


Kommentarer
Postat av: Heidi

Gillade också tvillingbrorsorna! :)

2008-02-18 @ 08:56:37
Postat av: Anonym

Jag tyckte tvillingarna och Sanna var superbra båda två =) Var så skönt att se att Carola INTE gick vidare, jag tål henne inte =) Hoppas att ni piggar på er snart! KRAM KRAM

2008-02-19 @ 17:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0