Vi väntar fortfarande...

... på den nya lill-kusinen. Han/hon har inte pluppat ut ännu och det verkar som om det kommer att dröja ett tag till. SysterYster är dock kvar på BB. Men hon lät inte så yster i telefonen idag. Kan ju bero på ...

1. ...att det inte är så roligt att ligga på BB och vänta. Alla ni som har varit där vet att dagens höjdpunkt är när kioskvagnen kommer rullandes och man kan köpa en tidning och lite godis. Om man har kontanter vill säga, vilket man sällan har :-(. Roligare än så blir det inte på BB i väntan på bäbis.
2. ...att hon fick dra varför-jag-är-inlagd-och-vad-säger-doktorn-historien för sjuttioelfte gången när jag ringde (kan vara rätt så påfrestande med alla som ringer för att höra om det har hänt något, typ en gång i timmen eller så!).
3. ...eller så beror det på att jag ringde och väckte henne... F´låt!

Vi är nyss hemkomna från Mormorn och Morfarn, har precis läst senaste Bamsetidningen och nu 5 minuter senare så snarkar båda grabbarna! Kors i taket! Storebror knatade för övrigt in på Ekens fritids glad i hågen i morse och protesterade inte ett dugg. Han nämnde inte ens att han varit så ledsen igår! Tja... vad ska man säga... väldigt skönt för Mamman som var riktigt orolig för hur morgonbestyren skulle gå med tanke på gårdagens krokodiltårar. Han verkade dessutom mycket nöjd med dagen, så... jag jobbar väl på fram till onsdag som planerat så tar vi lite ledigt sedan.

Nu ska jag gå ner i köket och röja undan efter middagen. Har en jättedisk på diskbänken och fulla matbordet med tallrikar och kastruller... suck.... Och sedan har jag två ikea-kassar med tvätt att vika + en maskin full med nytvättat som ska hängas. Så jag har att göra en stund. Har absolut inte tid att sitta här och skriva en massa strunt!

Adios!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Ja, det är jätteskönt att skriva av sig, men vissa tycker att jag är lite väl vulgär med mina inlägg och ord, men de va bara nåt jag kände just då. Elias har fått de berömda kopporna, men jag hade mina när jag gick i förskolan, som tur är :) Men de dyker säkert upp igen, skulle inte förvåna mig...!

Antar att du uppdaterar hur det går för systra din, jag är nästan lika nyfiken som ni är ;)

Kram /H

2008-02-26 @ 08:06:03
URL: http://www.hblogg.se/heidi
Postat av: Heidi

Nu har jag jagat och jagat och hittar inte din epostadress :D Tänkte skicka en rolig eller mindre rolig grej (du får avgöra själv!).... så vad har du för epost egentligen??? :)

2008-02-26 @ 13:25:09
URL: http://www.hblogg.se/heidi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0