Så var det fredag igen då

Det var länge sedan det var så lätt att få upp grabbarna på morgonen - och en hel halvtimme tidigare än vanligt dessutom. Kläderna åkte på snabbt som ögat och frukosten var uppäten i ett nafs.  Lillebror måste visserligen krångla liiiite, lite bara för sakens skull. Vill aldrig ha de kläder som jag tar fram så det brukar oftast sluta med att han byter både tröja och byxor och strumpor innan han är nöjd. Men idag hann han inte mer än säga att det var fel färg på tröjan jag tagit fram innan han fick skäll av Storebror och plötsligt bestämde sig för att kläderna var ok. Kors i taket! Hur som helst - det var ju idag vi skulle promenera till skolan och dagis, vilket enligt Storebror kändes som ett helt äventyr så det var därför morgonproceduren gick så smidigt. Äventyr vill man ju inte missa!

07.15 traskade vi iväg i mörkret med vagnen full av packning. Storebror lider av det typiskt manliga syndromet att han inte kan både prata och göra annat samtidigt, så det tog lite tid att komma fram eftersom han behövde filosofera över en del saker längs vägen och då är det bara att snällt stå stilla och vänta tills han har pratat klart :-) I och för sig rätt så skönt att stanna och vila lite då och då när man är påväg uppför Öster-backarna med en fullastad vagn :-) Det tog nästan 20 minuter till skolan och sedan några minuter till innan vi var framme på dagis. Det var himla skönt med en rejäl promenad (1 timme allt som allt) innan jag bänkade mig framför datorn! Borde göras oftare. Mycket bättre sätt att få igång hjärnan på än att hälla i sig ett par koppar kaffe på morgonen :-)

Tack och bock för idag!

Förrsten - grabbarna har hittat nya idoler: de gamla pudelrockarna "Twisted Sister" :-) Kollade videosarna till "I wanna rock" och "We´re not gonna take it" säkert 15 gånger på YouTube nu ikväll! De sitter som ljus och bara insuper sminkningen och de stora krulliga frisyrera :-)

Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0