Sådär ja - nu har jag koll :-)

Nyss hemkommen från ett träningspass igen! Känner mig himla hurtig :-)
Lillemor körde en genomgång av hur alla apparaterna fungerar för mig och min svärmor, så nu har vi stenkoll. Tack å tack för det, Lillemor!!

Hade nog inte så mycket att skriva om idag när allt kommer omkring...

Jo, jag kan ju berätta att vi ska till Stockholm och bo på hotell i helgen. Bara Pappan och jag! Visserligen kombinerat med en del jobb, men det spelar mindre roll. En stooor dubbelsäng utan barn, sovmorgon och hotellfrukost. TVÅ nätter! Lyxigt!!! :-) Fast nu kände jag plötsligt att jag nog kommer att längta ihjäl mig efter grabbarna... men vaddå - hönsmamma!! Det är bara bra att längtas lite ibland. Kul att det händer något också. Grabbarna har vi hyrt ut, en till Mormorn och Morfarn och en till Farmorn och Farfarn, så jag antar att vi alla kommer att bli bortskämda på varsit håll.

Storebror var för övrigt med oss på jobbet i eftermiddags och fick i uppdrag att gå själv till shell-macken för att handla fikabröd. Han nappade direkt. Stoppade en hundring i fickan och gav sig iväg i regnet (var tog vintern vägen, nu igen, förresten?). Det tog inte många minuter förrän han kom flåsandes uppför trapporna med en bullängd i handen. Han hade sprungit både fram och tillbaka, för "det kändes så ensamt där efter vägen", som han sade :-)

Se där, det blev ett rätt långt inlägg ändå när allt kom omkring!
Nu ska jag jobba lite.

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0